Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Е, че какво ѝ е на момичето с якенцето в ляво от мен бе? Айде ако обичаш..

Че какво съм казал за нея???

Етито, момичето вдясно е пич :)

В смисъл мо'е се пие бира с нея :)

Че какво съм казал за нея???

Каза да кроп-вам, а то няма нищо за кроп-ване. Освен това, съм сложил директно линка. няма как да кропна линк.

Ами дискотеки. По цял свят са такива. А изпълнителите не са от ранга на тези, които правят концерти, та къде да пеят другъде?

На мен ли ми се струва или в тая дискотека е светло ? 

И моите момченца бяха не по-малко възхитени от теб. Като им казах, че си набор на бащата, а си такава струна и имаше  :JC_golly:

Ти изтърва едно от шоутата, когато дойдоха 2-ма от мъжете на девойките... :lol:

Ееее... Еее, де! Чак толкова дрът не съм!

Не, ние бяхме голи полуголи, защото беше много топло. Можеше единствено за пишленцето да дърпа, но не и за палтенцето...

То па да имаше за кво... Да подърпам, кво толкоз :))

Теб хуу са те събличали, а той как попадна в тая схема? :laughing:

Ми аз... Аз по случайност ве, майна. Нещо ме глождеше от вътре така и си викам, тва, Ваньо ще е там, та дай да видя да го мина... Опс! Така, де... Да мина да го видя.

А и да ти кажа, май ме немаше у схемата, щот първо не бях ама никак сам и второ... момите бяха меко казано... ужасТни. Едната си беше чистокръвен крокодил, а другата, кръстоска между странджански глиган и сиво, искърско :laughing:

П.п. И последно.

Нема са ебавате с Аню, ей!

Я, някой днес имал рожден ден. Да е жив и здрав батю Виден, Радост много да го слуша, както и каката. Весело посрещане на празника! :)

Аре Видене, костелив орех такъв, да си жив и здрав, че да има с кой да се дърлим! :laugh: И жени, чада, сите да са ти живи и здрави!

На мен ли ми се струва или в тая дискотека е светло ? 

Така ти се струва, заради светкавицата на фотографа, а и около сцената слагат прожектори.

Някои прекаляват, да. 

Мисля, че много добре му стои на Ангел червеното сако, но нещо ме гложди откакто видях тая снимка - къпричка ли има в джоба, телефон, или там пише Ферари?  :bgrin:

Червеното винаги сЕди готино. Аз имам червени маратонки, червено яке, червени фанели...всичко естествено е Пума-Ферари :)

Аре Видене, костелив орех такъв, да си жив и здрав, че да има с кой да се дърлим! :laugh: И жени, чада, сите да са ти живи и здрави!

При все, че мога да си чупя кратуната в твоята невъобразима черупка, благодаря. Да - да са ми живи и здрави момичетата. Това е най-важното. 

Честито, приятелю. Жив, здрав и много радости и топлина удома.

Ай, наздраве :beerchug

И аз те обичам, много, нищо че нямаш червено сако... НАЗДРАВЕ за края на Вселената!

Верно ли бе Видене? Ай наздраве и да си жив и здрав още мнооого години :)

Да видим колко ще са, преди жената да ти опита кафето, примерно... 

Червеното винаги сЕди готино. Аз имам червени маратонки, червено яке, червени фанели...всичко естествено е Пума-Ферари :)

Стефчо, зарад теб ще събудя кака ти Лепа... 

Видене, да си жив и здрав и да илядиш! :) :beerchug

Благодаря, бате Момчиле. Пар не, а hole in one да те съпътства и сингъл молт до откат..... 

https://www.youtube.com/watch?v=_BxTVG025zQ

АРЕ СТЕФЧООООО!!! Йе*ем ти Чикаго, йе*ем ти маналите... 

Туй е за тебе  :laughing:

Епа мерси :). Аз ти писах у фейсОТ ама и тука - Честит рожден ден, жив и здрав и все...хубави работи да ти се случват ;) :)

едит: И да почнеш да разбираш от Ф1 вече, че ще ти искам пари за лекции :D :D :D :D

Сега вече разбрах защо Виден толкова писка за БГА Балкан. Просто няма кой да кара чалга звездите до стадионите с хеликоптер...

edit:

Пилотът обаче е много добър ;).

Видене  и тук  , да си ни жив и здрав и все така готин.

А може би е случайност или няма случайни неща в живота по-скоро, но измислих нова политическа партия ALCO в друга една тема за алкохолиците.

Аз викам в твоя чест да я регистрираме, на следващите избори 90% ще са наши  :beer:  :beer:  :beer:  :drunk: 

Стояне, мило чеде, какво ще правим с Ванчо тогава?  :laughing:  :laughing:  :laughing:

https://www.youtube.com/watch?v=0FMfsT11pdA&list=LLDRP8V0pkEslYSaFfW_oDhA

От мен - за мен.... Нека съм простак... Обичам ви, момчета, дори тези, които ме мразите. Днес двама братя, 3 брат'чеда и всички бивши ме направиха щастлив... THIS IS HOW IT FEELS TO BE ALIVE!

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...