Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Ами дискотеки. По цял свят са такива. А изпълнителите не са от ранга на тези, които правят концерти, та къде да пеят другъде?

Че кой им пречи да си пеят бе, ама защо трябва да стоиш прав, заобиколен и блъскан от разни потни субекти, докато се опитваш да си пиеш питието? Баси и представата за "забавление".

Има столове до масите. И не е толкова гъчкано чак. Поне на снимката. Иначе е фраш. Не можеш да се разминеш, особено по чалгите.

Виде ли какъв голем фенклуб съм събрал? :lol:

Ъъъ.... Въпросът ти е леко риторичен, галиба.... Щот нали... тренировката, такова, се беше проточила зарад ония кифли, дет ги зяпахте :lol:  Между другото, известно време вървяхме след тях нагоре и нещото, което се чуваше от към тях беше - Дишай! Дишай, ма! - Дишам, маа... Дишам....

Ама тва вероятно, щот девойчето беше останало без дъх, когато е осъзнало, че е попаднало в периметъра на такова мъжествено излъчване като твоето, Аполоне мой.... :unsure:

Естествено, че е заради това. Не съм сигурен каква е тази иконка след "Аполоне мой", обаче. Не трябва ли да е иконка на възхищение? :D

Виден, и ти ли на 18 ставаш вече?

Естествено, че е заради това. Не съм сигурен каква е тази иконка след "Аполоне мой", обаче. Не трябва ли да е иконка на възхищение? :D

Онази емотиконка е такава, дето показва... зле прикрита завист :shy:

Ама щом искаш и такава, възхитена... ето => :woot

Това с пиколото е добро.

пиколото не е мое изобретение. в тази тема вече сте го закачали на тема  "сако = униформа обслужващ персонал".

Онази емотиконка е такава, дето показва... зле прикрита завист :shy:

Ама щом искаш и такава, възхитена... ето => :woot

И моите момченца бяха не по-малко възхитени от теб. Като им казах, че си набор на бащата, а си такава струна и имаше  :JC_golly:

Ти изтърва едно от шоутата, когато дойдоха 2-ма от мъжете на девойките... :lol:

Като сложиш и мултипликатора, там някъде...

Какви са тия момичета и колко мъже имат те?  :laughing:  :laughing:  :laughing:

Амииии, някакъв фитнес клуб са решили да тренират на открито. Но не са очаквали, че тренирането на открито е маааааааааалко по-сложно, отколкото в зала и имаше разни изпокапали девойки, които ни събличаха с влажен поглед. Докато не дойде Галин и не обра всички овации. :(

Как как? :D Той е усетил някъде във въздуха, че ще има плющене и изведнъж се телепортира.... :lol:

И изплющяхте ли се в крайна сметка?  :laughing:

Бе, имаше 2-3 мадами, които буквално си го просеха. Но тогава се появиха въпросните бащи. Ако се бяха забавили още 2-3 минути и щяхме да уредим нещата за тази или утре вечер.

Нищо, те обещаха, че ще дойдат следващата неделя. ;)

MILF-ки... ей Иване... преди искаше все младо, непорочно... ся дойде най-накрая на истината, че си трябва кака да те отрака. Само намери една и за w00x-a.

Някои прекаляват, да. 

Мисля, че много добре му стои на Ангел червеното сако, но нещо ме гложди откакто видях тая снимка - къпричка ли има в джоба, телефон, или там пише Ферари?  :bgrin:

2rp8m6b.jpg

Нещо не виждам приликата...

Някои прекаляват, да. 

Мисля, че много добре му стои на Ангел червеното сако, но нещо ме гложди откакто видях тая снимка - къпричка ли има в джоба, телефон, или там пише Ферари?  :bgrin:

Кърпа има, разбира се.

1374938_10151887327765867_1021881774_n.j

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...