w00x Posted September 29, 2013 Share Posted September 29, 2013 Не помня такова нещо аз с тва Медитеранео. Можеби съм казал нещо друго, защото миризмата си е индивидуална за всеки и всеки си носи каквото си иска. Аз не отделям време. Просто го забелязвам. Да не мислиш, че седя да се оглеждам кой с какво е облечен? Има си хора, които изпъкват. Не забелязваш ли човек по долен потник в нощно заведение? Ти като видиш един човек, не му ли виждаш дрехите? Или ти само в очите ги гледаш хората?Не беше тъмно. Пред заведението горе в най-голямата светлина беше. Щом е видял цвета.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 29, 2013 Share Posted September 29, 2013 Не им обръщам внимание. Защото запазвам вниманието си за приятелите, с които съм, жените наоколо и т.н.Естествено че винаги изпъква някой селтак или пиростия, но чак да ги мисля и обсъждам на другия ден - не мое'се случи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 29, 2013 Share Posted September 29, 2013 Как пък не съм се засилил да ги мисля. По-добре за мен. Изпъквам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
laury Posted September 29, 2013 Share Posted September 29, 2013 Завиждат ти адаш,завиждат ти ! Кой изпъква на преден план като погледне човек ей така на прима виста ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 29, 2013 Share Posted September 29, 2013 ХАХАХАХАХАХАХАХАХА Паднах от коня... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 29, 2013 Share Posted September 29, 2013 Хахахах. Тая снимка даже не съм я видял. Добър аргумент. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 29, 2013 Share Posted September 29, 2013 Абе нек'си не виждам никой да го бройка Ангел... А като гледам как всички мъже са по къси ръкави се чудя - дали пък не му е топло с това сако? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted September 29, 2013 Share Posted September 29, 2013 Исках да споделя, че още ме държи от снощното G-clubстване, ама като прочетох постовете нагоре и направо...... Нищо чудно комшията след малко да звънне да ме пита коя комедия гледам че така се смея Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 29, 2013 Share Posted September 29, 2013 Абе нек'си не виждам никой да го бройка Ангел... А като гледам как всички мъже са по къси ръкави се чудя - дали пък не му е топло с това сако? Имаше изпълнител бе. Мен ли да гледат хората? Не ми беше топло. Ние тамън бяхме влезли, а преди това бях премръзнал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted September 29, 2013 Share Posted September 29, 2013 Снощи го видех, Аню... Хич не беше модерно облечен. Някакво кафяво сако.... едва го познах. В 3 часа чакаше някаква рожденичка да дойдела. В Паша пуснаха ремикс на Спасение на БТР. Техно микс. Повърнах малко , ама успях да си го глътна. После поръчах две малки и една минерална и зачаках. Само алкохола ме крепеше. След 15-20 мин чакане дръпнах сервитьорката и я попитах какво става с уискитата. Тя съвсем невъзмутимо хвана чашите на двама други човека от масата и ми каза, че ги е донесла, ама някой е пил?! Хвърлих пари на масата и направо се махнах от тази клоака. Отидох в Сенса, поръчах си уиски... Звъни ми телефона, двама ме последват. Поръчах направо бутилка... Насрахме се... Главата ми.... Така става като ходите при лелките и чичковците на ретро...шанс Дезодорант, който ти едва ли не обяви за свинска пръдня преди време.... Казвам ти - само Евгени Минчев те оправя. На мен ми е чудно как може като излезеш да отделяш толкова време и внимание да гледаш кой какво е облякъл, обул и с какво се е напръскал. Честно - чудно ми е. Затова ли излизаш или за да си направиш кефа? Жоре, как сбърка риза със сако, брат? Тъмно ли беше или уискито попречи? всичко туш Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 29, 2013 Share Posted September 29, 2013 Еййййй, майна ... в тоя форум или клуб ДПС ше обяснява как трябва доганя да е Българин на годината или Ангел ша отнася критиките на "модната полиция".... ние сме като извадка от средностатистическа панелка (аз съм от онея дето си седят пред металния гараж с другте и си хвалят един на друг бракмите). идея си нямаш колко си прав Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 29, 2013 Share Posted September 29, 2013 https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1236905_10151887312590867_674618736_n.jpgБУАХАХАХАХАХАХАХАХАХ АХАХАХАХАХАХАХА ХАХХХАХАХА Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted September 29, 2013 Share Posted September 29, 2013 БУАХАХАХАХАХАХАХАХАХ АХАХАХАХАХАХАХА ХАХХХАХАХА Неее..., няма да споделя коментара, който току що бе направен от един случайно видял тази снимка човек, току що :lol: П.п. Човекът е жена :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted September 29, 2013 Share Posted September 29, 2013 П.п. Човекът е жена :rofl: Това е важно да се уточни Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 29, 2013 Share Posted September 29, 2013 И как да не си помисли човек, че Ангел е управителя? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted September 29, 2013 Share Posted September 29, 2013 или консиерж или метр-д-отелът. в по-добрия случай - пиколо. фотографа обаче го е турнал точно в един от центровете на внимание на снимката, така че не е само сакото виновно за изпъкването. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 29, 2013 Share Posted September 29, 2013 Аз мисля, че след малко ще ни напсува колективно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted September 29, 2013 Share Posted September 29, 2013 Това с пиколото е добро. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted September 29, 2013 Share Posted September 29, 2013 Защо подяволите нашите никога не играят близо до мрежата, а всичките им удари са от средата на терена?!?Тия сърби ни скриха топката. А Любо прави ебаси и коментарите Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted September 29, 2013 Share Posted September 29, 2013 Галински, наистина ли очакваше да ме видиш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted September 29, 2013 Share Posted September 29, 2013 Галински, наистина ли очакваше да ме видиш? Честна дума, бе! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 29, 2013 Share Posted September 29, 2013 Пиколо ли беее... ахахаахахахахакйхаксдхакйасхкахсадхкасйкд ахкдйхслкйдасл йкхалсйфд Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted September 29, 2013 Share Posted September 29, 2013 Ох, тая снимка ме разби.... А относно Ангел снощи, аз иронично го казах, Пука ми как е облечен, мерна ми се кафяво сако... явно съм объркал. Ама не светеше като на оная снимка, де... А аз бях прекалено изнервен от тъпата сервитьорка и исках да се махам просто. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted September 29, 2013 Share Posted September 29, 2013 Честна дума, бе! Виде ли какъв голем фенклуб съм събрал? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted September 29, 2013 Share Posted September 29, 2013 Имаше изпълнител бе. Мен ли да гледат хората? Не ми беше топло. Ние тамън бяхме влезли, а преди това бях премръзнал. Този тип идиотски заведения не мога да ги схвана изобщо. Наблъскани като сардели образи, прави, около маси без столове, пият и гледат некъв "изпълнител", What in the f*cking world, man???!!! :Facepalm: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.