Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Не помня такова нещо аз с тва Медитеранео. Можеби съм казал нещо друго, защото миризмата си е индивидуална за всеки и всеки си носи каквото си иска. Аз не отделям време. Просто го забелязвам. Да не мислиш, че седя да се оглеждам кой с какво е облечен? Има си хора, които изпъкват. Не забелязваш ли човек по долен потник в нощно заведение? Ти като видиш един човек, не му ли виждаш дрехите? Или ти само в очите ги гледаш хората?

Не беше тъмно. Пред заведението горе в най-голямата светлина беше. Щом е видял цвета....

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Не им обръщам внимание. Защото запазвам вниманието си за приятелите, с които съм, жените наоколо и т.н.Естествено че винаги изпъква някой селтак или пиростия, но чак да ги мисля и обсъждам на другия ден - не мое'се случи. 

Абе нек'си не виждам никой да го бройка Ангел... А като гледам как всички мъже са по къси ръкави се чудя - дали пък не му е топло с това сако?  :laughing:

Исках да споделя, че още ме държи от снощното G-clubстване, ама като прочетох постовете нагоре и направо......   :lol:  :lol:  :lol:  :lol: 

Нищо чудно комшията след малко да звънне да ме пита коя комедия гледам че така се смея  :JC_golly:

Абе нек'си не виждам никой да го бройка Ангел... А като гледам как всички мъже са по къси ръкави се чудя - дали пък не му е топло с това сако?  :laughing:

Имаше изпълнител бе. Мен ли да гледат хората? :)

Не ми беше топло. Ние тамън бяхме влезли, а преди това бях премръзнал.

Снощи го видех, Аню...

Хич не беше модерно облечен.  Някакво кафяво сако.... едва го познах.

В 3 часа чакаше някаква рожденичка да дойдела.

В Паша пуснаха ремикс на Спасение на БТР. Техно микс.

Повърнах малко , ама успях да си го глътна.

После поръчах две малки и една минерална и зачаках. Само алкохола ме крепеше.

След 15-20 мин чакане дръпнах сервитьорката и я попитах какво става с уискитата. Тя съвсем невъзмутимо хвана чашите на двама други човека от масата и ми каза, че ги е донесла, ама някой е пил?!

Хвърлих пари на масата и направо се махнах от тази клоака. Отидох в Сенса, поръчах си уиски... Звъни ми телефона, двама ме последват. Поръчах направо бутилка... 

Насрахме се...

Главата ми....

Така става като ходите при лелките и чичковците на ретро...шанс

Дезодорант, който ти едва ли не обяви за свинска пръдня преди време.... Казвам ти - само Евгени Минчев те оправя. На мен ми е чудно как може като излезеш да отделяш толкова време и внимание да гледаш кой какво е облякъл, обул и с какво се е напръскал. Честно - чудно ми е. Затова ли излизаш или за да си направиш кефа? 

Жоре, как сбърка риза със сако, брат? Тъмно ли беше или уискито попречи?  :grin:

всичко туш :D

Еййййй, майна ... в тоя форум или клуб ДПС ше обяснява как трябва доганя да е Българин на годината или Ангел ша отнася критиките на "модната полиция".... ние сме като извадка от средностатистическа панелка (аз съм от онея дето си седят пред металния гараж с другте и си хвалят един на друг бракмите).

:bowdown: идея си нямаш колко си прав

БУАХАХАХАХАХАХАХАХАХ АХАХАХАХАХАХАХА ХАХХХАХАХА :rofl:

Неее..., няма да споделя коментара, който току що бе направен от един случайно видял тази снимка човек, току що :lol: :lol: :rofl:

П.п. Човекът е жена :rofl: :rofl: :rofl:

или консиерж или метр-д-отелът. в по-добрия случай - пиколо.

фотографа обаче го е турнал точно в един от центровете на внимание на снимката, така че не е само сакото виновно за изпъкването.

Защо подяволите нашите никога не играят близо до мрежата, а всичките им удари са от средата на терена?!?Тия сърби ни скриха топката.

А Любо прави ебаси и коментарите :grin: :laughing: :grin:

Ох, тая снимка ме разби.... :lol:

А относно Ангел снощи, аз иронично го казах, Пука ми как е облечен, мерна ми се кафяво сако... явно съм объркал. Ама не светеше като на оная снимка, де... :D

А аз бях прекалено изнервен от тъпата сервитьорка и исках да се махам просто.

Имаше изпълнител бе. Мен ли да гледат хората? :)

Не ми беше топло. Ние тамън бяхме влезли, а преди това бях премръзнал.

Този тип идиотски заведения не мога да ги схвана изобщо. Наблъскани като сардели образи, прави, около маси без столове, пият и гледат некъв "изпълнител", What in the f*cking world, man???!!! :Facepalm: :Facepalm: :Facepalm:

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...