Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Годфадъре, търсите ли Линукс админи? Че тук кораба прави първи клатушкания...

Наскоро имаше големи промени в ИТ състава на фирмата, та и Линукс админите се посмениха, но вече я няма далаверата да се вадят масово работни визи на ИТ кадри от чужбина, защото бая млади (пък и не толкова млади) дихатели има на улицата след кризата, пък и наскоро се развихриха едни скандали с аутсорсване на индийци и в момента компаниите го дават малко по-кротко по тази линия.

В целия свят дюнерджията прави много кинти.

DIS IS DUNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER!

На английски се пише Doner или Donair, млади момко, а в оригинал на турски (както и на немски) е Döner, но никъде по света (освен по българското черноморие) не се изписва като Duner. :)

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Добре де, нека не спорим за неща, за които и двамата нямаме понятие...

Колко години викаш се прави един превод?

Вашите стъпки са толкова малко, че чак е смешно. Но продължавай да говориш глупости за работа, с която дори не се занимаваш. :))

Неслучайно казах, че това е опростен вариант

И аз не мога да го понасям това RS6. Грозно, ръбато, спартанско отвътре... пък и не върви...

Може да е каквото си иска, обаче е комби, а комбитата освен като работна кола не ме кефят. Да изръсиш 2 куфара пари за комби не ми се връзва.

Виж R8 е друга хава.

Не, не тролвам. Наистина не тролвам.

Тъпотиите, които изписа, наистина ми идват в повече.

Аз попитах, понеже ми беше отговорено, че всеки превод е отделен проект някак не схващам какво има да му се менажира на нещо, траещо от няколко часа до няколко дена в общия случай (нали не искаш да ми кажеш, че преводаческите агенции биват наети редовно за превод на романи)

Аз не съм млад ПМ. И не държа никой никъде. Работя тази работа от повече от 6 години. Бъркаш нещо.

Мислиш че 6 години са много време? Като подминеш 16 свирни да си говорим пак. Някъде около 12тате ще стоплиш, че до към 10тата хал хабер си нямал кое как се прави, нищо че си бил на друго мнение през цялото време. Около 4тата години всички си мислят, че са хипер специалисти и знаят всичко. Към 7мата макс 8мата се хващат с някой ДООООСТА по-сериозен проект и разбират, че всъщност до момента са си играли на шикалки... Като стигнеш до този момент, ела и ме почерпи едно кафе :)

PS И точно сега ли ми трябваше да се разболявам. Гадна суха кашлица, сополи и отпадналост. Добре че поне температура нямам, че тогава наистина става страшно.

И аз съм със същото. Не знам аз ли я хванах от малкия или той от мен, но май той беше първи...

Всъщност, заплащането е сбор от много фактори, като основния е добавената стойност, която създаваш, а в дюнера тя е много голяма!

Не си прав. Хора, които БИХА МОГЛИ да работят като дюнерджии са под път и над път. Като не върши работа един - бегом и следващия. Квалификацията, необходима за работата е "да може да държи нож, без да си отреже пръстите" - хайде моля те не ми казвай, че подобен човек някой би му давал над 500-600лв заплата след като всеки срещнат от улицата може да я върши.

Тия 700лв на седмица? :D

Не, на година. Ти болен ли си? Ако ти си собственика би ли плащал 2800 лв заплата за нещо, което може да върши всеки срещнат?

Мисълта, че вършиш нещо важно, е много мотивираща. Иначе с какъв кеф да ставаш сутрин и да отиваш на работа...

Именно

Аз се чувствам много удовлетворена и мотивирана като си пиша уроците. Ама понякога си мисля, че това не е много нормално и съм малко сбъркана...

Всъщност точно така и трябва. Трябва по-скоро да ти е жал за хората, които работят просто за да заработят нещо и свърши ли работното време - шапката и забравят за всичко отпреди 5 мин

Ники, после аз съм се връзвал на синджира....You ARE better than dat! Да не си посмял да ми се подсмихнеш на мен, бидейки прав, макар и седнал. 

Ужас и безумие, от утре почвам да се представям като CEO! Явно има балъци си вярват... Кога по дяволите си повярваха и децата???

Пловдивски дюнерджия с плата 2к и нагоре? Is there a gas leak in here???????

Може и да не са 2000, цифрите бяха малко на коляно, но не вярвам да взимат по-малко от 1200.

Това за 700, не знам...

Освен да са им бутали много заплатите. НАвремето взимаха доста!

Събота сутрин! Последната събота от септември! Времето на нацепените батки, късите полички и кабриотата свърши. "Летните" спортисти приключиха или се прибраха по фитнес залите. Гребната е празна, Альоша е празна. Улиците са празни. Хората започват да превключват на режим "вкъщи" и на режим "уморен съм от работа и не мога да излезна", защото ги хваща мързеливата вълна и защото ги е страх от студеното и мрачно време.

Събота сутрин! Последната събота от септември! Идеално време да отвориш всички врати и прозорци, че да влезе малко свеж и прохладен въздух. Нещо, което не се е случвало от 10-ти май.

Есен, падат листата, свършват диетите, обличат се жените, идеално време за хората, които мразят жегата. Освен за Дядо мраз и манията му за величие, която го топли. Той отива и си взима 3 жилетки на промоция от Andrews. Защото му става студено и му трябват и 3-те едновременно.

Есен е. Ангел отново ще е модерен. Свърши лятото, което го буташе, защото не можеше да носи сакцето, което да му прикрива шкембето (да, всички знаем защо го носиш).

Есен е. Почват да се правят деца. Усилено. Чакам няколко бъдещи "Ивановци" от форума, ей!

Есен е. Крайно време е да пусна прането...

В последните няколко страници се заговори за bmw m5 e39. Миналата година се бях засилил да купувам едно такова. Не че съм търсил специално, просто имах добра оферта. Причината за продажбата беше, че му изтичаше регистрацията и нямаше как да си я поднови. С доста тунинги беше по него. Основно по окачването, двигателят не беше пипан. Прецених, че разходите ще са много големи и не ми се даваха толкова пари. Аз все пак смятах да си я карам много активно, а с километрите които навъртам сумата ставаше доста сериозна.

Освен за Дядо мраз и манията му за величие, която го топли. Той отива и си взима 3 жилетки на промоция от Andrews. Защото му става студено и му трябват и 3-те едновременно.

Ваньо, относно манията за величие от теб уроци мога да взимам.

А в Andrews съм влизал точно 2 пъти, като и 2та пъти го отчетох като грешка.

Ангеле, мисля да те пусна на Евгени Минчев. Там ти е мястото. Да ти изпука една патка и да ти обясни колко точно зле си облечен и какъв селтак си. Да видиш хубаво ли е. За чий чеп се изживяваш като модно гуру - не мога да разбера аз лично. Че и не спираш да мрънкаш кой какво носел по барове, с какво се обувал и с какво се е напръскал... Какво по-точно му е лошото на Медитеранео, хм? Само Евгени Минчев ще те оправи тебе... 

Ники, после аз съм се връзвал на синджира....You ARE better than dat! Да не си посмял да ми се подсмихнеш на мен, бидейки прав, макар и седнал.

Абе и ти си прав :)

Снощи го видех, Аню...

Хич не беше модерно облечен.  Някакво кафяво сако.... едва го познах.

В 3 часа чакаше някаква рожденичка да дойдела.

В Паша пуснаха ремикс на Спасение на БТР. Техно микс.

Повърнах малко , ама успях да си го глътна.

После поръчах две малки и една минерална и зачаках. Само алкохола ме крепеше.

След 15-20 мин чакане дръпнах сервитьорката и я попитах какво става с уискитата. Тя съвсем невъзмутимо хвана чашите на двама други човека от масата и ми каза, че ги е донесла, ама някой е пил?!

Хвърлих пари на масата и направо се махнах от тази клоака. Отидох в Сенса, поръчах си уиски... Звъни ми телефона, двама ме последват. Поръчах направо бутилка... 

Насрахме се...

Главата ми....

Снощи го видех, Аню...

Вече си в черният му списък. Ще те намрази за цял живот заради този коментар.

Асасине, виж сега, нека ти го обясня. Аню е бил прекрасно облечен със стил, имал е величествена осанка, благодарение на прекрасното си облекло. Ти не разбираш от мода и за това не си успял да оцениш перфектния му тоалет.

Еййййй, майна ... в тоя форум или клуб ДПС ше обяснява как трябва доганя да е Българин на годината или Ангел ша отнася критиките на "модната полиция".... ние сме като извадка от средностатистическа панелка (аз съм от онея дето си седят пред металния гараж с другте и си хвалят един на друг бракмите).

Ангеле, мисля да те пусна на Евгени Минчев. Там ти е мястото. Да ти изпука една патка и да ти обясни колко точно зле си облечен и какъв селтак си. Да видиш хубаво ли е. За чий чеп се изживяваш като модно гуру - не мога да разбера аз лично. Че и не спираш да мрънкаш кой какво носел по барове, с какво се обувал и с какво се е напръскал... Какво по-точно му е лошото на Медитеранео, хм? Само Евгени Минчев ще те оправи тебе... 

Евгени Минчев пък какво общо има? Аз си коментирам бе, на теб кво ти пука?

На Andrews кройките са пълен кенеф. Слагаш риза, отзад на раменете ти стърчи. Има 3 вида костюми с една и съща кройка, но различна шарка и на различни места в магазина, натрупани по 10бр за обем.

Трябва да започнеш да правиш разлика между мрънкане и коментар. Аз не мрънкам.

И какво изобщо е Медитеранео?

Снощи го видех, Аню...

В 3 часа чакаше някаква рожденичка да дойдела.

Мнението ти е някак без тежест, защото изобщо не се знае какво си видял, при положение, че това беше риза.

Дезодорант, който ти едва ли не обяви за свинска пръдня преди време.... Казвам ти - само Евгени Минчев те оправя. На мен ми е чудно как може като излезеш да отделяш толкова време и внимание да гледаш кой какво е облякъл, обул и с какво се е напръскал. Честно - чудно ми е. Затова ли излизаш или за да си направиш кефа? 

Жоре, как сбърка риза със сако, брат? Тъмно ли беше или уискито попречи?  :grin:

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...