Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Тъжното е, че до 2002ра е39 м5 го пребиваше като спряло де го хване... и после... после.... дойде време да получам най-прекрасния агрегат слаган в семеен седан (за мен) .... v10 с redline на 9000rpm почти... вече нямаше смисъл какво излиза с бадж-а RS - отново лично за мен.

Това по никакъв начин, не означава, че не е страхотна кола.

Да ти кажа ли колко пари е един valve adjustment на М3 и колко често се прави :). СА верно е, че не всеки кара М3, но са си бая голяма бройка. Както се вика....едно е да се купи, друго е да се кара и да се гледа така както ти казват...иначе гаранция - Франция

А не дай Боже да изцвили нещо друго, тогава е реване...ама мъжко

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Дюнерджията взима повече пари от теб, г-н Ангел. Не ти е на място шегата. В такъв случай ти трябва да идеш да станеш дюнерджия, а не аз.

Поредната тъпотия. Дюнерджиите взимат по 500-600лв максимум. За 12 часов работен ден. Освен ако под "дюнерджия" нямаш предвид собственика.

АГАХАХАХХАЛКХ №ЯЙ$Х ЙКА№$Х АХ ав4х5 айвк45х йах хАХАХХА№$ ОХА№$ Х4й кавх5йкав4х5 йав4х5 ав45 ххаахахахав4у хав45 хГЬГ ДКЬГ+"ДЬ +Г"ДЬ+Г угжььггььгьгьггьгьааххаахаххач

Поредната тъпотия. Дюнерджиите взимат по 500-600лв максимум. За 12 часов работен ден. Освен ако под "дюнерджия" нямаш предвид собственика.

на 12 часов работен ден по скоро бих заложил на 800-1000лв

Поздрав за дюнерджията...да ви втъкна на всички с тия дюнери...искам мазен дюнер с много чеснов сос :D

Ето ти идея за собствен бизнес у 'murica - направи дюнерджийница. :)

Ти си много, ама мнооооооооого заблуден... умножи го това по 3 или 4 и може и да стане... 

Отностно RS6, че пак ми влезе много в главата, ето едно в БГ...

http://youtu.be/xxYj2T6OKq0

на 12 часов работен ден по скоро бих заложил на 800-1000лв

Ти ако имаше дюнерджийница, можеше и по толкова да им даваш, но реалността е различна. Имаше обява за пицар в нашия форум. Най-малкото от там можете да видите какви са заплатите.

Да не говорим, че не говоря на зула, а имам познати, които са го работили.

Ти си много, ама мнооооооооого заблуден... умножи го това по 3 или 4 и може и да стане... 

Добре. Съгласих се. Дюнерджиите взимат по 2400лв на месец.

.....

.....

.....

.....

Вие да не получавате инсулт? Кажете си адресите, да ви пратя линейки преди да е станало късно!

То за 2400лв цял живот може дюнера да въртиш бе! Собствениците на дюнерждийниците при тва положение правят поне 50 - 60 000лв на месец чисто. Затварят дюнерджийниците масово сигурно щото не им се бачка вече, а не защото им умира бизнеса.

Поредната тъпотия. Дюнерджиите взимат по 500-600лв максимум. За 12 часов работен ден. Освен ако под "дюнерджия" нямаш предвид собственика.

http://obiavi.grad.bg/o-648840-%D0%A2%D1%8A%D1%80%D1%81%D0%B8%D0%BC_%D0%BC%D0%B0%D0%B9%D1%81%D1%82%D0%BE%D1%80_%D0%B4%D1%8E%D0%BD%D0%B5%D1%80%D0%B4%D0%B6%D0%B8%D1%8F_-_%D0%9F%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D0%B4%D0%B8%D0%B2

А, ок. Ще си питаме. Ела ме питай мен бе. Ще ти кажа. 17 000лв на месец взимам.

Аз му показвам обявата, той ми разправя да съм ходел да ПИТАМ ДЮНЕРДЖИЯТА.

Аз говоря за майстор, работещ на оборотен дюнер.

Ти ако си мислиш, че Аладина на Четвъртък пазара прави по-малко от 10 000 лв оборот на ден, си просто наивен. 

Колко мислиш, че плащат на човека, съставляващ основната част от този оборот.

Имай предвид, че бачкат на 12 часови смени, почти без почивка.

2000 лв, разделени на, да кажем 13 смени са по 150 лв, което е 1.5% от оборота. 

Съвсем разумно, според мен...

ЕДИТ: Обаче колко си стандартен, Ангелчо...

Само пишеш "търсим майстор дюнер", и първия линк, който излиза е от сайта, който ти си дал.

Пляскаш го тук, и вече имаш стабилен довод.

Това, че надолу има още 20 обяви, на всяка от които пише "по договаряне" няма никакво значение, нали? :D

Аз говоря за майстор, работещ на оборотен дюнер.

Ти ако си мислиш, че Аладина на Четвъртък пазара прави по-малко от 10 000 лв оборот на ден, си просто наивен. 

Колко мислиш, че плащат на човека, съставляващ основната част от този оборот.

Имай предвид, че бачкат на 12 часови смени, почти без почивка.

2000 лв, разделени на, да кажем 13 смени са по 150 лв, което е 1.5% от оборота. 

Съвсем разумно, според мен...

Значи ми говориш за 1 единствен човек, но той е представителна извадка на професията "дюнерджия"?

@zlobil: Аз за разлика от другите си подплатявам изказванията с факти. Показах обявата. Пак обаче я има голямата вероятност аз да съм я публикувал тая обява преди месец, за да я използвам като аргумент сега.

iPhone 4-ка да ти го покажа даже как гори без никой да го е докоснал, ти пак няма да ми повярваш. Пусни търсене в Интернет и виж колко новини за iPhone устройства, които са се запалили спонтанно, или докато са били на зарядното ще ти излезнат, щом да загрее iPhone е най-небивалото нещо на белия свят. Pls.

Не, Ангеле, говоря за тази категория дюнерджии - с опит, работещи добре, на хубав обект! Познаващи в детайли работата си. Те взимат много добри пари, ако искаш ми вярвай!

Затова, освен на тази обява, която не знам откъде я изрови, на всички обяви за дюнерджия, заплатата е по договаряне, защото за 10 мин ти е ясно колко струва.

А който знае да работи добре и бързо, си знае и цената...

10 бона ги казваш на око струва ми се.Едва ли е толкова много.Следователно следващите изводи,които правиш са погрешни.Пък и като говорим за майстори,експерти и прочие какви са тези хора дето ще се задоволят с 1.5% от оборота (бизнеса)?!?!

Ммм, аз правех по почти 200 кафета ден до ПУ ... и не бях най-оборотния обекти и бачках реално само от 10 до 16ч с кафе... 5 хилки на мен ми се виждат напълно реален оборот за тоя обект. 10... нз. това са 83 клиента на час за 24ч при 5лв от клиент (за да може да усредним).

Спорите за глупости.

Колко дюнера в Пловдив вървят добре?Защото аз се сещам за макс 2.Нали Аладин-а са мн вървежни, затова затвориха половината си дюкяни за боклуци по главната.

Ако тоя master прави по 1 дюнер на минута, за 12ч са 720бр. по 1,20 или 1,50 ли е не знам, но тотала е 1300лв.Вярно работят нон стоп, но вечер хората са много по-малко, по закон нощните се плащат повече и дори пак да правят по 700 дюнера, сметката не излиза.

За 10к на ден, трябва тоя да подмята по 9,25 дюнера в минута :D , а тоя пич:

http://vbox7.com/play:65e195b394

не съм го виждал в Пловдив.

Тия заплати по 2400лв може да се правят на морето, дето дюнера е 6лв, но не и тук.

@1-вия спор:

Това са 120 клиента на час по 3,50-4 лева на калпак. Нищо не е за онзи обект. Аз не съм го виждал без опашка.

@2-рия спор:

Дюнер на минута?! Ти луд ли си?!?!?! Ако прави по дюнер на минута, ще умре гладен.... Как ги хвърляте тези цифри на произвола...

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...