host Posted September 27, 2013 Share Posted September 27, 2013 Асасин надявам се това е ирония.... Тъжното е, че до 2002ра е39 м5 го пребиваше като спряло де го хване... и после... после.... дойде време да получам най-прекрасния агрегат слаган в семеен седан (за мен) .... v10 с redline на 9000rpm почти... вече нямаше смисъл какво излиза с бадж-а RS - отново лично за мен. Това по никакъв начин, не означава, че не е страхотна кола. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted September 27, 2013 Share Posted September 27, 2013 Не, не тролвам. Наистина не тролвам. Тъпотиите, които изписа, наистина ми идват в повече. Много обичам да се бъзикам с такива млади ПМ дихатели като теб във фирмата. Интересно, забелязал съм всички са адски напористи и си мислят, че държат дядо Господ за шлифера. На първия мийтинг за поредния проект ги изчаквам да се напомпят порядъчно, след което леко ги лъзвам по лайсната с бавно, но мощно издишване на напомпания въздух. Днес имах точно такъв експириънс с едно младо накокържено китайче. Предполагам ще запомни урока, защото след срещата до края на деня десет пъти ми се обаждаше по телефона и два пъти ми идваше на крака. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted September 27, 2013 Share Posted September 27, 2013 Да си млад и аругантно безочлив към другите поради собственото си величие е кеф, който всеки заслужава сам да изпита... и след години да разбере, че е тъпо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted September 27, 2013 Share Posted September 27, 2013 пребива , пребива ма м-ката зимата си я гледаш само...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted September 27, 2013 Share Posted September 27, 2013 Много обичам да се бъзикам с такива млади ПМ дихатели като теб във фирмата. Интересно, забелязал съм всички са адски напористи и си мислят, че държат дядо Господ за шлифера. На първия мийтинг за поредния проект ги изчаквам да се напомпят порядъчно, след което леко ги лъзвам по лайсната с бавно, но мощно издишване на напомпания въздух. Днес имах точно такъв експириънс с едно младо накокържено китайче. Предполагам ще запомни урока, защото след срещата до края на деня десет пъти ми се обаждаше по телефона и два пъти ми идваше на крака. Аз не съм млад ПМ. И не държа никой никъде. Работя тази работа от повече от 6 години. Бъркаш нещо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted September 27, 2013 Share Posted September 27, 2013 U know... when you say this ... :Facepalm: Меееееннннн... когато имам м5 или RS6 ... знаеш ли за през къде ми е дали и снегорин? Какво... това единствена кола ли ще ми е? Ще живея на място с публични услуги, които не позволяват да е проходим града ... или нема да имам Же Ваген с яката добавка отпред на гребло... та да си го ползвам за снегоринче. Като навлезем в тия изказвания тип "преди 20 години пред блока, БМВ-то е лятна кола" и вече е жалък разговора. Просто щото в 90% от ситуациите зимата няма значение. В другите 10% само 4х4 помага и това важи и за предното. ________________________________________Нямаше ме един месец в офиса ... оставих си нещата на колегите уж да им улесня работата, защото всичко беше максимално нагласено за бърза и ефективна работа.... Влизам в офиса... стола ми е прецакан (амортисьора му)... някой ми изхвърлил клавиетурата... сложен некав кенеф на Делукс... флашката ми (заключваща), отключена и изтрити сумати важни неща от нея (поне са възтановими)... ся .... разбирам, че някой хора имат дефицит на сиво вещество ама някаси ... чак нарочно ми излгежда. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 27, 2013 Share Posted September 27, 2013 Годфадъре, търсите ли Линукс админи? Че тук кораба прави първи клатушкания... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted September 27, 2013 Share Posted September 27, 2013 Този пък? Толкова ли да са сериозни? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 27, 2013 Share Posted September 27, 2013 До срещата може би ще има повече информация. Предпочитам да не пиша на всеослушание... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted September 27, 2013 Share Posted September 27, 2013 Да продавам ли акциите? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 27, 2013 Share Posted September 27, 2013 Продавай И всички акции на Ericsson продавай. Тази фирма до 15-20 години просто няма да я има на картата... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 27, 2013 Share Posted September 27, 2013 Гледам и не вярвам на ушите си... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted September 27, 2013 Share Posted September 27, 2013 хуу hoste , оставяме зимата .... обясни ми тая м5-ца колко човека могат да я карат с какъвто потенциал има ? да ти кажа ли ..... не много. Докато рс6 си остава буркановоз 400+ коня който е като малка канара на пътя ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted September 27, 2013 Share Posted September 27, 2013 Годфадъре, търсите ли Линукс админи? Че тук кораба прави първи клатушкания... Толкова ли е зле? Нали последно беше доволен. Мийнуайл който ползва стийм да дава nickname-а, за да го вкарам като приятел или направо да дава friend invite на sothbiss, че ми трябват 8-9 човека във friendlist-a. PS И точно сега ли ми трябваше да се разболявам. Гадна суха кашлица, сополи и отпадналост. Добре че поне температура нямам, че тогава наистина става страшно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 27, 2013 Share Posted September 27, 2013 Годфадъре, търсите ли Линукс админи? Че тук кораба прави първи клатушкания... Те ако си търсят, кораба дори и да не правеше клатушкания, не виждам къде ти е проблема.. Аз ако имах възможност, еххеееее.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 27, 2013 Share Posted September 27, 2013 Виж, Ангеле, парите не са най-важното. Има още доста важни фактори, които правят едно работно място привлекателно. За двете ми години тук отклоних няколко предложения за работа от други фирми. Въпросът е, че с пенсионирането на досегашния шеф, един от най-големите плюсове във фирмата отпадна - именно CEO-то да разбира от естеството на работата ти. И то на всички нива. И почват да се усещат първите сътресения от смяната на ръководството... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 27, 2013 Share Posted September 27, 2013 Мийнуайл който ползва стийм да дава nickname-а, за да го вкарам като приятел или направо да дава friend invite на sothbiss, че ми трябват 8-9 човека във friendlist-a. Айде, кво да те правя.... ============================================== Честит рожден ден на Гугъл! Направих 120 бонбона, но трябва да тръгвам и нямам време да се лигавя... Весел петък, дружина... Мезетата да са пресни и топли, а питиетата да са ледени... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted September 27, 2013 Share Posted September 27, 2013 Добавих те, Сотбис-е... Ама за ко? :O Да няма някаква далавера? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted September 27, 2013 Share Posted September 27, 2013 Добавих те, Сотбис-е... Ама за ко? :O Да няма някаква далавера? Да . Но първо — прототипът на ValveДокато тези продукти са все още в процес на разработка, ние имаме нужда от Вашата помощ. Както винаги вярваме, че най-добрият начин да сме сигурни, че се произвеждат правилните продукти, е да дадем на хората да ги изпробват и след това да правим промени в процеса на работа. Създали сме високотехнологичен прототип, който е оптимизиран за игри, за всекидневната и за Steam. Разбира се, той е приемствен и напълно подлежи на модификация. Тази година ще изпратим само 300 от тези машини на Steam потребители, напълно безплатно. Вие също можете да придобиете право да получите една. Как? Четете нататък! Цялата статия - http://store.steampowered.com/livingroom/SteamMachines/ Шансът да получа една такава не е много голям, но все пак защо да не се пробвам . Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted September 27, 2013 Share Posted September 27, 2013 Айде, кво да те правя.... ============================================== Честит рожден ден на Гугъл! Направих 120 бонбона, но трябва да тръгвам и нямам време да се лигавя... Весел петък, дружина... Мезетата да са пресни и топли, а питиетата да са ледени... Bite me! Писна ми, повече от това не успявам да изкарам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 27, 2013 Share Posted September 27, 2013 Виж, Ангеле, парите не са най-важното. Има още доста важни фактори, които правят едно работно място привлекателно. За двете ми години тук отклоних няколко предложения за работа от други фирми. Въпросът е, че с пенсионирането на досегашния шеф, един от най-големите плюсове във фирмата отпадна - именно CEO-то да разбира от естеството на работата ти. И то на всички нива. И почват да се усещат първите сътресения от смяната на ръководството... Това с "парите не са най-важното" можеш да си го спестиш. Да не бачкаш за бонбони? Парите не са единствения фактор, но са най-важния. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted September 27, 2013 Share Posted September 27, 2013 За мен не са. И не съм чул някой, за когото са, да е успял да прокопса в живота. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 27, 2013 Share Posted September 27, 2013 Бачкайте за бонбони като искате бе. Идете да въртите дюнери, знаете ли цял ден кви майтапи си разправят? Смях на корем. Много забавна обстановка. [/sarcasm] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 27, 2013 Share Posted September 27, 2013 Това с "парите не са най-важното" можеш да си го спестиш. Да не бачкаш за бонбони? Парите не са единствения фактор, но са най-важния.Чакай ся, да съм казал някъде, че не са важни!? Разбира се, че не работя за чест и слава, но работната среда е не по-малко важна. Да се цени свършената работа, а не ми гледат на какъв език да говоря, например Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted September 27, 2013 Share Posted September 27, 2013 Дюнерджията взима повече пари от теб, г-н Ангел. Не ти е на място шегата. В такъв случай ти трябва да идеш да станеш дюнерджия, а не аз. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.