Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Боли го гъза Fiat-а дали му пилиш болтовете или не. Нали ти е взел здравето. :D

И какъв е проблема в крайна сметка?

Предполагам изгърмял регулатор на налягането или изгърмяла нафтова помпа. Трябва да се закачи да се види на комп или просто да се сменят, докато се нацели.

Със сигурност не е липса на гориво в резервоара, защото превантивно доляхме 3 литра, но нямаше ефект.

Stilo били здрави разправят...

Дойде ми да те репортна за обида на цялото автомобилостроене...

Под "тестваме" ако разбираш да го вържем за дясната седалка и аз да карам GT-то - ста'а! :lol:

Ама той сигурно ще иска 50лв за да дойде, таааа...по-добре да си намеря регулатор :lol:

50 ЛЕВА АХХАХАХХААХХ ХХААХХАХААХХААХХАХААХАХАХХА, не бе... Просто ша му покрийм яденето и пийнито. :lol:

А под "тестваме" GT-то имах предвид - ще го пуснем срещу Краси с Хондата, докато аз го дърпам с Аудито, а Гено бута и двете коли нагоре.

А под "тестваме" Ангел - да го пуснем в толкова тежка среда за 3 дни, без курви. :D :D

най-евтино ще ви дойде един от вас да се гримира леко и те така.. :lol: :laughing1: :laughing1:

Това ме устройва... няма толкова грим и толкова пиене, че МЕН да ме прекарат за женско, а другите - да ги боли гъза  :effemine2:

Шшшшт не намесвайте Господ, че току виж ни извадил по още едно ребро.. :lol:

Като стана въпрос, аз днес преглеждах кандидатурата му за работа в нашата фирма.

Как разбрах? Беше си го написал в CV-то.

Occupation or position held: Project manager

Main activities and responsibilities: Project management of the full life cycle

Ти не бъди толкова сигурен. Ако ядосаме пак жена ти, и Господ не мож та спаси... :lol:

Това пък в какъв смисъл, че и "пак"?

:blink: I will ignore your last мнение и ще перефразирам, за да не реагираш като ощипана инженерка:

Силно вероятно е, ако приятелката ти се ядоса, да има достатъчно грим, че да те окрасим, за да станеш годен за Ангел. А едва ли няма достатъчно алкохол. Ще нося Девинка.

:blink: I will ignore your last мнение и ще перефразирам, за да не реагираш като ощипана инженерка:

Силно вероятно е, ако приятелката ти се ядоса, да има достатъчно грим, че да те окрасим, за да станеш годен за Ангел. А едва ли няма достатъчно алкохол. Ще нося Девинка.

I will ignore your last мнение в опитите ти да бъдеш оригинален :) Всички знаем, че и девинка няма да помогне...виждал си ме

Не, не. Проблемът е м/у нас двамата.

Да, Ваньо doesn't love me anymore... И избра Альоша пред биропиенето в random ден от седмицата...

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...