DON_CHEFO Posted September 22, 2013 Share Posted September 22, 2013 стрижииии....а на мен ми се иска да спра да пия толкова бира, че ми писнА Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted September 22, 2013 Share Posted September 22, 2013 На мен пък ми е чудно как тия от хистори чанъл могат толкова убедено да твърдят, че Хинденбург е бил изпълнен с... АЗОТ (мамка му!) Преводаческо бездарие или целенасочено подпомагане на масовото затъпяване? Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted September 22, 2013 Share Posted September 22, 2013 На мен пък ми е чудно как тия от хистори чанъл могат толкова убедено да твърдят, че Хинденбург е бил изпълнен с... АЗОТ (мамка му!) Преводаческо бездарие или целенасочено подпомагане на масовото затъпяване? Хъм...и аз знам, че са ги пълнели с водород. В последсвие след катастрофата са искали да го заместят с хелии, но той е бил доста скъп. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted September 22, 2013 Share Posted September 22, 2013 стрижииии....а на мен ми се иска да спра да пия толкова бира, че ми писнА Мен пък ме заболя гърлото,а до края на седмицата трябва да довърша касата,че си тръгвам Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted September 22, 2013 Share Posted September 22, 2013 Тази нощ са украсили Альоша. Чудя се дали да не отида да направя малко снимки. Страшно бързо реагираха и го свалиха още същия ден-при това почивен.А толкова други неща стоят в 9-а глуха... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted September 23, 2013 Share Posted September 23, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=WU7SGn0MeP0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted September 23, 2013 Share Posted September 23, 2013 Valve обявиха, че създават собствена операционна система - SteamOS. Ще се отцепват от Виндоус. А едно време Раптора разправяше, че Steam било смотано ненужно софтче. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 23, 2013 Share Posted September 23, 2013 Аз ги чувам за първи път тези Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted September 23, 2013 Share Posted September 23, 2013 Valve обявиха, че създават собствена операционна система - SteamOS. Ще се отцепват от Виндоус. А едно време Раптора разправяше, че Steam било смотано ненужно софтче. Не само, че е смотано и ненужно, ами и понамирисва на превтасало, козе сиренце Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 23, 2013 Share Posted September 23, 2013 Аз ги чувам за първи път тези Valve? Създателите на Half-Life/Counter-Strike? Или Steam? Най-голямата мрежа за дигитално разпространение на игри. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted September 23, 2013 Share Posted September 23, 2013 Ангел не знае всичкооо, Ангел не знае всичкоооо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 23, 2013 Share Posted September 23, 2013 Абе гледай си работата бе, всичко знам. Просто не съм го написал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 23, 2013 Share Posted September 23, 2013 Valve? Създателите на Half-Life/Counter-Strike? Или Steam? Най-голямата мрежа за дигитално разпространение на игри. Не съм играл CS Шах и мат, а? Нито Valve, нито Steam не ги бях чувал Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 23, 2013 Share Posted September 23, 2013 Valve обявиха, че създават собствена операционна система - SteamOS. Ще се отцепват от Виндоус. А едно време Раптора разправяше, че Steam било смотано ненужно софтче. Забравил си, младежо... Казах, че мразя да ме изнудват да инсталирам нещо, което ГРАМ не ми трябва насила, за да играя любима игра. Между другото и до ден днешен НИЩО не е свършил Стийм за мен, освен да ми тежи по един или друг начин на машината. Една голяма нула. Но това не означава, че милиони други не го ползват и/или харесват. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted September 23, 2013 Share Posted September 23, 2013 Не съм играл CS дис кент би тру млади падуане Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 23, 2013 Share Posted September 23, 2013 Те първо пуснаха Steam за Linux (Ubuntu, beta). После явно са решили да не си играят на дребно... Пише ли на кое дистро мислят да базират тяхната дистрибуция? Съсмнява ме да е RHEL, та или нещо Debian-ско, Шлякуерско или балиго... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 24, 2013 Share Posted September 24, 2013 дис кент би тру млади падуане От доста време (към 10 години някъде) единственото, с което си губя времето е StarCraft (и то не баш SC ами една мързелива карта) и Angry Birds. И пак мисля че много време губя с глупости... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted September 24, 2013 Share Posted September 24, 2013 Как изобщо намирате време за игри бе, безделници такива? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted September 24, 2013 Share Posted September 24, 2013 Пиенето тука е евтино и не трябва да работиш много за да изкараш за него. Ти му мисли с вашите цени там Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted September 24, 2013 Share Posted September 24, 2013 Не съм играл CS Шах и мат, а? Нито Valve, нито Steam не ги бях чувал Ти къде си живял, бре?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted September 24, 2013 Share Posted September 24, 2013 Как изобщо намирате време за игри бе, безделници такива? CS не е просто игра , това е религия с която са израснали повечето 25-30 годишни..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 24, 2013 Share Posted September 24, 2013 Аз знам какво е CS, но за мен не спира да е една от най-тъпите игри, излизали някога... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted September 24, 2013 Share Posted September 24, 2013 CS е една от най-добрите игри, излизали някога! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted September 24, 2013 Share Posted September 24, 2013 Аз мразя shooter-и и смятам HL и CS за най-доброто нещо, което се е случвало на PC-то.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 24, 2013 Share Posted September 24, 2013 За Half-Life ще се съглася напълно - един от най-добрите shooter-и, излизал някога. Но лично за мен CS е супер дебилна и безсмислена игра. Религията за мен си остава Brood War... ________________Я, има тема, на която сме единодушни с Ангел Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.