RaptoR Posted September 14, 2013 Share Posted September 14, 2013 БАУ! МНОГО сериозна гювендия!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zweti_lettera Posted September 14, 2013 Share Posted September 14, 2013 Наистина е важна мотивацията. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted September 15, 2013 Share Posted September 15, 2013 НЕ ! Добре другарю политкомисар. Отивам в ъгъла да се порицая. Само не ми намалявайте поведението моля. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted September 15, 2013 Share Posted September 15, 2013 Отива си лятотоооооооооооооооооооооооооооооооооооооооо, идва есентааааааааааааааааааа Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted September 15, 2013 Share Posted September 15, 2013 Добре другарю политкомисар. Отивам в ъгъла да се порицая. Само не ми намалявайте поведението моля. късно е , писах ви черни точки...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 15, 2013 Share Posted September 15, 2013 Пиши му още една заради сарказмът. --------------- Снощи излезнах с 92лв и се прибрах с 10ст. Е*ал съм ти баровете.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted September 15, 2013 Share Posted September 15, 2013 Историята помни и много по фрапиращи случаи..... Снощи обиколихме 5 кръчми преди да си намерим места , 10 минути не мога да си викна такси щото нямат коли ..... ебати кризата.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 15, 2013 Share Posted September 15, 2013 Всички заведения в тоя град стават "Даяна"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted September 15, 2013 Share Posted September 15, 2013 galaxi, чудя се дали да намеря твоя пост, когато ме осъждаще за протестиращите. Бях написал абсолютно същото нещо. Има голяма разлика в двете каузи. Едните отиват пияни за да се сбият, трошат, вандалстват и донапият, другите точно обратно. Кръстовището пред Макдоналдс беше леш още в 15ч като минах. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted September 15, 2013 Share Posted September 15, 2013 Да, протестиращите отиват пияни, за да се ССССССССССССбият. Не веднъж го видях това. Ботевистите просто минаха по центъра и отидоха към Стадиона. И не става въпрос за 15 ч. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted September 15, 2013 Share Posted September 15, 2013 Добър въпрос http://www.youtube.com/watch?v=-o0n_YUlZRE Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted September 15, 2013 Share Posted September 15, 2013 Тоя народ все едно не е виждал коли...Обаче алфичките си ги бива доста,а пък новият NSX колко е як Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted September 15, 2013 Share Posted September 15, 2013 Добър въпрос http://www.youtube.com/watch?v=-o0n_YUlZRE Преди няколко месеца цяла вечер ги въртяхме. Имат и другите интересни песни . edit: Редовно свирят в една кръчма в София. Уж щяхме да се организираме да ходим да ги гледаме. Даже на Наско му е в квартата ако не се бъркам. edit2: http://www.youtube.com/watch?v=H8QWJZJ770E Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted September 15, 2013 Share Posted September 15, 2013 Да, протестиращите отиват пияни, за да се ССССССССССССбият. Не веднъж го видях това. Ботевистите просто минаха по центъра и отидоха към Стадиона. И не става въпрос за 15 ч. В голяма ЗЗЗЗЗЗЗЗЗаблуда си за някой неща! Какво значи, че не става въпрос за 15ч.Аз ти казвам, че още от 15ч всичко беше задръстено. И за да ти е пълен кефа, те поздравявам с това клипче: http://vbox7.com/play:e29b5154f5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted September 15, 2013 Share Posted September 15, 2013 Хахах, това ме развесели Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted September 15, 2013 Share Posted September 15, 2013 Номера е най-важен http://www.youtube.com/watch?v=CzP83EBeN2g Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted September 15, 2013 Share Posted September 15, 2013 Добре ще кажа утре на колегите във винарската изба, че няма смисъл да се трепем да оправяме гроздето, да му треперим по цял ден, да му правим анализи и т.н. ами е по-добре да смесваме спирт с химия. Аре стига вече с тея глупости! Вижда се че нямате ни най-малка представа от модерно винопроизводство, пиите си домашни вина и разправяте как слагат химия в тея от магазина. Оф, Младежо.... ЗаЙби ги тия студентски, лабораторни глупости, щъ замола! Позволи ми да съм се моткал из доста повече "винарски" изби от тебе и също така да знам, че във всяка една от тях има т.н. Вино (танк) за Шефа, авери и прочее вътрешни хора, както и такова, дето е от онова - За бутилиране, пакетиране и така, нататък Толкова за трепането ви с колегите! Баре ще знаете как (стига на някой да му остане нещо в главата, де) да си правите читаво винце за себе си. А колкото за онези ти лафове за рийш ли, най-яките ракии се правят във винпромите, щот вийш`и, дестилирали спирт с много висока чистота... Тва ако го повториш още един път и щи са смеят не само гаргите, ами и кварталните кучки ще пометнат от неистовия хилеж! Link to comment Share on other sites More sharing options...
laury Posted September 15, 2013 Share Posted September 15, 2013 Някой от разбиращите по тамата за виното да ми даде съвет ако му е удобно. Отделил съм си една кофа към 12л само зърна които намачках хубаво Каква е от тук процедурата да прекъсна ферментацията ?Колко захар и вода да добавя? Целта е да имам гроздов сок за пиене. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted September 15, 2013 Share Posted September 15, 2013 Не разбирам за какво са ти водата и захарта? Инак за другото... Просто не позволявай да започват ферментационните процеси. Тоест, стерилизирай и дръж на хладно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
laury Posted September 15, 2013 Share Posted September 15, 2013 Не разбирам за какво са ти водата и захарта? Инак за другото... Просто не позволявай да започват ферментационните процеси. Тоест, стерилизирай и дръж на хладно. Водата и захарта за количество А до кога да седи сока с джибрите в кофата ? Няма ли някаква химия да спре ферментацията без варене ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted September 15, 2013 Share Posted September 15, 2013 Оф, Младежо.... ЗаЙби ги тия студентски, лабораторни глупости, щъ замола! Позволи ми да съм се моткал из доста повече "винарски" изби от тебе и също така да знам, че във всяка една от тях има т.н. Вино (танк) за Шефа, авери и прочее вътрешни хора, както и такова, дето е от онова - За бутилиране, пакетиране и така, нататък Толкова за трепането ви с колегите! Баре ще знаете как (стига на някой да му остане нещо в главата, де) да си правите читаво винце за себе си. А колкото за онези ти лафове за рийш ли, най-яките ракии се правят във винпромите, щот вийш`и, дестилирали спирт с много висока чистота... Тва ако го повториш още един път и щи са смеят не само гаргите, ами и кварталните кучки ще пометнат от неистовия хилеж! Triti, is that you? Само тя е способна да спори с Антарес и Годфадъра за физика и да си мисли, че е права... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 15, 2013 Share Posted September 15, 2013 В голяма ЗЗЗЗЗЗЗЗЗаблуда си за някой неща!Изключае и-краткото, няма особен смисъл да говориш с психара на тая тема. В това отношение лоста му за скорости е заседнал в "девета тролска" предавка и само се дави двигателя... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted September 15, 2013 Share Posted September 15, 2013 Нагряваш до 65 градуса (на водна баня!) и ферментацията спира (Луи Пастьор го е изнамерил тоя процес). После обаче задължително държиш в хладилника! А щом все още ги държиш заедно, значи ще си правиш Шира (имало е и такова питие от леко ферментирал гроздов сок). Захар обаче не слагай в никакъв случай! Майната му на количеството. Тази година гроздето и без това си е с чудесна захарност. П.п. Ваньо... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 15, 2013 Share Posted September 15, 2013 Тоя народ все едно не е виждал коли...Обаче алфичките си ги бива доста,а пък новият NSX колко е як Какви Алфи имаше? Те само Жулиета-та и Мито продават сега. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted September 15, 2013 Share Posted September 15, 2013 Офф ще те излъжа и не помня точно.Но се качихме в едната алфа и доста добре беше отвътре edit:Да Жулиети и Мита имаше.Ама много народ накрая чак не можеше да се върви.В залата на ауди изобщо не влезнахме,защото имаше огромна опашка...А на мерцедес нищо смислено. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.