Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

вчера си счупих айфона , днеска сутринта ми беше спаднала задната гума на колата , нямах цигари за сутрешното кафе преди да тръгна за работа , кво повече може да се случи ?

ти си празнувал предварително.

а опита показва че винаги има кво, бъди оптимист - гледай с надежда напред какво още може да се скапе!

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

ти си празнувал предварително.

а опита показва че винаги има кво, бъди оптимист - гледай с надежда напред какво още може да се скапе!

еми съдбата си върши работа , решила е явно ако не може да ми обърне заслуженото внимание днес да го направи вчера.....

сврял съм се в офиса и все още съм силно разколебан дали да ходя да тренирам днес..... 

Ангеле, виждам, че продължаваш със спама в онази тема. Заканвам ти се официално:

Ако продължиш да си буташ модните съвети из форОма, ще се облека като принцеса, ще дойда с теб на бар и ще те щипвам по бузките цяла вечер и ще обикалям с теб бара. Ще ти саботирам всичките потенциални закачки с други принцески, а всеки път, когато се появи фотограф, ще ти скачам на врата.

И ще съм с брада. И брадва. И рокля.

Добре. Ай да видим, Астерикс.

Ти и без тва в 2:30 сутринта вече си си тръгнал от заведението, защото ти се спинка. Кой плашиш по-точно?

-------

Настъпах шибан камак с шибаната предна гума и ся има шибана малка дупчица на страната на гумата. Ще трябва ли да се сменя тва? Може ли да се оправи. Не е спаднала гумата още...

uploadfromtaptalk1379093718955.jpg

Ангеле, виждам, че продължаваш със спама в онази тема. Заканвам ти се официално:

Ако продължиш да си буташ модните съвети из форОма, ще се облека като принцеса, ще дойда с теб на бар и ще те щипвам по бузките цяла вечер и ще обикалям с теб бара. Ще ти саботирам всичките потенциални закачки с други принцески, а всеки път, когато се появи фотограф, ще ти скачам на врата.

Тъкмо си помислих като четях излиянията ти,че е забавно да излиза с теб човек,ама последните допълнения покриват доста обезпокоително никнейма ти. :lol:

Ще ме викнете ли? Аз ще съм естествен - с фанелка на Dimmu Borgir, кубинки и небръснат :)

Мен в такива случаи ме притеснява. Няма да се подмятам по магистралата към морето другата година, я. Ще ида на гумаджия да ми я погледне.

Ами те тия гуми са със скоростен индекс 300 по принцип. Предишния собственик малко се е престарал с грижите. :)

Ще ида на гумаджия да я проверят уикенда, да съм сигурен.

http://www.youtube.com/watch?v=-5mL_AAGSNE

За тия дет играят глупавите танкчета

Майтапа на страна, но днес за 1ви път видях реклама на игра по голяма "БГ" телевизия и то точно на тея танкчета.Явно са вървежни, щом по ТВ взеха да се рекламират.

Не знам Пешо какъв РОМ е качил на този ВЕФ (лично според мен модела 206 е далеч по-култов), обаче спама от това китайско недоразумение Turn off this option! просто печели всички призове за най-голяма досада на десетилетието. :lol:

Баси, предлагам модераторите да слагат БАНАН на всеки, който допусне в поста му да се споменава от кой точно ВЕФ, или трабант, или квото и да е, е поствано съобщението през тЪпатолк...

Turn off this option! Pravetz 8D using Tapanartalk -1.2 GAY

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...