RaptoR Posted September 12, 2013 Share Posted September 12, 2013 Не е такава градацията на селянията, Которчо.... Минава се през ГоУф 2 ЗАДЪЛЖЕ! Аналог е Ауди 80, де що може да е ритнао отзаде... След това идваме на ГоУф 3! Дива класика, заместваща излизащите не от мода, а от движение двойки. Тук вече стъпва и БуМиВе 3-та серия - туй са по страшни селяндуристи и от голфиститИ. Кретени от тоя тип са избили много невинни хора... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted September 12, 2013 Share Posted September 12, 2013 нека съм селяК Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 12, 2013 Share Posted September 12, 2013 Даже снимката си показва циганско-мамалигарския елемент. Не знам ти какво хареса в нея... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 12, 2013 Share Posted September 12, 2013 Мен също не ме кефи тва БМВ на снимката с тия големи джанти.Това ми харесва много повече: Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 12, 2013 Share Posted September 12, 2013 И ти отива на сакото!!! HAD TO BE SAID!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 12, 2013 Share Posted September 12, 2013 Гледайте какви програми правят хората: Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 12, 2013 Share Posted September 12, 2013 Ми ти като блееш у форОма, хората правят.... Няма да те чакат я! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 12, 2013 Share Posted September 12, 2013 Е не знам. Аз се опитвам да си заработя първия милион Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted September 12, 2013 Share Posted September 12, 2013 На Злобил самл гнусната джанта трябва да се махне и е 6 колата. Нз някой тука карал ли е е30 от дискутиращите ама когато в с повече от 150кс не е кола за хора с бавни рефлекси и слаби нерви. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 12, 2013 Share Posted September 12, 2013 Пак ли с ТЪПаСМОК пишеш, та не мо'ем ти сглоби изречението? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted September 12, 2013 Share Posted September 12, 2013 Колата е смърт с гъби. Обаче е цифра пари тука. нека съм селяК Е не знам. Аз се опитвам да си заработя първия милион И аз така. Остават ми още 900 и много хиляди лева :-D Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 12, 2013 Share Posted September 12, 2013 При мене е малко по-различна ситуацията... проблема е че първо ми се разгони фамилията последните 3-4 месеца от бачкане (разбирай 10часа на ден уикенда се третира като почивка) и после има едно НО.. едно такова голямо НО и разни други подробности, че на моменти се чудя струва ли си зора. Ама хванал съм се на хорото - ще играя докрая. А пък работата ще си я свърша, защото едни хора ми казаха, че не можело да стане това. Остават още 1-2-3 месеца яко бачкане после отивам някъде на топличко да си цамбуркам кайсиите за 1 месец и няма да искам никого да чуя Донякъде подобно на казармата едни кретени обясняваха как трябвало еди какво си да стане за 3 месеца, първо им обясних, че това дето го искаха и за 1 година няма да стане, после измислих една рационализация и с малко зор в Пловдив успяхме да свършим всичката работа не просто в срок ами 1 седмица преди него, а останалата част на България не бяха обработили и 20% от данните си Дадох им моята програмка ама нали са тъпи шапки - някой решил че не може да се ползва това и трябвало по малоумния начин да се работи с другата некадърна програма и продължиха още година и половина да го правят както си знаят. Като в същия момент 3ма човека в Пловдив го свършихме за месец и 3 седмици... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 12, 2013 Share Posted September 12, 2013 Сичко ще си кажеш, агент Мраз, всичко! Да видим само кога ще пие жената кафе (може би след второ дете) и кога щя пия аз каквото и да било там от уискитата... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 13, 2013 Share Posted September 13, 2013 Желание липсва у вас, желание Аз че съм несериозен е ясно, ама и ти си същия дол дренки. Я кажи аз кога ще пия от ракията на Атанас? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted September 13, 2013 Share Posted September 13, 2013 Я кажи аз кога ще пия от ракията на Атанас? Не мисля, че имаш някакъв шанс срещу двата смока Виден и Гадин. Най-много да ти оставят само изпаренията от празната бутилка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 13, 2013 Share Posted September 13, 2013 Че аз 100мл искам не повече Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 13, 2013 Share Posted September 13, 2013 Я кажи аз кога ще пия от ракията на Атанас? Донесе ли пак първо на теб ще донесем Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted September 13, 2013 Share Posted September 13, 2013 поредният скучен петък..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted September 13, 2013 Share Posted September 13, 2013 за сметка на това фатален. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted September 13, 2013 Share Posted September 13, 2013 вчера си счупих айфона , днеска сутринта ми беше спаднала задната гума на колата , нямах цигари за сутрешното кафе преди да тръгна за работа , кво повече може да се случи ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted September 13, 2013 Share Posted September 13, 2013 вчера си счупих айфона , днеска сутринта ми беше спаднала задната гума на колата , нямах цигари за сутрешното кафе преди да тръгна за работа , кво повече може да се случи ? Споко, денят още не е свършил преди 2 седмици бях почти на същото дередже - със спукана гума, преровена кола, изчезнали документи и развален бойлер...в един ден Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted September 13, 2013 Share Posted September 13, 2013 Каква кола преровена? Айде на злобила е60 има смисъл да го ровят ама... И да винаги съм през тъп-та-ток. Айфоня ако е само джама май имам човек за 150лв джама + смяната. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted September 13, 2013 Share Posted September 13, 2013 дай да го видим тоя човек , щото намерих само някви в Сливен а не ми се иска да го пращам по куриери..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted September 13, 2013 Share Posted September 13, 2013 Каква кола преровена? Айде на злобила е60 има смисъл да го ровят ама... Дам...и аз все си мислих, че моя коптор едва ли някой ще си помисли да го прерови, ама на...и това свършиха Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 13, 2013 Share Posted September 13, 2013 дай да го видим тоя човек , щото намерих само някви в Сливен а не ми се иска да го пращам по куриери..... Игор на бул. Руски бе. Радиоком точно до спирката срещу Търговската Гимназия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.