host Posted September 10, 2013 Share Posted September 10, 2013 Ей, мислех си за тоя филтър... Я пак от къде ги купуваш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 10, 2013 Share Posted September 10, 2013 Трябват ти два - един за едри боклуци и 20 микрона за финото. Искат и място. Може да си ги купиш от Н2О. Магазинчето е на кръстовището на Сточна гара, като идваш откъм Рено вдясно, малко преди светофара. Жената най-после откри играчки Маша и Мечока! Китайците са се усетили, мамка им... Link to comment Share on other sites More sharing options...
avelina Posted September 10, 2013 Share Posted September 10, 2013 *прости. Не луди. Прости. Предимно прости, да. Но още по-гадната комбинация е, и ако са луди, нещо като бонус към простотията... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 11, 2013 Share Posted September 11, 2013 Жената най-после откри играчки Маша и Мечока! Китайците са се усетили, мамка им... Кажи откъде да сваля всичките серии на български? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted September 11, 2013 Share Posted September 11, 2013 Снощи миризмата беше доста интересна. Дори и на върха на Альошка се опитваше да те хване за гушата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted September 11, 2013 Share Posted September 11, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=cHxbt4lz-Sg надувай....с адаша бирата върви леко :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted September 11, 2013 Share Posted September 11, 2013 BTW, този мохабет "надувай" никак не е модерен тук. Трябва да измислиш нещо ново. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted September 11, 2013 Share Posted September 11, 2013 аз НЕмодерно ги надувам бирите...една след друга. И ми е тъпо, че мохабета не бил модерен, но обещавам да не клъцна никоя артерия. Смятам да го преживея...някак си. Ако разрешаваш де. Ако не...е тука мисля знаеш продължението Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 11, 2013 Share Posted September 11, 2013 Вчера, в автобуса, една възрастна жена ми каза, че не приличам на българин. Трябва да призная, че първото, което ми дойде да кажа беше "благодаря". Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted September 11, 2013 Share Posted September 11, 2013 Има ли предистория, или от воле ти го каза Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted September 11, 2013 Share Posted September 11, 2013 Трябва ми песента "Циганката гащи няма, баджанак, баджанак..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 11, 2013 Share Posted September 11, 2013 Ами през повечето време бях с тапите в ушите. В момента четя Snuff на Тери Пратчет (на английски). След паузата около Стара Загора жената се обърна към мен и ме попита:- Извинете, Вие българин ли сте?- Да - леко учуден попитах - защо?- Ами не приличате...Това е предисторията. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted September 11, 2013 Share Posted September 11, 2013 Не е заради книгата. 99% от приятелите ми, които пътуват във влак, четат книги в оригинал. С коса ли си още? EDIT: Т'ва е, чот са гадни хипстери и се мислят за много фешън. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted September 11, 2013 Share Posted September 11, 2013 Асасине, написах го само заради теб. Аз не обичам всички животни, включаю и хората. Не е конкретно към кучетата. Но като цяло - котките ми са най-омразни. Уличните котки са такава напаст в Пловдив, не е истина. Не знам как е по Софията, но тук си е страшно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 11, 2013 Share Posted September 11, 2013 С коса съм още. И с една четка на брадътъ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted September 11, 2013 Share Posted September 11, 2013 Имаш брада? :O Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 11, 2013 Share Posted September 11, 2013 С коса съм още. И с една четка на брадътъ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 11, 2013 Share Posted September 11, 2013 Силно казано "брада"... Четчица. Да има какво да скубя като се замисля... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted September 11, 2013 Share Posted September 11, 2013 Къдрава ли е? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 11, 2013 Share Posted September 11, 2013 Не я оставям да се накъдри Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted September 11, 2013 Share Posted September 11, 2013 Аре бе, няма ли някой да ми я метне тая песен? Не мога да повярвам, че не се намира никъде... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 11, 2013 Share Posted September 11, 2013 Аз я имам в изпълнение на Ку-Ку на видеокасета... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted September 11, 2013 Share Posted September 11, 2013 Вчера, в автобуса, една възрастна жена ми каза, че не приличам на българин. Трябва да призная, че първото, което ми дойде да кажа беше "благодаря". О, неразумний юроде! Поради что се срамуваш да се наречеш българин Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted September 11, 2013 Share Posted September 11, 2013 Нищо не разбираш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted September 11, 2013 Share Posted September 11, 2013 Птичи тор от Ягодово обгазил Пловдив Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.