Tomahawx Posted February 15, 2008 Share Posted February 15, 2008 Психар , Курунир го каза добре , ако мислиш , че ще е добре да идеш - иди , може просто да е объркана Ако наистина я обичаш - дай и шанс , може работите да се оправят Иначе тва , че не оценяват доста работи е вярно , ама кво да се праи , жени са все пак.. Иначе неска е учудващо приятен ден Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted February 15, 2008 Share Posted February 15, 2008 Психозис е голям късметлия!!! Но Копчето...си е направо за завиждане!!! Вярно е, признавам си! Минава ми през ума, че утре съм на много специален стоматологичен преглед, за който ще ми трябват 500 гр. люта домашнярка на екс. P.S. И си мисля, че продуцираният от БНТ клип на "Охридското езеро" от Панайот Панайотов е, цитирам министъра на вътрешните работи (казано по друг повод) - полюция. Мда. Има го във Vbox. Каква поредна телевизионна драма!.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted February 15, 2008 Share Posted February 15, 2008 преди да умра искам да отида там... Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted February 15, 2008 Share Posted February 15, 2008 Утре ТРЯБВА да си взема ОТП-то!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted February 15, 2008 Share Posted February 15, 2008 преди да умра искам да отида там... К'ва е тая магарешка мания? Link to comment Share on other sites More sharing options...
karaman Posted February 15, 2008 Share Posted February 15, 2008 Защо икономистите са толкова досадни хора! Искат всичко веднага. Ами да се потрудят, по дяволите! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted February 15, 2008 Share Posted February 15, 2008 Не се чувствай като мухъл, само защото може пак да я потърсиш. това трябва да си го припомня следващият път като се напия и започна да пиша смс-и на всички момичета с които някога съм бил :ph34r: Защо винаги свестните мъже не са оценени навреме от жените, които си избират? Защото Жената още е в бъдещето и ЩЕ бъде срещната! Но Тя ще избере!!! Дано да е в подходящото време и място! Дотогава нищо не трябва да те спира да търсиш, непрестанно и упорито! минава ми през главата че докато едно време четях женските списания на сестра ми в тоалетната съм прочитал подобни лигаво/сълзливи женски писаници и ми стана много весело иначе относно последно изречение от поста го подкрепям с 2 ръце , по мъжката казано тръгваш по баровете и всичко под ножа докато някоя ти хареса повече и решиш да си я задържиш Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted February 16, 2008 Share Posted February 16, 2008 това трябва да си го припомня следващият път като се напия и започна да пиша смс-и на всички момичета с които някога съм бил :ph34r: минава ми през главата че докато едно време четях женските списания на сестра ми в тоалетната съм прочитал подобни лигаво/сълзливи женски писаници и ми стана много весело иначе относно последно изречение от поста го подкрепям с 2 ръце , по мъжката казано тръгваш по баровете и всичко под ножа докато някоя ти хареса повече и решиш да си я задържиш Под ножа . Тия изказвания съм ги слушал от майка ми като бях мъъъничко парче месо. После почнах да ги слушам пак към 7-8 клас от подрастващи познати като се мина през въпросното за недооценените мъже и се стигна до "Не искам да го виждам!... Той има пари?!?...Къде мога да го намеря?.." и в същия дух.(интересно е как личноста пораства) Може просто на "добрите мъже" да им е писнало от "добрите" момичета под прикритие.(това се съотнася за една друга мисъл за хубавите ябълки и прасетата...) Я да зема да си лягам. По темата си мисля, че в момента си губя времето..(за живота ми става дума...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted February 16, 2008 Share Posted February 16, 2008 С шанс човека да ме погледне с лоши очи , искам да го попитам за рецептата на лазанята . Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerry^^ Posted February 16, 2008 Share Posted February 16, 2008 Олее...мисля си за лято и за мореее... и за топъл пясък.. слънце, шума от вълните, мидички... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted February 16, 2008 Share Posted February 16, 2008 С шанс човека да ме погледне с лоши очи , искам да го попитам за рецептата на лазанята . http://allrecipes.com/Recipe/Classic-Lasagna/Detail.aspx Ето ти рецепта за класическа лазаня ( има над 130 вида лазани според гугъл, тази рецепта била най-простата ). ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted February 16, 2008 Share Posted February 16, 2008 "За една жена продадох си душата..." Edit: Аз не съм станал п♛тка... Просто ми е много много много гадно.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted February 16, 2008 Share Posted February 16, 2008 "За една жена продадох си душата..." Заради п♛тка не ставай п♛тка! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted February 16, 2008 Share Posted February 16, 2008 Седнах сам, в градската, и си изревах сълзите. Чесно - не мога да се тряа. Тряа някой да ми хвърли здрав БОЙ! Само с бой ша са опраа! И защо ми беше днеска да излезем? За да й се моля и кво? Да стана още по - жалък! И на всичкото отгоре излезнах с шапката! Целия свят ми се радваше, хората се тълпяха да ми се радват и да се снимат с мен... А аз рева! ИДИОТ!! ИДИОТ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted February 16, 2008 Share Posted February 16, 2008 Седнах сам, в градската, и си изревах сълзите. Чесно - не мога да се тряа. Тряа някой да ми хвърли здрав БОЙ! Само с бой ша са опраа! И защо ми беше днеска да излезем? За да й се моля и кво? Да стана още по - жалък! И на всичкото отгоре излезнах с шапката! Целия свят ми се радваше, хората се тълпяха да ми се радват и да се снимат с мен... А аз рева! ИДИОТ!! ИДИОТ!!! Много си се забъркал..просто си наложи воля! Особено за сълзите най-добронамерено го казвам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted February 16, 2008 Share Posted February 16, 2008 Олее...мисля си за лято и за мореее... и за топъл пясък.. слънце, шума от вълните, мидички... И аз така. Мечтая си лятото как ще се прибера и ще си поживеем с приятели. Иначе в момента размишлявам над възможността да се изкъпя. @Психара. Батка това съм го правил три пъти с моленето и всеки път след това като си събера акъла съм съжелявал жестоко. Благодарен съм на приятелите ми че бяха там да ме подкрепят макар и по техния си особен начин. Чак след много време разбрах колко са били прави... Това начина трябви ти време и подкрепа. До колкото те познавам с бой нема да стане... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted February 16, 2008 Share Posted February 16, 2008 100 Pipers е доста добро уиски (по моите стандарти ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted February 16, 2008 Share Posted February 16, 2008 Изядох два пакета черен пипер от нерви, излезе ми херпес и накрая се разплаках на зъболекарския стол. Аз вече не съм никакъв комбоец с пищаци. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted February 16, 2008 Share Posted February 16, 2008 Седнах сам, в градската, и си изревах сълзите. Чесно - не мога да се тряа. Тряа някой да ми хвърли здрав БОЙ! Само с бой ша са опраа! И защо ми беше днеска да излезем? За да й се моля и кво? Да стана още по - жалък! И на всичкото отгоре излезнах с шапката! Целия свят ми се радваше, хората се тълпяха да ми се радват и да се снимат с мен... А аз рева! ИДИОТ!! ИДИОТ!!! Психар , сълзите няма да ти решат проблема , но понякога отпускат , няма нищо лошо в тва. Пък и тая работа не е до бой , с боя нищо няма да се постигне , дето вика Xciter , стой повече с приятелите си , с времето всичко ще се оправи И не , не си идиот , нищо идиотско няма в тва да обичаш някой и да си показваш чувствата Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeGor Posted February 16, 2008 Share Posted February 16, 2008 Айде ве, еб@ си драмата!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted February 16, 2008 Share Posted February 16, 2008 Седнах сам, в градската, и си изревах сълзите. Чесно - не мога да се тряа. Тряа някой да ми хвърли здрав БОЙ! Само с бой ша са опраа! И защо ми беше днеска да излезем? За да й се моля и кво? Да стана още по - жалък! И на всичкото отгоре излезнах с шапката! Целия свят ми се радваше, хората се тълпяха да ми се радват и да се снимат с мен... А аз рева! ИДИОТ!! ИДИОТ!!! ми ела да ти теглим 1 пък белким помогне @Психара. Батка това съм го правил три пъти с моленето и всеки път след това като си събера акъла съм съжелявал жестоко. Благодарен съм на приятелите ми че ........ като се замисля и на мене алкохола ми действа по тоя начин , звъня , звъня и на сутринта ако помня съжалявам и се обаждам да се извинявам иначе и аз съм благодарен на приятелите ми че когато усетят че говоря с някоя бивша и започна да и говора за любов , брак , деца и т.н. ми вземат телефона Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted February 17, 2008 Share Posted February 17, 2008 Живея в собствения си кошмар. Чудя се, дали да не се покрия за 1-2 седмици и след тва да избухна с нова прическа и някоя - друга, нова гАзарийка? Или утре сутринта да запаля колата и да се кютна пред тях и да чакам да излезе? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted February 17, 2008 Share Posted February 17, 2008 Живея в собствения си кошмар. .... Всички живеем в тоя кошмар Аз лично бих се направил на или бих си сложил на главата :ph34r: , с един ятаган в ръка и да й искарам ЪКЪЛЪ Много пъти съм го правил и смятам ,че още по-откачени неща ще ми роди главата Смятам ,че денят е прекрасен за глупости и заяждане , след малко излизам и както прави Ванката започвам да се заяждам с всичко живо по улиците Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted February 17, 2008 Share Posted February 17, 2008 Идва ми идея! Ако искаш аз да зема шапката, а ти тигана... И да ходим да се заяждаме с народчето, по главната? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted February 17, 2008 Share Posted February 17, 2008 Ами ти къде мислиш ,че ще ходя да се забавлявам На главната има най-много смешници и чикиджийки с който да ми стане по-весел деня Първо ще разгледаме по оръжеините магазини дали има нещо интИрЙЕсно , и след това ако не се лъже ще се бъзикам с красивиТИ , но тъпички продавачки и сервитьорки -Кола има ли ? -Да -Фанта има ли? -Да -Дай ми едно кафе тогава След 5 мин..... -А ще може ли и сметана пак след 10 мин.... - Я дай и една кола ,че ми пресъхна устната кухина в Коремния кош Но ако има на съседната маса мимолетни малолетни , ей тогава стана весилУ Ще има както ти направи , -ЪЪЪЪЪЪЪ виното е много гадно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.