djadomraz Posted September 4, 2013 Share Posted September 4, 2013 Така обясняваш А че съм пич - пич съм. Ама аз си знам де Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 4, 2013 Share Posted September 4, 2013 WTF??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted September 4, 2013 Share Posted September 4, 2013 хахахаха, wtf dude? Колко време го играеш вече ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 4, 2013 Share Posted September 4, 2013 Ами да ти кажа не знам, но го бях оставил на самотек като заминах за Банкя около 26-ти август... Малко преди това почнах... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 4, 2013 Share Posted September 4, 2013 Вие сте е*ати и хората... как имате време да губите с такива игри... И тая и цветя срещу зомбита... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 4, 2013 Share Posted September 4, 2013 Както някой каза - това седи просто като един таб в бекграунда. Любо май е единствен луд да цъка. Все едно маускликъри няма... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 4, 2013 Share Posted September 4, 2013 Ако е видял моя хак - 15мин най-много. Доколкото го познавам обаче - вероятно седмица Е:Написах го преди да прочета другите постове... Прав бях И защо изобщо трябва са се пускат кликъри и прочее. 1 ред в конзолата. Кликаш 5пъти после купуваш 50 тайм машини и си готов Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 4, 2013 Share Posted September 4, 2013 Защото иначе НЕ Е ИНТЕРЕСНО! Кое не ти е ясно??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted September 4, 2013 Share Posted September 4, 2013 Ако е видял моя хак - 15мин най-много. Доколкото го познавам обаче - вероятно седмица Е:Написах го преди да прочета другите постове... Прав бях И защо изобщо трябва са се пускат кликъри и прочее. 1 ред в конзолата. Кликаш 5пъти после купуваш 50 тайм машини и си готов hakcjer! btw откъде тръгна тая идиотщина с курабийките и какво точно се цели в тази "игра"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 4, 2013 Share Posted September 4, 2013 1. Любо е виновен!!! 2. Никой още не знае, но и това ще стане.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 4, 2013 Share Posted September 4, 2013 Защото иначе НЕ Е ИНТЕРЕСНО! Кое не ти е ясно??? Крайния резултат е същия. Само дето ти загуби много повече време Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 4, 2013 Share Posted September 4, 2013 Крайния резултат е същия. Само дето ти загуби много повече време Време, в което не бях вкъщи и някакъв таб е стоял отворен? СЮриозно? Имам 17 точки от ЕКО промоцията. Последно предложение за желаещи да купят нещо... След 3 дни ще го хвърля, промоцията е до 8-ми Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 4, 2013 Share Posted September 4, 2013 Дами и господа. Току-що се светнах защо субективно едни монитори ми харесват повече а други не. Правилните монитори са ето тези: http://www.tftcentral.co.uk/articles/flicker_free_database.htm Имам предвид ако си обичате очите!!! Подробно обяснение ЗАЩО е важно монитора да е "flicker free" http://www.retropcmania.com/2012/11/pulse-width-modulation-in-lcd.html Време, в което не бях вкъщи и някакъв таб е стоял отворен? СЮриозно? Преди това си цъкал доста над 15 мин хващам бас Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 4, 2013 Share Posted September 4, 2013 Аааааа, това обяснява защо моето EIZO така и не успява да ме натовари по никакъв начин... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted September 4, 2013 Share Posted September 4, 2013 Host-e оказа се че може да се поръчва от гугъл стор с българска карта.Вчера една приятелка си поръча Nexus 4. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted September 4, 2013 Share Posted September 4, 2013 Вие сте е*ати и хората... как имате време да губите с такива игри... И тая и цветя срещу зомбита... тая с бисквитите е дебилска до краен предел.... цветята и тя ама що часове загубих на нея..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted September 4, 2013 Share Posted September 4, 2013 http://www.sprinklegame.com/ тази е доста якичка,както и Osmos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 4, 2013 Share Posted September 4, 2013 тая с бисквитите е дебилска до краен предел.... цветята и тя ама що часове загубих на нея..... Василе, това е игра, колкото аз съм трамвай. Аз лично го приемам като часовник по-скоро. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted September 4, 2013 Share Posted September 4, 2013 Антон Кутер по Нова .... след малко и бившият вожд Бойко.... ОМГ , няма ли кой да им направи джихад...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 4, 2013 Share Posted September 4, 2013 WohooooW!!!! http://www.youtube.com/watch?v=9k36TVCV-BM Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvdrw Posted September 4, 2013 Share Posted September 4, 2013 Някой подновявал ли е скоро шоф. книжка? За 'В' категория какви пари е медицинското? Личната лекарка си е била шута нанякъде и не можах да разбера.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 4, 2013 Share Posted September 4, 2013 Време, в което не бях вкъщи и някакъв таб е стоял отворен? СЮриозно? Имам 17 точки от ЕКО промоцията. Последно предложение за желаещи да купят нещо... След 3 дни ще го хвърля, промоцията е до 8-ми Каква е промоцията? Какви са артикулите в нея? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 4, 2013 Share Posted September 4, 2013 Някакви багажни схеми - чанти и куфари... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted September 4, 2013 Share Posted September 4, 2013 Някакви багажни схеми - чанти и куфари... ела сега да забършеш монитора дето наплюх от смях :D . Може ли такова нещо :D . Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 4, 2013 Share Posted September 4, 2013 Ами кво да ги правя - тва пробутват сега - куфари и чанти. Между другото казват, че били много добри... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.