Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Тва Shazam е бахти якия app. Тази вечер си бях пуснал едни дигитализирани от VHS лента стари записи от 1996-та, някаквo празнуване на нова година. На фона на изключително скапаното видео (лентата нещо явно е била предъвкана и едвам се разпознаваше мелодията, плюс доволно количество от шумове, викове и всякакви други затормозяващи звуци) звучеше едно уникално парче, с което по спомени от доооооста далечни времна започваше обикновено програмата в дискотеките в епохата преди "демокрацията". Реших да си направя експеримент и да пусна Shazam, защото очевидно нямаше как да си спомня името на това парче. Направо паднах от стола, когато програмката извади още на втората секунда пълната информация за: Piano Fantasia - Song For Denise (1985). :)  :punk

http://www.youtube.com/watch?v=7hKP4tH-7Io

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Е, не е чак толкова як, когато опре до не толкова комерсиални неща.

За да не съм голословен - "античния" Midomi за Windows mobile (сега развит като SoundHound) в тази ниша има много повече попадения.

Злобиле,а тоя G shock гледам,че е с радио-настройка и това май било проблемно в България.Има ли такъв проблем ? Че мисля другата седмица да го поръчвам.150 евро е мамицата му.Бивало да дам толкова пари и да не работи като хората...

радио настройката на часа не работи поне в Пловдив.

по близо до Гърция си работи екстра , в Германия вярвам ще работи.

реално г-шок-а не изостава така че боли те к*ра...... погледни 3 страници назад хората си купуват китайски скелетони струващи 10-15$ за по 200 щото били намалени......

Джи Шока е грозен...а щом е грозeн ако ще да е по-точен от атомоен часовник - няма да бъде на моята ръка и като подарък да е :D

едит: аз се смея ама ми се реве...и водката не помага. Субаруто не е монстър truck и му се кривят джанти, гуми се пукат, окачване се троши...майка плаче и микрофон сФири....

да ве ама поне не е евтин китайски скелетон бледо и грозно подобие на скъп и истински часовник сглобен от малки потни китайчета ......

Толкова е пластмасов и груб, че няма накъде :) То всеки си има вкус де

PS: Предполагам си наясно, че китайците имат и евтини неща, имат и хубави. Не всичко, което е китайско е евтино и калпаво

предполагам си наясно че амазонските pimp часовници за 150$ не са точно най-високото качество......

отделно истински швейцарски скелетон струва поне 2-3К , тва си остава евтин китайски опит с гръмко име , нищо повече .... 

Абсолютно субективен е! Аз, например, с ръка на сърцето мога да кажа, че като дизайн, G-shock ми харесва повече, от дадените и от дядото и от Ангел примери.

По всяка вероятност вторник ще поръчвам за мен и Психара от ужасните китайски евтини часовници, та ще дадем мнение от първа ръка! :moon: за изработката, изоставане/неизоставане и т.н.

Лично аз не очаквам чудеса, но не очаквах и 800-левовия часовник, подарен на баща ми за 50-годишнината му два пъти за един месец да ходи на поправка... така че да, нещата са много субективни и не само от дизайнерска гледна точка :).

радио настройката на часа не работи поне в Пловдив.

по близо до Гърция си работи екстра , в Германия вярвам ще работи.

реално г-шок-а не изостава така че боли те к*ра...... погледни 3 страници назад хората си купуват китайски скелетони струващи 10-15$ за по 200 щото били намалени......

Е аз ще се прибирам след 1 месец.Просто малко тъпо е направено с това сверяване.Предполагам има и ръчна настройка и това автоматично сверяване може да се игнорира напълно.Другата седмица ще го поръчвам с DHL ще дойде за ден.

Шъ мъ извинитье..Времето ли гледате на тия часовници или има няква друга хава?

Ами не...аз го гледам като бижу :D :D. Това, че има стрелки е просто бонус да не вадя телефона :D

чифт цици винаги е бил хубав антидепресант :D

Стефчо е класик!

Струва ми се, че спорим с хора, които не вдяват какво е Pink Floyd...

Или може би "спорим" с мауумници...

Азис говори за Пинк Флоид.... 

Галицин, трябва Наско да ни прати ракия, която ний няма да пием, а ще я сложим на витрината за децата

И Азис ли?!

Ъхъ. Снощи по Нюз 7 в предаването на Карбовски. Толкова беше затрогващ милият, когато Карбовски се опита да му обясни, че текстовете на Флоид са твърде метафорични. И такова неподправено невежество лъхаше от него...

То тва не е като да припяваш с мазнеещо сопрано - Разпори ме, разцепи ме... (или квито-там-бяха-лайна), докато тихичко си попръдваш и поуригваш на мъжки оргазми, сврян кротичко в някоя селяшка.... "етнотека".

Нищожеството дори си позволи да да направи изказване, че видиш ли, ако не бил... "творял" тук, ами бил отишъл някъде по света, сега щял да бъде не по-малко известен от Уотърс :smile1:

А за разсъжденията му на тема свобода и релевантноста на това състояние на духа и чалгата... изобщо няма да коментирам!

УжасТ!

Пич, ти явно не схващаш, че ако концерта на Роджър Уотърс беше през февруари, със сигурност щеше да направи някаква политическа гавра и с правителството на Тиквата, защото той си е просто такъв и го прави почти на всичките си концери, стига да има подходяща ситуация и с кого да се гаври. Ето ти например един много по-изразен и очеваден политически протест в парчето "Leaving Beirut" със следния текст:

Това парче е било изпълнявано на абсолютно всички концерти от тура The Dark Side of the Moon Live в Щатите през 2006-2007, като публиката е реагирала нееднозначно (куриозното е, че точно на концерта в Далас залата го е аплодирала бурно). Дали демократите и Обама всъщност не са финансирали продуцирането на парчето и концертните му изпълнения, как мислиш? :lol:

пич, схващам те. теб поне те разбирам, щото допускаш и разни аргументи да се промъкват в текстовете ти.

по въпроса:  Р.Уотърс не се появи през февруари, а се появи сега. И в медиите се акцентира върху частта от шоуто му с "ОСТАВКА"-та, а не върху качествата на музиката или другите му послания. А тази част е странно добре синхронизирана и съвпада с една друга кампания, пък и едва ли е била изпълнена и в Букурещ или в Истанбул. Явно има адаптация на шООто според публиката, т.е. същото което изтъкваш и ти: Който плаща - той поръчва музиката.

Струва ми се, че спорим с хора, които не вдяват какво е Pink Floyd...

така е. само и единствено вие разбирате какво е Пинк Флойд и сте слушали за Стената в оригинал като сте били малки.

...

Или може би "спорим" с мауумници...

...

за пореден път липсват каквито и да е аргументи, но пък присъстват определения, което пък изобщо не подсилва позицията ви, но е индикация за липса на Ентелектуален заряд в текста ви.

. А тази част е странно добре синхронизирана и съвпада с една друга кампания, пък и едва ли е била изпълнена и в Букурещ или в Истанбул. Явно има адаптация на шООто според публиката, т.е. същото което изтъкваш и ти: Който плаща - той поръчва музиката.

Ето я ПЪЛНАТА липса на какъвто и да било Ентелектуален заряд. Ясно изразена, в стил Мишо Говнара. Повече е излишно да се коментира. 

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...