kotora Posted August 30, 2013 Share Posted August 30, 2013 Мм заслужала ли си нексус 4 ? Че много се чудя за 200 euro дали да не взема един към 20ти септември. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted August 30, 2013 Share Posted August 30, 2013 Мм заслужала ли си нексус 4 ? Че много се чудя за 200 euro дали да не взема един към 20ти септември.За тази цена си заслужава . Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted August 30, 2013 Share Posted August 30, 2013 Е направо от гугъл шоп-а Но пък е с 8гб.То не че ми трябва повече Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted August 30, 2013 Share Posted August 30, 2013 Пак е по - висока от тази в щатите - 199$ . Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted August 30, 2013 Share Posted August 30, 2013 Да бе - няма ли някой да си идва от там да ми поръча два и да ги донесе Не ми трябват 16Гб, и 8гб версиите ми стигат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted August 30, 2013 Share Posted August 30, 2013 Пак е по - висока от тази в щатите - 199$ . Е сега да не бъдем дребнави Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted August 30, 2013 Share Posted August 30, 2013 Е,разлика от 50 евро едва ли е дребнавост поне за мен.Мога да им намеря поне 10 приложения на тези пари тутакси... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted August 30, 2013 Share Posted August 30, 2013 Байерн и Челси правят уникален мач. Байерн изравни за 2:2 в 120 минута. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zweti_lettera Posted August 30, 2013 Share Posted August 30, 2013 Това изравняване беше малко в стил 94-та "Господ е българин". Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted August 30, 2013 Share Posted August 30, 2013 Мразя да сменям квартири, и като знам, че ще се местя поне още веднъж и съвсем не ми се занимава ... А докато си я избирах имах такъв мерак да се преместя. Платих си и за удоволствието да имаме 3 коли вкъщи - вземи си тия 3 комплекта зимни гуми за местене. Совалка да бях нямаше да правя толкова кръгчета на града ... Единственото което ме успокоява е, че ще си имам моя си стая, кабинет или каквото там е модерното название Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted August 31, 2013 Share Posted August 31, 2013 Някой ходил ли е скоро в тая кръчма над тунела на Центъра ? Става ли ? Последно ходих преди 3-4 години и беше доста зле ма се прокрадва като идея за тая вечер..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted August 31, 2013 Share Posted August 31, 2013 Някой ходил ли е скоро в тая кръчма над тунела на Центъра ? Става ли ? Последно ходих преди 3-4 години и беше доста зле ма се прокрадва като идея за тая вечер..... Вън да, вътре според зависи Мразя да сменям квартири, и като знам, че ще се местя поне още веднъж и съвсем не ми се занимава ... А докато си я избирах имах такъв мерак да се преместя. Платих си и за удоволствието да имаме 3 коли вкъщи - вземи си тия 3 комплекта зимни гуми за местене. Совалка да бях нямаше да правя толкова кръгчета на града ... Единственото което ме успокоява е, че ще си имам моя си стая, кабинет или каквото там е модерното название Дай, боже, всекиму ( за стаята де ) Имам и въпрос, ама ще е за другата тема. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted August 31, 2013 Share Posted August 31, 2013 хубаво ли готвят поне ? Всъщност я кажете някоя кръчма в която наистина да готвят хубаво щото ми писна да обикаляме по един и същи места. Ефира и Даяните ги пропускаме. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted August 31, 2013 Share Posted August 31, 2013 Хотел-ресторант Реал. В четвъртък бяхме там. Не беше лошо (скарата). Пържените картофки бяха домашни, а не бланширани. Персонала е малко неориентиран ама явно нямат опит. Цените са приемливи. Има ги тагнати в гугъл мапс. Link to comment Share on other sites More sharing options...
avelina Posted August 31, 2013 Share Posted August 31, 2013 хубаво ли готвят поне ? Всъщност я кажете някоя кръчма в която наистина да готвят хубаво щото ми писна да обикаляме по един и същи места. Ефира и Даяните ги пропускаме. "Валдес", ресторант "Далия" в Кючук Париж... Готвят невероятно вкусно, цените са достъпни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted August 31, 2013 Share Posted August 31, 2013 Тия ги знам ама са по подходящи да седнеш да хапнеш и после да те няма. Не става за хубав мохабет и пиене..... май ще пробвам тая Българска къща.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted August 31, 2013 Share Posted August 31, 2013 Hoste, шъ мъ прощаваш, но да преценяш "ресторант" по скарата и пържените картофки е по-български от чехлите с чорапи... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted August 31, 2013 Share Posted August 31, 2013 Hoste, шъ мъ прощаваш, но да преценяш "ресторант" по скарата и пържените картофки е по-български от чехлите с чорапи... чехлите с чорапи са част от международната туристическа униформа. така че: This argument is invalid. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted August 31, 2013 Share Posted August 31, 2013 чехлите с чорапи са част от международната туристическа униформа. така че: This argument is invalid. http://youtu.be/sCNrK-n68CM?t=37m35s Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted August 31, 2013 Share Posted August 31, 2013 Hoste, шъ мъ прощаваш, но да преценяш "ресторант" по скарата и пържените картофки е по-български от чехлите с чорапи... Ти живееш ли в гр. Пловдив и забелязал ли си, че 98% от заведенията като им поръчаш точно това + една салата и може да си издрайфаш червата? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted August 31, 2013 Share Posted August 31, 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 31, 2013 Share Posted August 31, 2013 Е направо от гугъл шоп-а Но пък е с 8гб.То не че ми трябва повече Трябва ти, трябва ти. Вземи си по-големия. Някой ходил ли е скоро в тая кръчма над тунела на Центъра ? Става ли ? Последно ходих преди 3-4 години и беше доста зле ма се прокрадва като идея за тая вечер..... Аз съм ходил. Кухнята е зле, обслужването е още по-зле. Последния път (преди месец) чаках 20 минути да ми обърнат внимание като седнах при едни приятели, после чаках още 10 минути да ми донесат алкохола. хубаво ли готвят поне ? Всъщност я кажете някоя кръчма в която наистина да готвят хубаво щото ми писна да обикаляме по един и същи места. Ефира и Даяните ги пропускаме. Ако не искаш кръчма, аз ти препоръчвам ресторант Рая. Снощи салатата ми я донесоха за по-малко от 10 минути. Напитките ми ги донесоха за 2. Паниран кашкавал ми донесоха малко след салатата. Масата ми я обслужваха 3-ма сервитьори. Кухнята е хубава, обстановката е приятна, а цените са същите като на другите места. Link to comment Share on other sites More sharing options...
avelina Posted August 31, 2013 Share Posted August 31, 2013 Трябва ти, трябва ти. Вземи си по-големия. Аз съм ходил. Кухнята е зле, обслужването е още по-зле. Последния път (преди месец) чаках 20 минути да ми обърнат внимание като седнах при едни приятели, после чаках още 10 минути да ми донесат алкохола. Ако не искаш кръчма, аз ти препоръчвам ресторант Рая. Снощи салатата ми я донесоха за по-малко от 10 минути. Напитките ми ги донесоха за 2. Паниран кашкавал ми донесоха малко след салатата. Масата ми я обслужваха 3-ма сервитьори. Кухнята е хубава, обстановката е приятна, а цените са същите като на другите места. И от мен един глас за "Рая". Останах с приятни впечатления от обслужването и кухнята. Отдавна не бях ходила в ресторант "Класик", но един приятел много ми го похвали - кухнята била превъзходна... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 31, 2013 Share Posted August 31, 2013 Кухнята е рулетка в "Класик". Ако ще ядеш обедното меню е ОК.Последния път едни приятелки си оставиха храните по чиниите. Не от обедното меню. От нормалното. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted August 31, 2013 Share Posted August 31, 2013 Тоест , е пепел положението над тунела ? Дейба.... Рая-та готвят хубаво ма не е за напиване. Класика е дроб , от както умря баш шефа западна страшно много. edit : за пореден път се убеждавам че сме мноо зле от към кръчми в ПлоиФ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.