Curunir Posted February 14, 2008 Share Posted February 14, 2008 Опровергай с доводи една дума от казаното по-горе от мен и ти свалям шапка. Да, празника е хубав от гледна точка на традициите на България в лозарството и винарството. Да, има какво да се празнува и с какво да се гордеем. Колко хора гледат на празника като нещо повече от повод да се насвяткат обаче? Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted February 14, 2008 Share Posted February 14, 2008 Нула Но е нормално за средностатистическия българин да намира повод за пиене във всичко. Няма лошо. Кофти е като започне едно изтъкване, че се празнува самия празник. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 14, 2008 Share Posted February 14, 2008 Опровергай с доводи една дума от казаното по-горе от мен и ти свалям шапка. Да, празника е хубав от гледна точка на традициите на България в лозарството и винарството. Да, има какво да се празнува и с какво да се гордеем. Колко хора гледат на празника като нещо повече от повод да се насвяткат обаче? Излишно е - само се замисли малко и сам ще се сетиш - не си глупаво момче. Макар да не си лозар или католически свещеник... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted February 14, 2008 Share Posted February 14, 2008 Аре честити ви празници ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted February 14, 2008 Share Posted February 14, 2008 Получих много як подарак за Трифон зарезан... разболях се... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted February 14, 2008 Share Posted February 14, 2008 Трифон Зарезан е поредната останка от езическите години на българите, която те все още успешно използват като още един от многото поводи да се напият, кои като свини, кои като обикновени пияници. Това е 2рия най - тъп пост във форума, след поста на Елеут., в който питаше как да направи от пиле - мляко! Отвори 1 книга, погледай малко новини, стани малко от PC-то, разсей се... Може да се осъзнаеш преди някой да те е направил за 1 стотинка! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted February 14, 2008 Share Posted February 14, 2008 Още 1 скапан ден Почнах да им свиквам.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted February 14, 2008 Share Posted February 14, 2008 Още 1 скапан ден Почнах да им свиквам.. Днес и на мен И на всичкото отгоре одеве като се прибирах в рейса скапания шофьор надул чалгията Умрях си прав на песента - 100 мерцедеса Усетих че загубих 100г. сиво в-во. Минава ми че днес съм съм с бинтован крак, който повторно "кълцнах" - навехнах одеве. All is ruined... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted February 14, 2008 Share Posted February 14, 2008 Забелязал съм,че томахоукса от 1-2 месеца пише само някви постове от типа :"гаден ден","гадно ми е","супер тъпо е".Човек дай по-весело,да не те е застигнала (емо) вълната. (то май и мина модата вече де...поне така забелязвам) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted February 14, 2008 Share Posted February 14, 2008 Забелязал съм,че томахоукса от 1-2 месеца пише само някви постове от типа :"гаден ден","гадно ми е","супер тъпо е".Човек дай по-весело,да не те е застигнала (емо) вълната. (то май и мина модата вече де...поне така забелязвам) Ем не братле , емо вълната няма да ме застигне квото и да става , просто темата е за мисли , пък като ми минават тия булшитс в главата кво да права Тряа се разпусне малко , надявам се тоя уикенд работите да ми се наредят и да си върна малко настроението Иначе за модата на емо-тата - да изчезва , колкото по-бързо се махнат тия получовеци толкова по-добре Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted February 14, 2008 Share Posted February 14, 2008 Скъсахме на връх "Свети Валентин"... Яката раота. Ако трябва да съм честен - реве ми се. В чуденка съм, дали да се напия. Ебати живота. Умее да си го връща. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted February 14, 2008 Share Posted February 14, 2008 Скъсахте , празнувай другият празник ... на другата вече и се обади и готово . Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted February 14, 2008 Share Posted February 14, 2008 Получих много як подарак за Трифон зарезан... разболях се... Ама не ти е почнала да ти капе косата от нищото, нали?... Скъсахме на връх "Свети Валентин"... Яката раота. Ако трябва да съм честен - реве ми се. В чуденка съм, дали да се напия. Ебати живота. Умее да си го връща. Тука сички сме n/c... Утре ще се видим да поговорим... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted February 14, 2008 Share Posted February 14, 2008 Гледах един тъжен филм... Много ме радват японските филмчета... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted February 14, 2008 Share Posted February 14, 2008 Една хубава вечер , В която бях в лошо настроение и която си прекарах много добре... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted February 15, 2008 Share Posted February 15, 2008 Денят започна, кафето се лее , мисълта тече. Да видим докъде що го докарам ,че в 12 съм на заколение Не е кой знае колко дорбе навън , но се надявам деня да бъде успешен , а ДАНО де Нека деня донесе усмивки на всички , било то от снощните любовни игри или други ралти Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted February 15, 2008 Share Posted February 15, 2008 Отвори 1 книга, погледай малко новини, стани малко от PC-то, разсей се... Може да се осъзнаеш преди някой да те е направил за 1 стотинка! Добре, аз все още чакам някой да ме направи за 1 стотинка, да мога да го поздравя за хубавите му обяснения и доводи, всеки само ми обяснява да се сетя сам. Конкретика, хора, конкретика! Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted February 15, 2008 Share Posted February 15, 2008 Народеее, никой нищо не казва. Раздавам учебници по фолклор Имам 3-4 книги, които много искам да прочета... след неделя започва голямото четене Ебати и живота- за една нормална книга не остава време Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted February 15, 2008 Share Posted February 15, 2008 Има един момент в живота на всеки мъж, в който той трябва да се изправи срещу пакетче кайма и да я опържи. В повечето случаи (или само в моя) той има само бегла идея как да направи това. Но мотивацията е налице (ден на флюбените), продуктите са налице (няква там кайма, тиган, бъркалка и сто тона подправки) и биологичният фактор е налице (лакомия за спагети) - няма къде да се ходи. С две думи - снощи направих баси изрудските спагети + сос! Удивлявам се на скритите си готварски заложби Ще кажете - всеки може да прави такива неща. Сигурно, ама не толкова вкусно А в комбинация с настъргани и изсушени италиански сирена и Шардоне Премиум - малииииий! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted February 15, 2008 Share Posted February 15, 2008 Снощи с help от баща ми (той е готвач), направихме лазаня за моята любов... Стана невероятна! И КАКВО ОТ ТОВА?!?!?! Тва жените... Не са хора!!! Наревах се, напих се, изтрезнях, ся е лошо времето, иначе щях да дръпна 1 обиколка на гребната... И въпреки всичко ... Липсва ми и май ще направя нещо тъпо - ще ида до тях, сигурно. А си мислех, че Психозис е слабохарактерен... Аз съм ебаси боклука! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 15, 2008 Share Posted February 15, 2008 Иване стегни се, защото както не ми е добре ще направя аз една обиколка до вас и ще те наплескам, белким влезеш в релси. Майната й! Няма да ходиш до тях! Провери дали тя ще дойде при теб. Ако не - изобщо не си струва да се занимаваш, още по-малко да се унижаваш Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted February 15, 2008 Share Posted February 15, 2008 Психарю, нито реавнето е проява на слабохарактерност, нито това пак да отидеш до тях. Всеки и винаги заслужава още един шанс. Първия път не е слабохарактерност, първия път е великодушие и любов. Втория път вече е въпрос на лично достойнство и/или огорчение. Не се чувствай като мухъл, само защото може пак да я потърсиш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted February 15, 2008 Share Posted February 15, 2008 Еееее , "да се изправи срещу пакетче кайма" ... уби ме с тоя израз . Аз като малък се въртях покрай майка ми в кухнята като готвеше . Сега майка ми е няма и аз пак се въртя ама сам си готвя . Даже искаха да ме записват готвач да съм ставал ама готвенето ми е хоби . Трябва да се направи пул колко от хората могат да готвят и какво са постигнали при първият опит . Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted February 15, 2008 Share Posted February 15, 2008 Направих си плодова салатка и ся си я ям с кеф и за нишо не мисля Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaToNik Posted February 15, 2008 Share Posted February 15, 2008 Снощи с help от баща ми (той е готвач), направихме лазаня за моята любов... Стана невероятна! И КАКВО ОТ ТОВА?!?!?! Тва жените... Не са хора!!! Наревах се, напих се, изтрезнях, ся е лошо времето, иначе щях да дръпна 1 обиколка на гребната... И въпреки всичко ... Липсва ми и май ще направя нещо тъпо - ще ида до тях, сигурно. А си мислех, че Психозис е слабохарактерен... Аз съм ебаси боклука! Защо винаги свестните мъже не са оценени навреме от жените, които си избират? Защото Жената още е в бъдещето и ЩЕ бъде срещната! Но Тя ще избере!!! Дано да е в подходящото време и място! Дотогава нищо не трябва да те спира да търсиш, непрестанно и упорито! Психозис е голям късметлия!!! Но Копчето...си е направо за завиждане!!! R_a_p_t_o_R е май още една изстрадала от жените душа... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.