Sothbiss Posted August 27, 2013 Share Posted August 27, 2013 Интересна реализация на промeните в wikipedia Я обади какво е станало, че ми е интересно. Междувременно има някаква инвазия на новорегистрирани люде в раздела за филмите, а мобо и Раптора много се долюбват усещам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 27, 2013 Share Posted August 27, 2013 ...а мобо и Раптора много се долюбват усещам. Като теб и Скарлет Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted August 27, 2013 Share Posted August 27, 2013 Като теб и Скарлет Тц, тц. Дай ми я насам, ще я любя на чушмята до откат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 27, 2013 Share Posted August 27, 2013 Суз бе, харсъзин! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted August 27, 2013 Share Posted August 27, 2013 Я обади какво е станало, че ми е интересно. Междувременно има някаква инвазия на новорегистрирани люде в раздела за филмите, а мобо и Раптора много се долюбват усещам. Забравих да постна линка нещо се разсеях. Виж ми редактирания пост Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 27, 2013 Share Posted August 27, 2013 ШЕСТДЕСЕТ лева за литър масло... За скоростната кутия... Която пък събира 2.3 литра... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 27, 2013 Share Posted August 27, 2013 Това за дракона ли? Или ти не си у ред, или октавията ти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 27, 2013 Share Posted August 27, 2013 Съвсем у ред сме. В Шкода обаче хич не са... "Ние слагаме за 21 лв/л"... Познай какво слагат явно... В Порше обаче потвърждават мнението на другарите си от Ауди и силно препоръчват за моята кола ПРАВИЛНОТО масло по номер на мотора, което е 59 лв/л... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted August 27, 2013 Share Posted August 27, 2013 Ти как мислиш? Опа - всъщност ти си анонимник, който не се знае дали изобщо има жена и деца, камо ли за поколения да говори. Не го ли намери тоя "игнор" бутон? Всъщност анонимните тролове не го и търсят... намерил съм го, споко. ползвам си го по предназначение, но за някои неща правя изключения. примерно за теб, щото си приятно поддатлив на тролване. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 27, 2013 Share Posted August 27, 2013 Мобо ме кефи и то много. Видене да не си посмял да го закачаш!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 27, 2013 Share Posted August 27, 2013 Ми вземи си го у вас бе. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 27, 2013 Share Posted August 27, 2013 Мобо ме кефи и то много. Видене да не си посмял да го закачаш!!! Само от него си зависи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 27, 2013 Share Posted August 27, 2013 Абе не е само от него. Пък ти как се връзваш на всякакво тролване не е истина. На моменти ми иде да те бъзикам и аз Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted August 27, 2013 Share Posted August 27, 2013 Поздрави от Резово, турската граница и Жорж Ганчев. Ама не можахме да се снимаме. Беше по бански, мокър и мокрото му куче щъкаше край него. По-интересно, че той ни заговори. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted August 27, 2013 Share Posted August 27, 2013 България е малка. Хазаите ни тук в Резово живеят в Пловдив до нас.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted August 27, 2013 Share Posted August 27, 2013 Жорж посвири ли ви на китарата? Вие тая квартира от Пловдив ли си я уредихте, защото са ви комшии? EDIT: Това с wikipedia е много яко! Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted August 28, 2013 Share Posted August 28, 2013 Колегата остана доста впечатлен от моето мислене и реших да ви го споделя и на вас. Брат ми ме помоли да му купя игрите от https://www.humblebundle.com/. Направих го, но след това се замислих, че не е лошо и аз да си имам по едно копие. Всичко добре, но лаптопа ми поостаря вече и реших, че трябва да си купя и нов компютър. И така покрай игрите сега ми предстои сглобяване на машина... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted August 28, 2013 Share Posted August 28, 2013 Жорж посвири ли ви на китарата? Вие тая квартира от Пловдив ли си я уредихте, защото са ви комшии? EDIT: Това с wikipedia е много яко! Не, питахме за квартира и се оказа, че жената е от тук, мъжа и от Пловдив.Не го знам кой е Жоро. Кафето във водата са го махнали от общината. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 28, 2013 Share Posted August 28, 2013 Поздрави от Резово, турската граница и Жорж Ганчев. Ама не можахме да се снимаме. Беше по бански, мокър и мокрото му куче щъкаше край него. По-интересно, че той ни заговори. Не, питахме за квартира и се оказа, че жената е от тук, мъжа и от Пловдив. Не го знам кой е Жоро. Кагето във водата са го махнали от обшината. Сега сети ли се? Той правилно викаже господина - Питай жена си, Българино! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted August 28, 2013 Share Posted August 28, 2013 Току-що и аз това му казах Той е гладен и не може да мисли сега Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted August 28, 2013 Share Posted August 28, 2013 майли сайръс e туърквала некъв. ибааааси сензацията. а междувременно на обама му се подмятат неколко изостанали бомбички и си търси пустиня, в която да ги утилизира. срещу съответната сума естествено. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted August 28, 2013 Share Posted August 28, 2013 Сирия изглежда добре. Скоро ще направят грешния ход... Опа, те са го направили отдавна! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted August 28, 2013 Share Posted August 28, 2013 България е малка. Хазаите ни тук в Резово живеят в Пловдив до нас.... Той целия свят май е малък. Като бях в Дортмунд на гости направихме няколко снимки за спомен и...една приятелка от Благоевград ми вика ти от къде познаваш еди кой си. Аз съм учила с него. После идвам тука и Блажко ми вика...ми аз Галя я познавам . http://vipzona.bg/novini/zhylti-novini/13712-87-godishna-miliarderka-si-slaga-silikon Ето я жената на моя живот....горе-долу се влюбих. Ама с тия предбрачни договори няма да я бъде :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted August 28, 2013 Share Posted August 28, 2013 Компютъра който замислих да си сглобя до момента излиза 1200$ без кутия, клавиатура, мишка и монитор... При това говорим за цени в newegg.com. За какъв ми трябваше да се захващам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 28, 2013 Share Posted August 28, 2013 Обикновенно и при мен е така. Ама Sothbiss преди няколко дни обясняваше как може да сглоби компютър-мечта за 600лв, но не вникнах в спора тогава. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.