Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Както казах никва идея нямам какъв точно часовник искам.Там е и проблема иначе до сега да съм го купил :lol:

Що не отидеш в някой голям магазин за часовници - разглеждаш на място и каквото ти хване окото

Колко различни са всъщност вкусовете на хората....точно тоя горният пък толкова кичозно ми стои, че няма накъде...

Имам един друг подобен, колкото пъти съм с него някой го заглежда и цъка с език :)

ПС: Виждал ли си Bulgari Carillon Tourbillon DR3300? За подобен дори на реплика съм навит

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Дедо 2 дена обикалям по молувити и пак не съм харесал,но клоня към G-shock-a,защото нося по-спортини дрехи.А не съм и гъзе като Стефчо та така :D 

Шшшш то Rado са по-евтини от тези бе

Че естествено. :). Харесвам някои от техните модели ама защо трябва да имат такова пръднато име :D :D :D. Винаги ме напушва смях :)

На мен точно такива пластмасови пък ми изглеждат ужасно.

До момента най-много ми е харесвал един Радо ама много пари а менте не искам да нося.

Че естествено. :). Харесвам някои от техните модели ама защо трябва да имат такова пръднато име :D :D :D. Винаги ме напушва смях :)

Загледай тогава ролекси, едно друго :)

Примерно онова булгари е един път... само дето има няколко нули повече от тези твоите

Casio G-Shock! Не ми се даваше такава сума, като сменях стария ташовник, но само добри неща чувам/чета за него. Злобила като се вясне съм сигурен, че ще потвърди.

Има часовници и.... г-шок , няма по-удобен часовник за ежедневно носене.

Е не можеш да забиеш мацка в галаксито шото не е с розово злато.

ps : понеже не съм батка милионер и не обикалям по цял ден с риза си нося основно г-шоците , ако ми останат много излишни 300лв скоро мисля да си прибавя още 1 към колекцията със стрелки обаче за разнообразие.

В пъти по-добър е от часовник с гръмко швейцарско/немско име което повечето хора не могат да изговорят но понеже е "скелетон" и има лъскаво значи 100% е добър часовник въпреки че трябва да го сверяваш всеки месец щото изостава ..... а да и е сглобен в незнайна китайска провинция от дребно китайче..... нека ми е зле с г-шока със соларна батерия и радио сверяне на часа..... 

Що не отидеш в някой голям магазин за часовници - разглеждаш на място и каквото ти хване окото

Имам един друг подобен, колкото пъти съм с него някой го заглежда и цъка с език :)

ПС: Виждал ли си Bulgari Carillon Tourbillon DR3300? За подобен дори на реплика съм навит

Виж тоя:

perreletturbinea10471_1-e1352493297766.j

Или тоя, с течността за индикатор на часовете:

hyt-h1-watch-xl-e1352493434138.jpg

А сега малко по-достъпни, аз се чудя дали да не си купя един ето такъв:

271038451_cbc064372b3b.jpg

Celeste_black_mono_perspective.png

А сега малко по-достъпни, аз се чудя дали да не си купя един ето такъв:

Ти сигурен ли си, че тия достъпните, дето си ги харесал са за мъже? :lol:  :effemine3:

Виж тоя:

Знам ги тези и 2та - гледах ги. И са доста повече пари отколкото мога да изкарам за петилетка. Всъщност зависи кои цени гледаме - евентуално ако не ям и не пия нищо и спестявам всичко бих могъл да си позволя по-евтиния...

А този дето си го показал ми изглежда леко детски :)

Иначе бих взел произволен Радо но ей този ме кефи най-много

large_115.0653.3.074_new.png

Има още 5-6 марки и пусто всичките са едни такива цифри, хем са доста по-скромни от тези на Чефо

да не изчезне и да го има за поколенията. или поне за жена ти ;)

всъщност тая философия от нея ли я чу?

Ти как мислиш? Опа - всъщност ти си анонимник, който не се знае дали изобщо има жена и деца, камо ли за поколения да говори. 

Не го ли намери тоя "игнор" бутон? Всъщност анонимните тролове не го и търсят... 

Чек ит:

w9j9.jpg

Насе, жив да си, уникална ти е ракията! Някой ден да я правим заедно..

Ники - ние нямаме от какво да се срамуваме, нито пък страхуваме. Ние не сме ПЛЪХОВЕ!

Знам ги тези и 2та - гледах ги. И са доста повече пари отколкото мога да изкарам за петилетка. Всъщност зависи кои цени гледаме - евентуално ако не ям и не пия нищо и спестявам всичко бих могъл да си позволя по-евтиния...

А този дето си го показал ми изглежда леко детски :)

Иначе бих взел произволен Радо но ей този ме кефи най-много

large_115.0653.3.074_new.png

Има още 5-6 марки и пусто всичките са едни такива цифри, хем са доста по-скромни от тези на Чефо

Като чуя Радо и се сещам за този часовник...хубав е, но ако имаше още 8 диаманта щеше да е чудесен. Аз по принцип не харесвам така изчистените. Искам да е кич, искам да блести :D

Ти как мислиш? Опа - всъщност ти си анонимник, който не се знае дали изобщо има жена и деца, камо ли за поколения да говори. 

Не го ли намери тоя "игнор" бутон? Всъщност анонимните тролове не го и търсят... 

Не може. В друг форум съм пробвал да игнорирам модер - не става

Чек ит:

w9j9.jpg

Насе, жив да си, уникална ти е ракията! Някой ден да я правим заедно..

Ники - ние нямаме от какво да се срамуваме, нито пък страхуваме. Ние не сме ПЛЪХОВЕ!

1, 2, 3...ГОРЧИВООО :D :D :D :D

На снимката, ракията е свършила - бутилката е празна, и Виден е тръгнал да си допива от алкохолната система на Галин - през китката :)

Ти сигурен ли си, че тия достъпните, дето си ги харесал са за мъже? :lol:  :effemine3:

Вярно, не прилича на блокче дърво и има някаква идея, но е мъжки.

Ахахахаха, тука май бая се уважавате :lol:

Ние винаги се уважаваме!  :laughing:  :laughing:  :laughing:

Като чуя Радо и се сещам за този часовник...хубав е, но ако имаше още 8 диаманта щеше да е чудесен. Аз по принцип не харесвам така изчистените. Искам да е кич, искам да блести :D

Не може. В друг форум съм пробвал да игнорирам модер - не става

1, 2, 3...ГОРЧИВООО :D :D :D :D

Луд на шаренко се радва... РАДО са уникални именно с изчистения си дизайн...

Можеш да ме игнорираш по всяко време - пробвай....

И српско в твоя чест пуснахме снощи!

На снимката, ракията е свършила - бутилката е празна, и Виден е тръгнал да си допива от алкохолната система на Галин - през китката :)

Ракията беше някакъв сериозен уникат... Да ни е жив и здрав р-к Раков!  :laughing:  :laughing:  :laughing:

Насе, другия път с дамаджани, батьовата, с дамаджани да пращаш... Тия шишенца са колкото да почнем...  B)

...и както гласеше крилатата фраза от "Васко да Гама от село Рупча" - И другия път..., от същата! От същата, ей!

П.п. А относно уважаването... Нали знаете, че квото се случва около камъка си остава около камъка!? ;)

П.п. А относно уважаването... Нали знаете, че квото се случва около камъка си остава около камъка!? ;)

АМИН!!!  :laughing:  :laughing:  :laughing:

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...