djadomraz Posted August 26, 2013 Share Posted August 26, 2013 Както казах никва идея нямам какъв точно часовник искам.Там е и проблема иначе до сега да съм го купил Що не отидеш в някой голям магазин за часовници - разглеждаш на място и каквото ти хване окото Колко различни са всъщност вкусовете на хората....точно тоя горният пък толкова кичозно ми стои, че няма накъде... Имам един друг подобен, колкото пъти съм с него някой го заглежда и цъка с език ПС: Виждал ли си Bulgari Carillon Tourbillon DR3300? За подобен дори на реплика съм навит Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted August 26, 2013 Share Posted August 26, 2013 Дедо 2 дена обикалям по молувити и пак не съм харесал,но клоня към G-shock-a,защото нося по-спортини дрехи.А не съм и гъзе като Стефчо та така Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted August 26, 2013 Share Posted August 26, 2013 Шшшш то Rado са по-евтини от тези бе Че естествено. . Харесвам някои от техните модели ама защо трябва да имат такова пръднато име :D . Винаги ме напушва смях Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 26, 2013 Share Posted August 26, 2013 На мен точно такива пластмасови пък ми изглеждат ужасно. До момента най-много ми е харесвал един Радо ама много пари а менте не искам да нося. Че естествено. . Харесвам някои от техните модели ама защо трябва да имат такова пръднато име :D . Винаги ме напушва смях Загледай тогава ролекси, едно друго Примерно онова булгари е един път... само дето има няколко нули повече от тези твоите Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted August 26, 2013 Share Posted August 26, 2013 Тия съм ги гледал...за съжаление само ги ГЛЕДАМЕ...искам да мога да ги пазарувам..с кашони :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 26, 2013 Share Posted August 26, 2013 Чефо и аз. Хайде да ходим да пускаме тотото редовно Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted August 26, 2013 Share Posted August 26, 2013 Casio G-Shock! Не ми се даваше такава сума, като сменях стария ташовник, но само добри неща чувам/чета за него. Злобила като се вясне съм сигурен, че ще потвърди. Има часовници и.... г-шок , няма по-удобен часовник за ежедневно носене. Е не можеш да забиеш мацка в галаксито шото не е с розово злато. ps : понеже не съм батка милионер и не обикалям по цял ден с риза си нося основно г-шоците , ако ми останат много излишни 300лв скоро мисля да си прибавя още 1 към колекцията със стрелки обаче за разнообразие. В пъти по-добър е от часовник с гръмко швейцарско/немско име което повечето хора не могат да изговорят но понеже е "скелетон" и има лъскаво значи 100% е добър часовник въпреки че трябва да го сверяваш всеки месец щото изостава ..... а да и е сглобен в незнайна китайска провинция от дребно китайче..... нека ми е зле с г-шока със соларна батерия и радио сверяне на часа..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 26, 2013 Share Posted August 26, 2013 Що не отидеш в някой голям магазин за часовници - разглеждаш на място и каквото ти хване окото Имам един друг подобен, колкото пъти съм с него някой го заглежда и цъка с език ПС: Виждал ли си Bulgari Carillon Tourbillon DR3300? За подобен дори на реплика съм навит Виж тоя: Или тоя, с течността за индикатор на часовете: А сега малко по-достъпни, аз се чудя дали да не си купя един ето такъв: Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted August 26, 2013 Share Posted August 26, 2013 От де ги намираш такива авангардни часовници? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 26, 2013 Share Posted August 26, 2013 Интернет като цяло. А тоя дето се чудя дали да си го взимам го видях във Fancy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted August 27, 2013 Share Posted August 27, 2013 А сега малко по-достъпни, аз се чудя дали да не си купя един ето такъв: Ти сигурен ли си, че тия достъпните, дето си ги харесал са за мъже? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 27, 2013 Share Posted August 27, 2013 Виж тоя: Знам ги тези и 2та - гледах ги. И са доста повече пари отколкото мога да изкарам за петилетка. Всъщност зависи кои цени гледаме - евентуално ако не ям и не пия нищо и спестявам всичко бих могъл да си позволя по-евтиния... А този дето си го показал ми изглежда леко детски Иначе бих взел произволен Радо но ей този ме кефи най-много Има още 5-6 марки и пусто всичките са едни такива цифри, хем са доста по-скромни от тези на Чефо Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 27, 2013 Share Posted August 27, 2013 да не изчезне и да го има за поколенията. или поне за жена ти всъщност тая философия от нея ли я чу? Ти как мислиш? Опа - всъщност ти си анонимник, който не се знае дали изобщо има жена и деца, камо ли за поколения да говори. Не го ли намери тоя "игнор" бутон? Всъщност анонимните тролове не го и търсят... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 27, 2013 Share Posted August 27, 2013 Ако някой, някой ден, тръгне да търси компромати - ей тази тема е просто уникална за целта Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 27, 2013 Share Posted August 27, 2013 Чек ит: Насе, жив да си, уникална ти е ракията! Някой ден да я правим заедно.. Ники - ние нямаме от какво да се срамуваме, нито пък страхуваме. Ние не сме ПЛЪХОВЕ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 27, 2013 Share Posted August 27, 2013 Ахахахаха, тука май бая се уважавате Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted August 27, 2013 Share Posted August 27, 2013 Знам ги тези и 2та - гледах ги. И са доста повече пари отколкото мога да изкарам за петилетка. Всъщност зависи кои цени гледаме - евентуално ако не ям и не пия нищо и спестявам всичко бих могъл да си позволя по-евтиния... А този дето си го показал ми изглежда леко детски Иначе бих взел произволен Радо но ей този ме кефи най-много Има още 5-6 марки и пусто всичките са едни такива цифри, хем са доста по-скромни от тези на Чефо Като чуя Радо и се сещам за този часовник...хубав е, но ако имаше още 8 диаманта щеше да е чудесен. Аз по принцип не харесвам така изчистените. Искам да е кич, искам да блести Ти как мислиш? Опа - всъщност ти си анонимник, който не се знае дали изобщо има жена и деца, камо ли за поколения да говори. Не го ли намери тоя "игнор" бутон? Всъщност анонимните тролове не го и търсят... Не може. В друг форум съм пробвал да игнорирам модер - не става Чек ит: Насе, жив да си, уникална ти е ракията! Някой ден да я правим заедно.. Ники - ние нямаме от какво да се срамуваме, нито пък страхуваме. Ние не сме ПЛЪХОВЕ! 1, 2, 3...ГОРЧИВООО :D :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted August 27, 2013 Share Posted August 27, 2013 На снимката, ракията е свършила - бутилката е празна, и Виден е тръгнал да си допива от алкохолната система на Галин - през китката Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted August 27, 2013 Share Posted August 27, 2013 Ахахахаха, тука май бая се уважавате Искаше да кажеш ухажвате?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted August 27, 2013 Share Posted August 27, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=6WUXLs4jgZI Минава ми през главата не знам коя вече водка.....скоро трябва да ставам....само някой шибан клиент да ми се издърви, ако ще да стане турско, ще му тегля майните. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 27, 2013 Share Posted August 27, 2013 Ти сигурен ли си, че тия достъпните, дето си ги харесал са за мъже? Вярно, не прилича на блокче дърво и има някаква идея, но е мъжки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 27, 2013 Share Posted August 27, 2013 Ахахахаха, тука май бая се уважавате Ние винаги се уважаваме! Като чуя Радо и се сещам за този часовник...хубав е, но ако имаше още 8 диаманта щеше да е чудесен. Аз по принцип не харесвам така изчистените. Искам да е кич, искам да блести Не може. В друг форум съм пробвал да игнорирам модер - не става 1, 2, 3...ГОРЧИВООО :D :D Луд на шаренко се радва... РАДО са уникални именно с изчистения си дизайн... Можеш да ме игнорираш по всяко време - пробвай.... И српско в твоя чест пуснахме снощи! На снимката, ракията е свършила - бутилката е празна, и Виден е тръгнал да си допива от алкохолната система на Галин - през китката Ракията беше някакъв сериозен уникат... Да ни е жив и здрав р-к Раков! Насе, другия път с дамаджани, батьовата, с дамаджани да пращаш... Тия шишенца са колкото да почнем... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted August 27, 2013 Share Posted August 27, 2013 ...и както гласеше крилатата фраза от "Васко да Гама от село Рупча" - И другия път..., от същата! От същата, ей! П.п. А относно уважаването... Нали знаете, че квото се случва около камъка си остава около камъка!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 27, 2013 Share Posted August 27, 2013 П.п. А относно уважаването... Нали знаете, че квото се случва около камъка си остава около камъка!? АМИН!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted August 27, 2013 Share Posted August 27, 2013 Интересна реализация на промeните в wikipedia http://listen.hatnote.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.