Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

като заговорихте за игрички преди три дни си продадох акаунта на една айфонска игра за 500€ на някъв много изпушил германец....

clash of clans е играта

още ми е трудно да го повярвам

ebay....

пс : бях решил да се отказвам да я играя и викам чай да вида кво пише из нета и гледам доста хора си продават акаунтите.

пуснах го на търг на 100Е и стигна до 500Е.

изхитриха се ейпъл и за всичко се плаща аз я играх близо година тая игра и ако искаш да се развиваш бързо купуваш диамантчета на абсурдно високи цени.... е вЕрвай ми тия правят милиони дневно...... 

Защото няма да ти казвам на една с която се запознах снощи, женена с 2 деца, къде ѝ беше ръката през по-голямата част от вечерта...

В носа ти? :shy:

като заговорихте за игрички преди три дни си продадох акаунта на една айфонска игра за 500€ на някъв много изпушил германец....

clash of clans е играта

още ми е трудно да го повярвам

No shit. Хора всякакви. Преди години с брат ми бяхме зарибени по едно ММОРГХАДЛКЙАГЛАДЙГ Силкроуд и в един прекрасен ден решихме да направим малко пари от "яки оръжия" и резултатът беше 700 долара и 650 малко по-късно.

С първите пари си купихме лаптопче, вторите отидоха като първа вноска за колата, която си взехме по-късно :).

Наистина се въртят доста кинти в тази индустрия.

Наистина се въртят доста кинти в тази индустрия.

Имам приятел в тази индустрия и по неговите думи е леко като тото - може от някаква глупост да направиш много пари, а може не, което е много добро изобщо да не стане популярно. Според него имаш точно същия шанс като да пускаш фишове за тото 2

като гледам колко от ейпълските игри са "фрии" ама с in app purchases available , съм леко склонен да вярвам че процентът на успелите е доста по голям ..... 

Защото няма да ти казвам на една с която се запознах снощи, женена с 2 деца, къде ѝ беше ръката през по-голямата част от вечерта...

Където трябва. Това са правилните жени, а не разни пикли. Хвани една такава да те понаучи на някои работи. Само гледай да не разтуриш семейство. Не всички са нясно, че е*ането и семейството са коренно различни неща. Някои тъпаци все още вярват в брака. 

Е, добрЮтро. :D. Аз ти казах, че го харесват повече от хляба. :)

Умен си ми ти, Стефче, разбираш ги нещата...  :laughing:

Те го харесват, но са шубета. Хем искат, хем не.

По-скоро ти не знаеш да си поискаш май...

Ааа, не. В носа не давам да ми бъркат.

На другото място повече ли ти харесва?  :laughing:  :laughing:  :laughing:

Знам аз, знам. Като малко дете се тръшкаше и ме гледаше. Буквално. Просто я притесняваше, че имаше кой да я наблюдава и се дърпаше. Ако беше самичка...

Щеше да имаш едно прекрасно изживяване! Особено ако е нещо раздърпана със съпруга. Правилните думи в правилното уше и после имаме щастливо пишле!

Абе човек, аз си изиграх картите правилно, просто момичето си имаше наблюдател.
Имам телефонен номер, ще видим дали ще се случи нещо или не. Chill. :)

Аз съм си съвсем чилнат, споко. Две шкембенца съм мушнал с бири, един кралски дюнер ме чака, а довечера ще се борим с Галицин с на Наско ракията! 

Ти ако вземеш да кажеш какви харесваш...

PS: Хвърлил съм око на ей този: http://www.amazon.com/Stuhrling-Original-128-334569-Symphony-Automatic/dp/B008Y9YH9Y/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1377542251&sr=8-2&keywords=stuhrling+eclipse+magister

ама го няма е европата пък и е над 120 евро ама не много.

Ми то хубаво ама и аз не знам,но такива не ми допадат.Лошото е че съм много бос в тая област и никаква идея няма.Най-много един G-Shock и толкоз.

Ти ако вземеш да кажеш какви харесваш...

PS: Хвърлил съм око на ей този: http://www.amazon.com/Stuhrling-Original-128-334569-Symphony-Automatic/dp/B008Y9YH9Y/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1377542251&sr=8-2&keywords=stuhrling+eclipse+magister

ама го няма е европата пък и е над 120 евро ама не много.

Това е добро. :)

Джи-шок ще сложа на ръката си точно никога. Трудно се намират по-грозни часовници...грам не ми пука какви и колко функции има.

Където трябва. Това са правилните жени, а не разни пикли. Хвани една такава да те понаучи на някои работи. Само гледай да не разтуриш семейство. Не всички са нясно, че е*ането и семейството са коренно различни неща. Някои тъпаци все още вярват в брака. 

да не изчезне и да го има за поколенията. или поне за жена ти ;)

всъщност тая философия от нея ли я чу?

Колко различни са всъщност вкусовете на хората....точно тоя горният пък толкова кичозно ми стои, че няма накъде...

Идеално...аз обичам такива неща. Часовника трябва да ми завърши дрехите. С тая гума на касио все едно съм облечен в щанги - мерси съм :D

edit: На Hublot почти няма модел, който да не ми харесва. Ама, за да имам такъв часовник трябва да продавам я кока, я "шивачки на ишлеме", я други неща, заради които се влиза на едно НЕ много хубаво място...пък съм много готиничък за там :D

Идеално...аз обичам такива неща. Часовника трябва да ми завърши дрехите. С тая гума на касио все едно съм облечен в щанги - мерси съм :D

edit: На Hublot почти няма модел, който да не ми харесва. Ама, за да имам такъв часовник трябва да продавам я кока, я "шивачки на ишлеме", я други неща, заради които се влиза на едно НЕ много хубаво място...пък съм много готиничък за там :D

Шшшш то Rado са по-евтини от тези бе

Casio G-Shock! Не ми се даваше такава сума, като сменях стария ташовник, но само добри неща чувам/чета за него. Злобила като се вясне съм сигурен, че ще потвърди.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...