Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Съботата почва много шимбалсон-ски! Ходих да гледам снощи една кола и се уговаряме днес в 9 при майстора да я погледне. Няколко пъти намекнах на човека, че без майстор да я види, няма да я купя, колкото и да е евтина. Това се случва снощи в 9,човека просто беше пуснал обявата час - два по-рано. Тръгвам преди малко към сервиза, звъни ми и ми казва, че другия купувач специално се бил обадил отново от София и тая сутрин в 6 часа бил тук с парите... Просто няма такава тъпотия... Бях наясно, че има и друг купувач, дори коментирахме снощи, че ако аз не я купя, човека може в 9:30 да тръгне от София и да я купи пак преди обяд още, но чак пък такъв зор... Събудих се с главобол, спи ми се и съм ядосан!

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Поклон пред подобни хора! Тоя не просто доказа, че човек не трябва да се предава ами направо спечели състезанието след като го беше загубил

http://www.joe.ie/sports/random-sports-stuff/video-is-this-the-greatest-overtaking-manoeuvre-in-the-history-of-cycling/

Преди няколко дни гледах самото изпреварване. Сега вече с предисторията с това падане - браво на пич-а.

Съботата почва много шимбалсон-ски! Ходих да гледам снощи една кола и се уговаряме днес в 9 при майстора да я погледне. Няколко пъти намекнах на човека, че без майстор да я види, няма да я купя, колкото и да е евтина. Това се случва снощи в 9,човека просто беше пуснал обявата час - два по-рано. Тръгвам преди малко към сервиза, звъни ми и ми казва, че другия купувач специално се бил обадил отново от София и тая сутрин в 6 часа бил тук с парите... Просто няма такава тъпотия... Бях наясно, че има и друг купувач, дори коментирахме снощи, че ако аз не я купя, човека може в 9:30 да тръгне от София и да я купи пак преди обяд още, но чак пък такъв зор... Събудих се с главобол, спи ми се и съм ядосан!

Явно е имало нещо развалено...

Българин... Това е. Никой си няма идея как се прави бизнес. Аз преди 4 дни пиша на един тип продаващ части да ми прати нещо... Три дена никой, пиша му 3 пъти да знам дали въобще да разчитам че ми е пратил нещо... снощи в 21 ми пише, че бил пуснал частта. Еми не става така бе майна.

Още един ъпдейт ще има ли? :wtf:

==============================

Ебаси и простите модератори, дето са се събрали в тоя форум - преди време един беше написал скраб, сега гледам друг написал монташ....трагедия направо... :throw:

Да продължим на любимата ми тема за българина -

Петък, 15:00 :

Готова ли ще ми е колата в събота?

Да, идвай събота следобед.

Неделя 16:00 :

Готова ли ми е колата?

Ела в понеделник.

Еми п*тк* няма как да ми се обесняваш никога как си "майстор" щото си калъф! НЯМА ВАРИАНТ в който да кажа АЗ на клиент срок и като не мога да го спазя да не му се обадя да го предупредя. Само българина разполага така с чуждото време... а то е пари.

Нямам думи. И да не ме разбере някой грешно. Не ми е проблема, че не ми е готова колата. Проблема ми р, че няма култура на работа с клиенти. Днес сутринта някой ако ми се беше обадил за понеделник, нямаше даже да се впечатля... ама да чака аз да звънна и тогава да ми се каже, е тва е българина.

Петък, 15:00 :

Готова ли ще ми е колата в събота?

Да, идвай събота следобед.

Неделя 16:00 :

Готова ли ми е колата?

Ела в понеделник.

Понеделник:

-  К'во става, готова ли е?

- Кое да е готово?

- Колата, какво - нали казахте понеделник!

- Да, ама не съм казал кой понеделник...

Няма да се изненадам ама вече е все тая дал ще е следващия, последващия и т.н. Понеделник. Сра ми на главата човечеца за плановете ми през събота и неделя, въпреки че му обясних че това ми е основна кола... все тая аз ще запомня кой какво и кога казва, че е готово и повече няма човек който познавам да му пратя там. Даже въпроса не е в това точно дали щеше да е за събота ами някой просто да ме беше предупредил.

После някой хора се чудят що безплатно си правя труд да препоръчвам някой места, а от други да гоня познати.... еми за това е. Нямаше кой да ми каже на мен, аз ще кажа пък на всички.

И ги знам лафовете че тва било единичен случай, друг път не ставало така и т.н. Точно по български.

Няма да се изненадам ама вече е все тая дал ще е следващия, последващия и т.н. Понеделник. Сра ми на главата човечеца за плановете ми през събота и неделя, въпреки че му обясних че това ми е основна кола... все тая аз ще запомня кой какво и кога казва, че е готово и повече няма човек който познавам да му пратя там. Даже въпроса не е в това точно дали щеше да е за събота ами някой просто да ме беше предупредил.

После някой хора се чудят що безплатно си правя труд да препоръчвам някой места, а от други да гоня познати.... еми за това е. Нямаше кой да ми каже на мен, аз ще кажа пък на всички.

И ги знам лафовете че тва било единичен случай, друг път не ставало така и т.н. Точно по български.

Спри са вече с тва по - български, бе!

Щото пък аз мога да ти хакна два вагона примери и случки за това, как хора са си вършили работата съвсем съвестно, вътрили са се с пари заради предварително направена уговорка или са правили като жест повече от това, за което им е платено. Това кво, да не би да е по пакистански!?!  Ако намираш за уместно да слагаш абсолютно всяка лайнарщина под знаменател - Българска му работа, ок... само не пропускай факта, че и ти си българин (ако се чувстваш такъв, де), та и ти си в кюпа!

Гомнари има навсякъде и във всички свери. Готиното е, че те сами си окапват.

Гомнари са най-вече автомонтьорите , строителите , майсторите на мебели , плочкаджиите , общаците , бакшишите , маршруткаджиите , повечето полицаи , политиците , азис и не на последно място шибаняците които ми пускат спам в пощата.

Галине МАСОВО са такива. И не е е срам, и аз съм българин.

И да не стане грешка, това не е за сервиза в който си карам колата, а за друг, където оставих да я изправят, но само да си я взема и ще има имена, факти, телефони, записи от телефони.

Ами котаракът от аватара ти к'во прави - трябва да е идиот да употребява тревицата по този начин, чисти пуканки са си. :popcorn:

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...