dvdrw Posted August 24, 2013 Share Posted August 24, 2013 Съботата почва много шимбалсон-ски! Ходих да гледам снощи една кола и се уговаряме днес в 9 при майстора да я погледне. Няколко пъти намекнах на човека, че без майстор да я види, няма да я купя, колкото и да е евтина. Това се случва снощи в 9,човека просто беше пуснал обявата час - два по-рано. Тръгвам преди малко към сервиза, звъни ми и ми казва, че другия купувач специално се бил обадил отново от София и тая сутрин в 6 часа бил тук с парите... Просто няма такава тъпотия... Бях наясно, че има и друг купувач, дори коментирахме снощи, че ако аз не я купя, човека може в 9:30 да тръгне от София и да я купи пак преди обяд още, но чак пък такъв зор... Събудих се с главобол, спи ми се и съм ядосан! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted August 24, 2013 Share Posted August 24, 2013 Поклон пред подобни хора! Тоя не просто доказа, че човек не трябва да се предава ами направо спечели състезанието след като го беше загубил http://www.joe.ie/sports/random-sports-stuff/video-is-this-the-greatest-overtaking-manoeuvre-in-the-history-of-cycling/ Преди няколко дни гледах самото изпреварване. Сега вече с предисторията с това падане - браво на пич-а. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted August 24, 2013 Share Posted August 24, 2013 Съботата почва много шимбалсон-ски! Ходих да гледам снощи една кола и се уговаряме днес в 9 при майстора да я погледне. Няколко пъти намекнах на човека, че без майстор да я види, няма да я купя, колкото и да е евтина. Това се случва снощи в 9,човека просто беше пуснал обявата час - два по-рано. Тръгвам преди малко към сервиза, звъни ми и ми казва, че другия купувач специално се бил обадил отново от София и тая сутрин в 6 часа бил тук с парите... Просто няма такава тъпотия... Бях наясно, че има и друг купувач, дори коментирахме снощи, че ако аз не я купя, човека може в 9:30 да тръгне от София и да я купи пак преди обяд още, но чак пък такъв зор... Събудих се с главобол, спи ми се и съм ядосан! Явно е имало нещо развалено... Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted August 24, 2013 Share Posted August 24, 2013 Българин... Това е. Никой си няма идея как се прави бизнес. Аз преди 4 дни пиша на един тип продаващ части да ми прати нещо... Три дена никой, пиша му 3 пъти да знам дали въобще да разчитам че ми е пратил нещо... снощи в 21 ми пише, че бил пуснал частта. Еми не става така бе майна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted August 24, 2013 Share Posted August 24, 2013 Събота. Т'ва е един много странен ден в българската наука и техника. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted August 24, 2013 Share Posted August 24, 2013 Update относно събота: WTF?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 24, 2013 Share Posted August 24, 2013 Още един ъпдейт ще има ли? ============================== Ебаси и простите модератори, дето са се събрали в тоя форум - преди време един беше написал скраб, сега гледам друг написал монташ....трагедия направо... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted August 24, 2013 Share Posted August 24, 2013 Да. Проблем ли има? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted August 24, 2013 Share Posted August 24, 2013 BbbbaAaaAaaaaaannnNnNNNNNnnnnnnnnn..........................................! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 24, 2013 Share Posted August 24, 2013 Не. Да знам дали да започна да ги броя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted August 24, 2013 Share Posted August 24, 2013 ПОСТ #8000 събота е айляк мога да се напия без да мисля за последствията на другият ден Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted August 24, 2013 Share Posted August 24, 2013 Поздрави от две пържолки в Поморие :-P Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted August 24, 2013 Share Posted August 24, 2013 Да продължим на любимата ми тема за българина - Петък, 15:00 : Готова ли ще ми е колата в събота? Да, идвай събота следобед. Неделя 16:00 : Готова ли ми е колата? Ела в понеделник. ________________ Еми п*тк* няма как да ми се обесняваш никога как си "майстор" щото си калъф! НЯМА ВАРИАНТ в който да кажа АЗ на клиент срок и като не мога да го спазя да не му се обадя да го предупредя. Само българина разполага така с чуждото време... а то е пари. Нямам думи. И да не ме разбере някой грешно. Не ми е проблема, че не ми е готова колата. Проблема ми р, че няма култура на работа с клиенти. Днес сутринта някой ако ми се беше обадил за понеделник, нямаше даже да се впечатля... ама да чака аз да звънна и тогава да ми се каже, е тва е българина. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 24, 2013 Share Posted August 24, 2013 Петък, 15:00 : Готова ли ще ми е колата в събота? Да, идвай събота следобед. Неделя 16:00 : Готова ли ми е колата? Ела в понеделник. ________________ Понеделник: - К'во става, готова ли е? - Кое да е готово? - Колата, какво - нали казахте понеделник! - Да, ама не съм казал кой понеделник... Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted August 24, 2013 Share Posted August 24, 2013 Няма да се изненадам ама вече е все тая дал ще е следващия, последващия и т.н. Понеделник. Сра ми на главата човечеца за плановете ми през събота и неделя, въпреки че му обясних че това ми е основна кола... все тая аз ще запомня кой какво и кога казва, че е готово и повече няма човек който познавам да му пратя там. Даже въпроса не е в това точно дали щеше да е за събота ами някой просто да ме беше предупредил. После някой хора се чудят що безплатно си правя труд да препоръчвам някой места, а от други да гоня познати.... еми за това е. Нямаше кой да ми каже на мен, аз ще кажа пък на всички. И ги знам лафовете че тва било единичен случай, друг път не ставало така и т.н. Точно по български. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted August 24, 2013 Share Posted August 24, 2013 Няма да се изненадам ама вече е все тая дал ще е следващия, последващия и т.н. Понеделник. Сра ми на главата човечеца за плановете ми през събота и неделя, въпреки че му обясних че това ми е основна кола... все тая аз ще запомня кой какво и кога казва, че е готово и повече няма човек който познавам да му пратя там. Даже въпроса не е в това точно дали щеше да е за събота ами някой просто да ме беше предупредил. После някой хора се чудят що безплатно си правя труд да препоръчвам някой места, а от други да гоня познати.... еми за това е. Нямаше кой да ми каже на мен, аз ще кажа пък на всички. И ги знам лафовете че тва било единичен случай, друг път не ставало така и т.н. Точно по български. Спри са вече с тва по - български, бе! Щото пък аз мога да ти хакна два вагона примери и случки за това, как хора са си вършили работата съвсем съвестно, вътрили са се с пари заради предварително направена уговорка или са правили като жест повече от това, за което им е платено. Това кво, да не би да е по пакистански!?! Ако намираш за уместно да слагаш абсолютно всяка лайнарщина под знаменател - Българска му работа, ок... само не пропускай факта, че и ти си българин (ако се чувстваш такъв, де), та и ти си в кюпа! Гомнари има навсякъде и във всички свери. Готиното е, че те сами си окапват. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted August 24, 2013 Share Posted August 24, 2013 Гомнари са най-вече автомонтьорите , строителите , майсторите на мебели , плочкаджиите , общаците , бакшишите , маршруткаджиите , повечето полицаи , политиците , азис и не на последно място шибаняците които ми пускат спам в пощата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted August 24, 2013 Share Posted August 24, 2013 Галине МАСОВО са такива. И не е е срам, и аз съм българин. И да не стане грешка, това не е за сервиза в който си карам колата, а за друг, където оставих да я изправят, но само да си я взема и ще има имена, факти, телефони, записи от телефони. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted August 24, 2013 Share Posted August 24, 2013 Коя поща щото и аз спамя.Другата седмица ИКЕА мамицата им гнуска... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted August 24, 2013 Share Posted August 24, 2013 kotor пукаш ли тревица ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted August 24, 2013 Share Posted August 24, 2013 Последните 2-3 месеца не. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 24, 2013 Share Posted August 24, 2013 Пука само царевица...имам предвид, че от зор е минал на пуканки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted August 24, 2013 Share Posted August 24, 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 24, 2013 Share Posted August 24, 2013 Ами котаракът от аватара ти к'во прави - трябва да е идиот да употребява тревицата по този начин, чисти пуканки са си. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted August 24, 2013 Share Posted August 24, 2013 Браво, Пулев разцепи Томпсън! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.