Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Щи изпукам аз на тебе! Докога ще те чакам? Сега като замина и до средата на септември не можеш ме видя... Отпуска щеше да зимаш, не знам кво... 

Ам'чи аз вече СЪМ в отпуск бе, този...... :grin:

Ама ти, щот, нали... все, селянин го раздаваш, таа.... накрая ще духаш супата за ракийката :shy:

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Ти ракията ми няма да бараш! И като си в отпуск СЛИВИ ли имаш в устата или не ми знаеш телефона? Бяхме се разбрали да се обадиш. На село съм от петък до понеделник, знаеш.. Но сега ще заминавам и за Банкя. Що не вземете с Весо да дойдете в неделя? 

Писах им мейл на района преди 3 седмици, да ги питам на кой номер по-точно да звънна, за да подам сигнала. Отговор не получих. В сайта им нещо не намирам номера на отдел Екология.

http://www.vzaimno.com/vzaimno/index.php?option=com_content&view=article&id=135:2010-11-16-12-00-42&catid=37:2010-10-13-10-23-29&Itemid=58

Ти ракията ми няма да бараш! И като си в отпуск СЛИВИ ли имаш в устата или не ми знаеш телефона? Бяхме се разбрали да се обадиш. На село съм от петък до понеделник, знаеш.. Но сега ще заминавам и за Банкя. Що не вземете с Весо да дойдете в неделя? 

Щот Весо е гей и си не вдига телефона, за тва.... Ако и толкоз да се разнежвам при спомена за гледката на Негово Китово Високо  Благородие, пльоснат на шалте и препичащ се от кълка на кълка пред огъня....

П.п. Жалко само, че ми е скапано нещо Блу-тута на компата, та не мога да ти покажа как изглежда дебел два пръста виенски шницел (къде 300 грама в готов вид), гарниран с мариновани, перлени лукчета, английска горчица и голяаама чаша от ОНОВА Каберне.... :rolleyes:  Всичко тва влезе като у дома си и даде своя принос в култивирането на чичовското ми шкембенце :shy:  (така, де... Стига са ме зазяпвали вече малките кифли, принуждавайки ме да ставам груб в отблъскването на поплъзновенията им).

Е... па нали....... и такива като Аню и Ваню трябва да поебават от време на време.... Пък и мен по-си ме влекат каките.... Дручко си е наученото, дет знае за кво иде реч :rolleyes:

Стига са ме зазяпвали вече малките кифли, принуждавайки ме да ставам груб в отблъскването на поплъзновенията им).

Yeah, right!

Благой Вълчев ли? Душичката ми тя. Прати му поздрави големи :)

Е*аси скуката е днешния следобед.....Не че нямам работа, ама като поркаме по цели нощи и не спим, и хич не ми се бачка....Кажете нещо бре..Бомба е паднала тука...

Аз, понеже си бачкам от вкъщи, като приключих с аките доволно разцъках Firefall. Ся не знам как ще издържа два дена в Пловдив без цъкане :(

Въпрос. Защо вечерно време мога да си влизам във фейса...а през деня не мога. За трети ден се случва

Защото през деня има фейс контрол и не издържаш проверката и при мен така, какво да правиш прекалено сме красиви.

А защо ми е толкова тъпооооо??

Аве... вие сте, егати и спрялите хора... Големи сте злета, честно!

П.п. Аньо, кво, бе!? Не ми ли вярваш?

Поклон пред подобни хора! Тоя не просто доказа, че човек не трябва да се предава ами направо спечели състезанието след като го беше загубил

http://www.joe.ie/sports/random-sports-stuff/video-is-this-the-greatest-overtaking-manoeuvre-in-the-history-of-cycling/

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...