gado Posted August 22, 2013 Share Posted August 22, 2013 Щи изпукам аз на тебе! Докога ще те чакам? Сега като замина и до средата на септември не можеш ме видя... Отпуска щеше да зимаш, не знам кво... Ам'чи аз вече СЪМ в отпуск бе, този...... Ама ти, щот, нали... все, селянин го раздаваш, таа.... накрая ще духаш супата за ракийката Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 22, 2013 Share Posted August 22, 2013 Ти ракията ми няма да бараш! И като си в отпуск СЛИВИ ли имаш в устата или не ми знаеш телефона? Бяхме се разбрали да се обадиш. На село съм от петък до понеделник, знаеш.. Но сега ще заминавам и за Банкя. Що не вземете с Весо да дойдете в неделя? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 22, 2013 Share Posted August 22, 2013 Видене, имаш ли нещо напреки да ти опитам едно 50-100мл от ценната течност? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 22, 2013 Share Posted August 22, 2013 Разбира се, че не. Ти глей само Галицин да не я подбара без нас, че ще има война на таралежите... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted August 22, 2013 Share Posted August 22, 2013 Писах им мейл на района преди 3 седмици, да ги питам на кой номер по-точно да звънна, за да подам сигнала. Отговор не получих. В сайта им нещо не намирам номера на отдел Екология. http://www.vzaimno.com/vzaimno/index.php?option=com_content&view=article&id=135:2010-11-16-12-00-42&catid=37:2010-10-13-10-23-29&Itemid=58 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted August 22, 2013 Share Posted August 22, 2013 Ти ракията ми няма да бараш! И като си в отпуск СЛИВИ ли имаш в устата или не ми знаеш телефона? Бяхме се разбрали да се обадиш. На село съм от петък до понеделник, знаеш.. Но сега ще заминавам и за Банкя. Що не вземете с Весо да дойдете в неделя? Щот Весо е гей и си не вдига телефона, за тва.... Ако и толкоз да се разнежвам при спомена за гледката на Негово Китово Високо Благородие, пльоснат на шалте и препичащ се от кълка на кълка пред огъня.... П.п. Жалко само, че ми е скапано нещо Блу-тута на компата, та не мога да ти покажа как изглежда дебел два пръста виенски шницел (къде 300 грама в готов вид), гарниран с мариновани, перлени лукчета, английска горчица и голяаама чаша от ОНОВА Каберне.... Всичко тва влезе като у дома си и даде своя принос в култивирането на чичовското ми шкембенце (така, де... Стига са ме зазяпвали вече малките кифли, принуждавайки ме да ставам груб в отблъскването на поплъзновенията им). Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 22, 2013 Share Posted August 22, 2013 Кой те бие по главата да отблъскваш?!?!?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted August 22, 2013 Share Posted August 22, 2013 Е... па нали....... и такива като Аню и Ваню трябва да поебават от време на време.... Пък и мен по-си ме влекат каките.... Дручко си е наученото, дет знае за кво иде реч Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 22, 2013 Share Posted August 22, 2013 Стига са ме зазяпвали вече малките кифли, принуждавайки ме да ставам груб в отблъскването на поплъзновенията им). Yeah, right! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted August 23, 2013 Share Posted August 23, 2013 Много е малък света. Галче, с Блажко сме колеги майна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted August 23, 2013 Share Posted August 23, 2013 Благой Вълчев ли? Душичката ми тя. Прати му поздрави големи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted August 23, 2013 Share Posted August 23, 2013 Е*аси скуката е днешния следобед.....Не че нямам работа, ама като поркаме по цели нощи и не спим, и хич не ми се бачка....Кажете нещо бре..Бомба е паднала тука... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted August 23, 2013 Share Posted August 23, 2013 Нещо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted August 23, 2013 Share Posted August 23, 2013 Не особено хитро. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 23, 2013 Share Posted August 23, 2013 Аз, понеже си бачкам от вкъщи, като приключих с аките доволно разцъках Firefall. Ся не знам как ще издържа два дена в Пловдив без цъкане Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted August 23, 2013 Share Posted August 23, 2013 Пешо, ти верно ли ми изтри коментарите във Фейса? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted August 23, 2013 Share Posted August 23, 2013 Да. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted August 23, 2013 Share Posted August 23, 2013 Реформатор... Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted August 23, 2013 Share Posted August 23, 2013 Защо в Пловдив/София няма една такава/подобна зала (или поне аз не знам): Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted August 23, 2013 Share Posted August 23, 2013 Въпрос. Защо вечерно време мога да си влизам във фейса...а през деня не мога. За трети ден се случва Link to comment Share on other sites More sharing options...
letalis Posted August 23, 2013 Share Posted August 23, 2013 Въпрос. Защо вечерно време мога да си влизам във фейса...а през деня не мога. За трети ден се случва Защото през деня има фейс контрол и не издържаш проверката и при мен така, какво да правиш прекалено сме красиви. А защо ми е толкова тъпооооо?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted August 23, 2013 Share Posted August 23, 2013 А защо толкова ме мързи И е толкоз еднообразно на работа,че думи нямам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted August 23, 2013 Share Posted August 23, 2013 Аве... вие сте, егати и спрялите хора... Големи сте злета, честно! П.п. Аньо, кво, бе!? Не ми ли вярваш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 24, 2013 Share Posted August 24, 2013 Поклон пред подобни хора! Тоя не просто доказа, че човек не трябва да се предава ами направо спечели състезанието след като го беше загубил http://www.joe.ie/sports/random-sports-stuff/video-is-this-the-greatest-overtaking-manoeuvre-in-the-history-of-cycling/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
rargirov Posted August 24, 2013 Share Posted August 24, 2013 http://www.silnabulgaria.com/%D1%88%D0%BE%D0%BA%D0%B8%D1%80%D0%B0%D1%89%D0%BE-%D1%80%D0%BE%D0%BC%D0%BA%D0%B0-%D0%B2%D0%B7%D0%B8%D0%BC%D0%B0-1100-%D0%BD%D0%B0-%D0%BC%D0%B5%D1%81%D0%B5%D1%86-%D0%BE%D1%82-16-%D0%B2%D0%B8%D0%B4/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.