host Posted August 22, 2013 Share Posted August 22, 2013 Обаче забелязвам следната последователност...кой каквато придобивка има или пък нещо му се случи, в следващите 2 месеца говори само за нея(него) - вокса почти всеки пост му е свързан нещо с колата, на хоста като беше взел неговата - също - то не бяха смяна на двигатели, смяна на генерации и окачвания.....сега откак бабата му я похарчи, говори единствено за морги и части, после като я оправи съм сигурен, че пак ще започне ; котора откак замина в немско, все нещо за там приказва ; чефо и той все се жалва от американските траверси и лошите американски пътища...само злобила беше по-кратък с неговите татуировки, ама това по причина, че сигурно още не си ги е направил...ама няма лошо де, така всички врим и кипим с проблемите на всеки от съфорумците. Споко, след събота (и 1700лв) ще си говоря пак само за моята кола И за пореден път излиза, че от "сервиз" до сервиз има огроооомна разлика. Едно е 3ма души да ти гледат колата и "може да е тва, може да е онова"...и да идеш после при точния човек...да я запали и закове на 2рата секунда веднага нещо което е супер дребно, супердразнещо, но само той го хваща от къде е. След това да види и другите неща и веднага да ти каже какво е и защо е. Е това е да си спокоен да си оставиш колата в негови ръце. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted August 22, 2013 Share Posted August 22, 2013 Сега ако кажеш, че и го мислиш сериозно.... Защото ако е - компанията която продава мляко в магазина - тя какво не харчи нищо ли? Нищо за обработка на млякото, опаковане(опаковки и ток за машините), после превоз(изгорели газове), витрини за охлаждане- още ток, пък изхвърляне на опаковките после - превоз на боклуците, обработка - още изгорели газове и ток. Отделно блъскането на това мляко с някакви химии да седи по-дълго, ако въобще е мляко де. По-високата цена също така, защото трябва да си сложат всичко от цената на материалите, разходите и превоза. Опита са де вкара няква инфантилна ирония..ама нещо не му се получи. Laury, вземи пример от мен и гледай уфси и крави и никой монопол няма да подкрепяш! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 22, 2013 Share Posted August 22, 2013 Споко, след събота (и 1700лв) ще си говоря пак само за моята кола Цитираните в по-горния пост хора бяха на случаен принцип...аз вероятно също влизам в тая група и за близо 10-те години в тоя форум сигурно също съм изписал немалко последователни постове за някоя моя придобивка или начинание...сега се сещам, че май прекалих преди няколко години с Калояново...даже бях сложил и снимка на бронзовия медал от любителския шампионат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted August 22, 2013 Share Posted August 22, 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted August 22, 2013 Share Posted August 22, 2013 Никакъв проблем с БМВ, не съм имал... виж ... аЛди... по-може... Иначе си четях дрифт форум некав български и ми се реве ... жалка история. Хора с липса на пари, липса на идеи... се радват като сглобят мотор с параметрите на тоя който карам ежедневно, за да го карат на писта ... знам, че всеки почва от някъде ама ... тъжно е.И естествено ако темата на на човек каращ Мерцедес винаги споменава, че е БМВ килЕр, ако е Форд... прЕпарира БМВта ... въобще... нищо чудно няма в хала на който сме като нация и дръжва , щото сме си едни протички и ограничени индивиди. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 22, 2013 Share Posted August 22, 2013 Чефо е сложил картите на масата.... Чефо, вярно ли така пищят в Чикаго? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted August 22, 2013 Share Posted August 22, 2013 Колежката ми има познат, който теглил кредит да си направи някво БМВ и сега плаща кредита и гледа колата паркирана, щот не му стигат парите да го кара Таааа, нормална история. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 22, 2013 Share Posted August 22, 2013 Таааа, нормална история. Направо си е ненормална история....както и газифицирането на скъпи автомобили. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 22, 2013 Share Posted August 22, 2013 Като Хъмър на газ или метан Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 22, 2013 Share Posted August 22, 2013 И Кайен 500 коня... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted August 22, 2013 Share Posted August 22, 2013 Еми щом може що да не.Еле ако е с течна фаза,но пък нащата газ е толкоз мръсна,че може да не издържи и година помпата Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted August 22, 2013 Share Posted August 22, 2013 само в България някой като го видят да кара кола за 100к на Газ го мислят за скъсаняк.... друго си 10 годишна кола за 5К на а95..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 22, 2013 Share Posted August 22, 2013 само в България някой като го видят да кара кола за 100к на Газ го мислят за скъсаняк.... друго си 10 годишна кола за 5К на а95..... А не е ли ? Цацаджийницата на морето е имала силен сезон и изсипал кинтите за скъпа кола после бензина му идва множко... Изобщо кола на газ в европата има ли ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 22, 2013 Share Posted August 22, 2013 Има разбира се! Вече се произвеждат серийно дори. Но хич не са по 500 коня... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted August 22, 2013 Share Posted August 22, 2013 И аз искам да ходя да плувам. Тук опциите са само 2 - Новотел и Тримон. Всяка една от опциите ти струва минимум 15 лева с карта. Е, как да стане? Винаги може и за 9 лева, но ще си с още 7-8-9 души в коридор, половината от които не могат да плуват, и става абсолютна катастрофа. Няма "ефтинко" за плуване в Пловдив. В Софето сигурно е още по-скандално. Нептун! В големия басейн (през уикенда) на 3-4 дължини, я ти се случи някой да ти пресече фарватера, я, не... А това мляко какво е и откъде идва? Тия млека по принцип идват директно от фермите. На Филипово има един (под блока срещу автогарата) за който съм сигурен, че млякото идва направо от доилните агрегати всяка сутрин. Познавам собственика, знам му и фермата, знам му и по-голямата част от машинариите в нея. Повярвай ми, струва си! Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted August 22, 2013 Share Posted August 22, 2013 Отдавна има би-фюъл при Волво. И в Италия фиат груп яко хакат серийно газови уредби. Няма лошо. Просто не трябва са се заблуждаваш че слагаш газ по други причини освен че не ти изнася показанието на колонката. Почнеш ли да си смяташ км, пробега и т.н... няма нищо срамно, време е за газ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted August 22, 2013 Share Posted August 22, 2013 Чефо е сложил картите на масата и не знае как да постъпи...само връщане му е в главата. Тва за 5 месеца бял ден да не видиш и да пиеш сам като алкохолик не е хава. Не знам какво мисли Кръсника и приятелите на дядото, но моето мнение е, че тука ти трябват мноооого повече пари от колкото в БГ, за да се почувстваш ЧОВЕК. Щото аз в момента не се чувствам такъв...напротив избива ме огромен бяс като се сетя какво правя в момента и за каква сган и измет го правя. Е ти ся направо откри Америката. Радвай се поне, че не си там, където съм аз, защото тогава щеше да се наложи сериозно да си предефинираш понятието за мноооооого пари. Вече сме коментирали как върви алкохола тук, а това е най-малкия проблем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 22, 2013 Share Posted August 22, 2013 Тия млека по принцип идват директно от фермите. На Филипово има един (под блока срещу автогарата) за който съм сигурен, че млякото идва направо от доилните агрегати всяка сутрин. Познавам собственика, знам му и фермата, знам му и по-голямата част от машинариите в нея. Повярвай ми, струва си! Сериозно съм се замислил, само че има едно НО - аз мляко ползвам само за кафето си. Да взимам такова, после да го варя някак ми идва в повече заниманието колкото за едното кафе... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted August 22, 2013 Share Posted August 22, 2013 Сериозно съм се замислил, само че има едно НО - аз мляко ползвам само за кафето си. Да взимам такова, после да го варя някак ми идва в повече заниманието колкото за едното кафе... там ти е грешката...голям кеф е в жегата да надуя малко прясно мляко или пък да овършея половин тава баница с кофичка кисело мляко...или пък мусака отгоре с кисело мляко...мамка му отивам да си купувам нещо за ядене :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 22, 2013 Share Posted August 22, 2013 По новите наредби, които приеха, ако 2 години не е минавала преглед и гражданска - отдел Екология на съответния район и идват да ги махат. Хоп 3 свободни места. Писах им мейл на района преди 3 седмици, да ги питам на кой номер по-точно да звънна, за да подам сигнала. Отговор не получих. В сайта им нещо не намирам номера на отдел Екология. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted August 22, 2013 Share Posted August 22, 2013 Някой ми е направил магия да привличам малоумни и луди. Някой ден ще лежа някой..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 22, 2013 Share Posted August 22, 2013 Добре дошъл в клуба... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted August 22, 2013 Share Posted August 22, 2013 Добре дошъл в клуба... Чшш, оу! Ай, че щи изпукам вече ракията Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 22, 2013 Share Posted August 22, 2013 Щи изпукам аз на тебе! Докога ще те чакам? Сега като замина и до средата на септември не можеш ме видя... Отпуска щеше да зимаш, не знам кво... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 22, 2013 Share Posted August 22, 2013 там ти е грешката...голям кеф е в жегата да надуя малко прясно мляко или пък да овършея половин тава баница с кофичка кисело мляко...или пък мусака отгоре с кисело мляко...мамка му отивам да си купувам нещо за ядене :D Ааа да, само това остава. И ще стана 250кг... Някой ми е направил магия да привличам малоумни и луди. Някой ден ще лежа някой..... Хахахахаха това беше велико изказване Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.