transporterpld Posted February 13, 2008 Share Posted February 13, 2008 Евала? Белов е за бой заради тоя линк! Taka e Същата вечер играх до 4 часа , а мисля ,че и теб те мярнах по някое време Други познати имена не съм срещал там Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted February 13, 2008 Share Posted February 13, 2008 Оле, тая игра е бат' чумата. xD Едит: 3 игри - 3 победи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted February 13, 2008 Share Posted February 13, 2008 Напомня на Dice Wars, още по-пристрастяваща Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted February 13, 2008 Share Posted February 13, 2008 Най-големият майтап в conQUIZtador е, че българският вариант има много зони. Играх американския и руския...и двете имаха много по-малко зони...ходи ги разбери. Иначе аз вече направих 20тина игри за два дни. Хич не е на добре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted February 13, 2008 Share Posted February 13, 2008 Колко му е, аз за нула време направих 10, измежду които цели 2 победи - явно не съм чааак толкова тъп Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted February 13, 2008 Share Posted February 13, 2008 Изключително кофти ден , изключително кофти седмица (поне засега) , иска ми се малко да се пооправят нещата , ама йок... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted February 13, 2008 Share Posted February 13, 2008 Колко му е, аз за нула време направих 10, измежду които цели 2 победи - явно не съм чааак толкова тъп За каква игра става въпрос ве , я дайте линк ... да си почувъркам мозъка малко . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted February 13, 2008 Share Posted February 13, 2008 http://www.conquiztador.bg/index.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted February 13, 2008 Share Posted February 13, 2008 Зарибих всички ахахах :П Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted February 13, 2008 Share Posted February 13, 2008 Аре ся ме отзариби , защото ще се побъркам ... изкъртих ботовете на теста . Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted February 13, 2008 Share Posted February 13, 2008 Зарибих всички ахахах :П Повярвай ми - АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ! Tва със зарчетата също е много яко! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted February 13, 2008 Share Posted February 13, 2008 Белов,нямам спирачки бате тва е много по-зарибено от онази игра с балона Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted February 13, 2008 Share Posted February 13, 2008 Да направим една тема за играта? На Белов се пада честта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted February 13, 2008 Share Posted February 13, 2008 Белов,нямам спирачки бате тва е много по-зарибено от онази игра с балона Ти пък що ми избяга бе? Тъкмо да те хващам да те бия и излезна... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted February 13, 2008 Share Posted February 13, 2008 Кой беше ти бре?И що не писа в чата Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted February 13, 2008 Share Posted February 13, 2008 Аз съм си аз. И съм те befriend-нал, та да мога лесно да те откривам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted February 13, 2008 Share Posted February 13, 2008 Да направим една тема за играта? На Белов се пада честта. Окей шоу да става... https://www.bulforum.com/index.php?showtopic=63474 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted February 13, 2008 Share Posted February 13, 2008 Искам почивка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted February 14, 2008 Share Posted February 14, 2008 Имам 98 точки на АйКю тест на английски ... като знам сега , че по принцип за да си преведа някаква задача трябва да използвам речник в поне 1/3 от въпросите за да схвана точният смисъл и това ми изглежда приемливо . Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted February 14, 2008 Share Posted February 14, 2008 Честит празник на всички влюбени хора Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted February 14, 2008 Share Posted February 14, 2008 Честито на винарите! Влюбените да го духат! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted February 14, 2008 Share Posted February 14, 2008 Честито на винарите! Влюбените да го духат! Нека изберем българското ;]. Преди 3-4 дни обяснявах в един друг форум на диваците западноевропейци какво е Трифон Зарезан и колко е яко, та изобщо не бях учуден, когато видях 5-6 съобщения на всяко от което пишеше: Happy Trifon Zarezan mate! Трифон Зарезан е поредната останка от езическите години на българите, която те все още успешно използват като още един от многото поводи да се напият, кои като свини, кои като обикновени пияници. And your point is? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted February 14, 2008 Share Posted February 14, 2008 Искам събота вечер да ми е прекрасна. За сметка на всичките 15 дена мъки до сега. Дори и днес ще пропусна! Алкохолен глад ме мъчи А и честит празник на който квото празнува! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted February 14, 2008 Share Posted February 14, 2008 Трифон Зарезан е поредната останка от езическите години на българите, която те все още успешно използват като още един от многото поводи да се напият, кои като свини, кои като обикновени пияници. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 14, 2008 Share Posted February 14, 2008 Честито на винарите! Влюбените да го духат! Курунир - идеше ми да кажа нещо, ама е излишно, дано някога разбереш защо... Все пак недей да ни говориш така на нас езичниците - не е етично Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.