Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

А да видя да написах ЕСЕ на тема реднек? :D. Като ми е чужда материята питам...а ти хем ти е чужда Ф1, хем си 100% сигурен :D :D :D.

Пък и двете неща не може да ги сравняваме, нали така :). Все едно пред английската кралица да говорим за бахур...е, не става :D

Чужда ми е като жена ми Ф1  :laughing:

Само не искам да те виждам притеснен, ако те опънат в някоя каравана... 

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

:). Все едно пред английската кралица да говорим за бахур...е, не става :D

Хахахахахаа, златен е...златен!

Ако това сирене още се прави и опакова по този начин, то е наследник на старата класика. Възможно е да няма по-добро сирене като цяло... Освен домашно, евентуално. 

Би трябвало, защото наистина сиренето им е хубаво. Пробвайте и Домлян - пластмасова кутия, краве.

Чужда ми е като жена ми Ф1  :laughing:

Само не искам да те виждам притеснен, ако те опънат в някоя каравана... 

Интересно ми е какво ще правя в тая каравана и защо ще влизам в нея....ся онова с траверса и хотела  си беше единичен случай :D :D. Ама там НЯМАШЕ хепи енд :D :D.

Какъв цвЕт бяха soft гумите викаш? :D :D

Хахахахахаа, златен е...златен!

Винаги! Но ме притеснява какви въпроси задава... А и след оня almost с траверса направо се плаша...  :laughing:  :laughing:  :laughing:

ЕДИТ: АХАХАХАХАХ

ЕДИТ2: Стефче, нямаше хепи енд, демек имаше старт? Да се прибираш веднага!!!

В Сикретс съм виждал много траверси. Вярвай ми тоя нямаше познаване. Гласа му НЕ беше мъжки ебаси мамата. Чакай да се прекръстя още един път, че ме побиха тръпки :D

По темата за сиренИето. При мен има едно, на което пише: "българско овче сирене" и до там. Обаче е мазно и вкусно. Сега остава да намеря домати дето да не са пластмасови и ще се преродя :D

edit: Видене...а ти как очакваш без разговор да разбера какъв е? Още не съм станал медиум :)

едит2: Дефинирай старт....че то така се става татко без да си разбрал :D

В Сикретс съм виждал много траверси. Вярвай ми тоя нямаше познаване. Гласа му НЕ беше мъжки ебаси мамата. Чакай да се прекръстя още един път, че ме побиха тръпки :D

Да не казвам какво чудо бяха траверсите в заведението под дом Левски... Забравил съм му името. И как такива като Стефчо (който е бил с ЖЪЛТО по устата тогаз) ги държаха под ръка... Имаше едно нещо Льььььь, слава богу и това не помня, верно трудно за разпознаване. То беше по-красиво от 80% от жените там... Едно ергенско парти какво шоу беше, добре нямаше техника за снимане тогаз.....   :laughing:  :laughing:  :laughing:

За момента не заслужаваш! Ядоса ме днес, пък и ме мързи след половин гърне боб с ребра...

Ъъъъъ кога бе? Аз се лигавя.. не очаквах да съм те нервирал... май от недостиг на бира страдаш :)

Днес имам чувството, че изкарах два дни едновременно - един работен и един уикендски. Работа, спорт, заведение и гости вкъщи... Не че не е приятно, но в един момент започва да ми стига толкова. Още повече в сряда.

Тая вечер колата в къщи трябваше да си я качвам. Няма място къде да се паркирам, егати наплива, егати нещото. И в същото време, 3 коли седят и не помръдват вече поне 2 години...

Ако беше петък или събота, можехме да посрещнем изгрева на сладка приказка и с хубава музика наоколо, но в делнични дни започвам да ставам зла по някое време. :)

Тая вечер колата в къщи трябваше да си я качвам. Няма място къде да се паркирам, егати наплива, егати нещото. И в същото време, 3 коли седят и не помръдват вече поне 2 години...

След месец ще видиш какво е наплив, хахах

Интересно е как откриваш "нови" светове...

ЕДИТ: Цвети, ти? Зла? Туй трябва да се види!

Ами откривам, какво да ги правя.
Лоши автомивки, паркинг щети, липса на паркинг места пред блока, малоумници дето не могат да включат задна и ми потрошават скоростния лост...
И още ще откривам.

Зла дотолкова, че вече не се притеснявам да изпратя гостите с мъжа ми в другата стая, а аз да си се разгримирам и облека в домашни дрехи и да се разплуя с кеф.

П.П. Тази снимка твое дело ли е? Като се загледах, тенекията ми се стори определено издута... Ако е така, горните ми приказки отиват по дяволите.

Не, снимката не е моя, просто хванах първата, която излезе в Гугъл. Иначе сиренето е както го описваш - цели буци с хартия между тях и саламура. Досега не съм попаднал на нито една некачествена кутия, в смисъл тебеширено сирене или с гаден вкус. Тук доста се търси, даже по едно време беше изчезнало, явно са имали проблем с доставките, но наскоро пак заредиха навсякъде - основно се намира по иранските, гръцките и италиански магазини.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...