djadomraz Posted August 21, 2013 Share Posted August 21, 2013 Ще го пробвам Link to comment Share on other sites More sharing options...
avelina Posted August 21, 2013 Share Posted August 21, 2013 И аз купувам от млекомат и съм доволна. От години не бях виждала каймак, а от това мляко се отделя по няколко пъти! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted August 21, 2013 Share Posted August 21, 2013 Някой виждал ли е в Пловдив да се продават сачове че не ми се ходи до Бачково ? да. ул. Цар Асен №39 ( на ъгъла с ул. Богомил, на около 50м от къщата на кметотев) Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted August 21, 2013 Share Posted August 21, 2013 Я неква снимка на продукта на Маджаров в кръглите кутии и къде го има? В нас само смес и овче Маджаров взимаме, ама наистина поне 1-2 месеца в годината има шит партиди. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted August 21, 2013 Share Posted August 21, 2013 Ние пък купуваме мляко от един човек, който продава от някаква цистерна тук на Събота пазара. Дори е по-евтино от купешкото. Това като на майка ми ѝ се занимава да го вари де. Иначе си купуваме купешко. Камионче, което продава мляко е точно на гърба на снимката, която си показал. Точно такова вземахме преди да почнем от млекомата. Тия са от Хисар или някъде от района. Различните дни от седмицата е на различни места - Събота пазара, Триумфа в Тракия,. Спряхме да вземам, щото това мляко изглежда разредено - никакъв каймак или е минимален тънък като косъм. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 21, 2013 Share Posted August 21, 2013 Тук около събота пазара къде има млекомат някой знае ли? И това мляко от млекомат-а сурово ли е, или е сварено? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted August 21, 2013 Share Posted August 21, 2013 Сурово. Охладено - 3-4 градуса. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted August 21, 2013 Share Posted August 21, 2013 ЦИГАРИ!!!!Виденье, ни съ бъзикай, питам сериозно, защото това е единственото българско сирене, което се намира тук. Аз мога да го сравня само с тукашните боклуци, та затова питам дали все още му поддържат качеството в сравнение с другите сирена, които коментирате и за които нямам никаква идея. Между другото кутията тук се продава за $15, което ще рече, че явно в България би трябвало да е сравнително евтино, но просто не знам как е като качество в сравнение с останалите. Иначе е класи над тукашните боклуци. Link to comment Share on other sites More sharing options...
avelina Posted August 21, 2013 Share Posted August 21, 2013 Тук около събота пазара къде има млекомат някой знае ли? И това мляко от млекомат-а сурово ли е, или е сварено? Срещу църквата имало и млякото било добро, приятелката ми е доволна. Аз съм купувала от кръстовището преди Втора градска и също е хубаво. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted August 21, 2013 Share Posted August 21, 2013 И аз цЕл живот не знаех какво е мляко от магазин(прясно и кисело). И на вратО да си паднат и десет био етикета да им сложат, не е толкова хубаво колкото домашното. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted August 21, 2013 Share Posted August 21, 2013 Еми така е като си Redneck Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 21, 2013 Share Posted August 21, 2013 Защо да е redneck? Link to comment Share on other sites More sharing options...
avelina Posted August 21, 2013 Share Posted August 21, 2013 Такъв избор и да се карате кое сирене става и кое не. Аз какво да кажа като тук си имам сирене само от Бор Чвор Точно, понеже имат избор, и се карат!!! :-) Едно време помня, че кашкавалът им бе сносен, но после явно се извратиха и го развалиха и него... :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted August 21, 2013 Share Posted August 21, 2013 Какво да го еВа с финез е реднек. Тва па сефте го чувам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted August 21, 2013 Share Posted August 21, 2013 Американски селянин е redneck. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted August 21, 2013 Share Posted August 21, 2013 А верно Е тя тая снимка е от доста време минали са на по-легален бизнес Едит:Как се казва оригинала на това? Не, просто има мобилни млекомати.Вътре в камиончето си има вана, която играе същата роля като на това с жетоните Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 21, 2013 Share Posted August 21, 2013 Tи да не би да си рекламно лице на Тертер, че не признаваш никакво друго сирене освен тяхното? И пак те питам - ти онова био сиренето на хармоника опитвал ли си го преди да го плюеш? Къде видя да казвам такова нещо? Има поне 4 по-стойностни марки. Че и по-евтини. Прясно мляко почнахме да купуваме от един млекомат в Тракия , до хлебозавода. Млякото е от някаква ферма. От доста време не бях виждал такъв дебел и жълт каймак след варене. По тенджерата остана и масло. Иначе за сирене си купуваме на Забърдо. За момента най-ми допада на вкус. Забърдо Лейкърс рулират от години. И поддържат приличен стандарт. С тоя млекомат ме заклахте направо... А това мляко какво е и откъде идва? Има няколко варианта, да ти ги обясня? Такъв избор и да се карате кое сирене става и кое не. Аз какво да кажа като тук си имам сирене само от Бор Чвор Ко? От Козбунар? Дето колегите ми се оплакват, че замърсяват Марица? Тургнал съм им лично вето аз... Бор-Чвор чесно казано нямам идея как толкова много години продължават да съществуват..... всичко им е отвратително. Не съвсем, но пък какви чукундури са да ги видиш... Виденье, ни съ бъзикай, питам сериозно, защото това е единственото българско сирене, което се намира тук. Аз мога да го сравня само с тукашните боклуци, та затова питам дали все още му поддържат качеството в сравнение с другите сирена, които коментирате и за които нямам никаква идея. Между другото кутията тук се продава за $15, което ще рече, че явно в България би трябвало да е сравнително евтино, но просто не знам как е като качество в сравнение с останалите. Иначе е класи над тукашните боклуци. Ако напипаш такова сирене, зимай и крий! Хич не се бъзикам, на румънската граница заради алчност на безумни тъпаци съсипаха страхотен канал. Набухали стекове във всички тенекии и не оставили тапа. Митничарите в румънско естествено свалили 2 тин'кии "за проба". Кудоша е, че чак като се прибрали у тях ги отворили и като изскокнали стековете издивяли. Камионът бе арестуван на границата с Унгария... Пословичен пример за българска алчна тъпанарщина... Какво да го еВа с финез е реднек. Тва па сефте го чувам. Има Гугъл, Стефчо, принципно почваме от хАмерикански чалгар. Като видиш описанието ще се сетиш Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted August 21, 2013 Share Posted August 21, 2013 Имам странното усещане, че това ще се хареса на Психозис и Антарес: http://www.youtube.com/watch?v=i1CDY8zVFVo&feature=c4-overview&list=UUR4s1DE9J4DHzZYXMltSMAg Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted August 21, 2013 Share Posted August 21, 2013 АХАХХАХАХАХХАХАХАХ Много добро http://www.youtube.com/watch?v=jS3ZxOtTD5A&list=UUR4s1DE9J4DHzZYXMltSMAg Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted August 21, 2013 Share Posted August 21, 2013 Американски селянин е redneck. аха...значи сега спокойно и с чиста съвест мога да те поканя, за да ме хванеш и да ме разведеш пo левия трЕтоар на игрището . 3 обиколки и половина...в жегата...пък аз през това време ще си смуча от домашното прясно млекце, капиш? Има Гугъл, Стефчо, принципно почваме от хАмерикански чалгар. Като видиш описанието ще се сетиш Да бе да. Така като ме знаеш, дали ще си направя труда да ползвам гугъл за такава х♚йня? Мързи ме повече и от дядото Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 21, 2013 Share Posted August 21, 2013 Да бе да. Така като ме знаеш, дали ще си направя труда да ползвам гугъл за такава х♚йня? Мързи ме повече и от дядото Ский ся, не може ти да се правиш на отворен с Гугъл, когато ти изнася и аз да не те пратя там..... Капиш? Тагове - white trash, incest, trailor trash, inbreed, засега тия ти стигат... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 21, 2013 Share Posted August 21, 2013 Какво да го еВа с финез е реднек. Тва па сефте го чувам. Селянин. Ама от по-културните, който може да си напише името. Другите са "hillbilly". Къде видя да казвам такова нещо? Има поне 4 по-стойностни марки. Че и по-евтини. Ами сподели де. Какво се правиш на интересен и само ми обясняваш как това и онова било по-зле от тертера. Тертера е скапан и хич не ме кефи. Хайде кажи кои са по-свестни от него Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted August 21, 2013 Share Posted August 21, 2013 Абе като сте отворили приказка за сиренето, я кажете какво слагат в това тук: Доколкото мога да различа логото, това е овче сирене от мандра Филипополис. Известно време съм работил в тази мандра и имах пряко участие в процедурите по избор на партиди и преопаковането им за износ. Подбират се здрави бучки, поставя се хартия между редовете, залива се с нова саламура и се затваря в нова тенекия. Оттогава мина доста време, но не вярвам нещата да са се променили особено, още повече че търговеца си избира партида. Моето мнение е да се довериш. П.П. Тази снимка твое дело ли е? Като се загледах, тенекията ми се стори определено издута... Ако е така, горните ми приказки отиват по дяволите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 21, 2013 Share Posted August 21, 2013 Ами сподели де. Какво се правиш на интересен и само ми обясняваш как това и онова било по-зле от тертера. Тертера е скапан и хич не ме кефи. Хайде кажи кои са по-свестни от него За момента не заслужаваш! Ядоса ме днес, пък и ме мързи след половин гърне боб с ребра... Доколкото мога да различа логото, това е овче сирене от мандра Филипополис. Известно време съм работил в тази мандра и имах пряко участие в процедурите по избор на партиди и преопаковането им за износ. Подбират се здрави бучки, поставя се хартия между редовете, залива се с нова саламура и се затваря в нова тенекия. Оттогава мина доста време, но не вярвам нещата да са се променили особено, още повече че търговеца си избира партида. Моето мнение е да се довериш. П.П. Тази снимка твое дело ли е? Като се загледах, тенекията ми се стори леко издута... Ако е така, горните ми приказки отиват по дяволите. Ако това сирене още се прави и опакова по този начин, то е наследник на старата класика. Възможно е да няма по-добро сирене като цяло... Освен домашно, евентуално. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted August 21, 2013 Share Posted August 21, 2013 Ский ся, не може ти да се правиш на отворен с Гугъл, когато ти изнася и аз да не те пратя там..... Капиш? Тагове - white trash, incest, trailor trash, inbreed, засега тия ти стигат... А да видя да написах ЕСЕ на тема реднек? . Като ми е чужда материята питам...а ти хем ти е чужда Ф1, хем си 100% сигурен :D . Пък и двете неща не може да ги сравняваме, нали така . Все едно пред английската кралица да говорим за бахур...е, не става Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.