RaptoR Posted August 21, 2013 Share Posted August 21, 2013 Може да идеш до Дебър, преди туй недуразумение на чешмата у десно. Щ'та дялнат, но не са виновни персонала. Има уникални неща, пробвай. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 21, 2013 Share Posted August 21, 2013 На Тертер хич не е тебешир. На маджаров нещата не оправдаха безумната си цена - пълен резил. Ще те науча и на сирене, споко, няма да ти кажа какво е и откъде е взето... Аз си взимам онова на хармоника, не знам. Един път взех на маджаров наскоро щото друго нямаше и не беше зле. Пак като е нямало това на хармоника съм взимал и на забърдо и не е било зле (щото има мега зле с вкус на химикали или тебешир). Това на тертер е мега твърдо и не ми харесва. Аз искам сирене а не тебешир да ям Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted August 21, 2013 Share Posted August 21, 2013 И аз искам да ходя да плувам. Тук опциите са само 2 - Новотел и Тримон. Всяка една от опциите ти струва минимум 15 лева с карта. Е, как да стане? 15 кинта за онзи мизерен басейн в Новотела? Ват дъ фуск? Аз плащам $6.60 за drop-in в това фасилити тук с озонова дезинфекция на водата (почти без никакъв хлор) и една камара глезотии. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 21, 2013 Share Posted August 21, 2013 Аз си взимам онова на хармоника, не знам. Един път взех на маджаров наскоро щото друго нямаше и не беше зле. Пак като е нямало това на хармоника съм взимал и на забърдо и не е било зле (щото има мега зле с вкус на химикали или тебешир). Това на тертер е мега твърдо и не ми харесва. Аз искам сирене а не тебешир да ям А дали изобщо си наясно що е то сирене, различно то Дунавия? Май-май колкото аз чаткам С++ на висше ниво..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 21, 2013 Share Posted August 21, 2013 Дунавията понякога го докарват доста добре, акó и да не е сирене...ама всякак бих го предпочел пред "тебеширеното", дето дедо се оплаква от него. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted August 21, 2013 Share Posted August 21, 2013 Абе като сте отворили приказка за сиренето, я кажете какво слагат в това тук: Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 21, 2013 Share Posted August 21, 2013 А дали изобщо си наясно що е то сирене, различно то Дунавия? Ако ме попиташ дали съм ходил да гледам как го правят - не не съм. Био сиренето на хармоника ми харесва. Ти преди да се заяждаш опитвал ли си го? На мен ми харесва на вкус. Цената е височка, но не ям по 1 кило на ден та не ме притеснява особено Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 21, 2013 Share Posted August 21, 2013 Ами то и прясно сирене има, и Крема има... Ама сиренето си е сирене! И си има параметри, на които параметри не им пука дали ги харесвате вие с Ники! Сега, верно ти вероятно си присъствал на първата закваска, но все пак... Абе като сте отворили приказка за сиренето, я кажете какво слагат в това тук: ЦИГАРИ!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 21, 2013 Share Posted August 21, 2013 Tи да не би да си рекламно лице на Тертер, че не признаваш никакво друго сирене освен тяхното? Колкото за сиренето - някак предпочитам да е по-мазно а не като тяхното сухо. Овчето обикновенно е такова, но тяхното пак го докарва на тебешир. Ти каквото си искаш ми говори за параметрите, има и по-меко има и по-твърдо сирене, има по-мазно има и по-сухо. Тертера е сух и твърд. Ми не ме кефи. И пак те питам - ти онова био сиренето на хармоника опитвал ли си го преди да го плюеш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted August 21, 2013 Share Posted August 21, 2013 На тертер и мен не ме кефи. Аз си поръчвам от една баба от едно село след Белово кашкавал и сирене и ходя веднъж месечно да си заредя. Ако няма купувам на Маджаров в едни кутии кръгли по 900гр. натрошено , вътре има овче краве козе и на вкус е хубаво. 7.5лв е кутията. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted August 21, 2013 Share Posted August 21, 2013 Прясно мляко почнахме да купуваме от един млекомат в Тракия , до хлебозавода. Млякото е от някаква ферма. От доста време не бях виждал такъв дебел и жълт каймак след варене. По тенджерата остана и масло. Иначе за сирене си купуваме на Забърдо. За момента най-ми допада на вкус. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 21, 2013 Share Posted August 21, 2013 След био-то, това на забърдо май е най-свястното. Био-то е ок, ако не обръщаш внимание че е 3-4 пъти по-скъпо Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted August 21, 2013 Share Posted August 21, 2013 Мен цената ме бърка, пък и го хапваме повечеко, че на малката и праим постоянно нещо с тия сирена и мляко. Даже намерихме сега хубава закваска за кисело мляко и да ти кажа направено с прясното мляко от лекомата киселото е един път. Тия в магазините да са **** в ***-а Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 21, 2013 Share Posted August 21, 2013 Какво е "млекомат"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted August 21, 2013 Share Posted August 21, 2013 Прясно мляко почнахме да купуваме от един млекомат в Тракия , до хлебозавода. Млякото е от някаква ферма. От доста време не бях виждал такъв дебел и жълт каймак след варене. По тенджерата остана и масло. Иначе за сирене си купуваме на Забърдо. За момента най-ми допада на вкус. Дам и ние купуваме от млекомат.Има един на пазара до Ресторант стадиона.Млякото наистина си заслужава.Пък не е и толкова скъпо Едит:Млекомат е автомат за мляко.Изстудено е и само трябва да се свари.Сипват ти го в твоя бутилка и така Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 21, 2013 Share Posted August 21, 2013 Едит:Млекомат е автомат за мляко.Изстудено е и само трябва да се свари.Сипват ти го в твоя бутилка и така Къде там? И какво е млекомат по дяволите? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted August 21, 2013 Share Posted August 21, 2013 Машина в която пускаш стотинки, слагаш бутилката ти пуска мляко. ей Такъв е тоя в Тракия . Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted August 21, 2013 Share Posted August 21, 2013 Това е млекомат Вендинг машина за мляко. Ръгаш ѝ кинти и ти пуска съответното количество мляко Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 21, 2013 Share Posted August 21, 2013 А това мляко какво е и откъде идва? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted August 21, 2013 Share Posted August 21, 2013 А това мляко какво е и откъде идва? Ами този, на който аз ходя е от няква ферма. Сложили са сертификатите на стената, разрешения. Стралджа или нещо от сорта беше населеното място. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted August 21, 2013 Share Posted August 21, 2013 Такъв избор и да се карате кое сирене става и кое не. Аз какво да кажа като тук си имам сирене само от Бор Чвор Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted August 21, 2013 Share Posted August 21, 2013 Бор-Чвор чесно казано нямам идея как толкова много години продължават да съществуват..... всичко им е отвратително. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted August 21, 2013 Share Posted August 21, 2013 Дедо млекомата на младежка е Тук на мястото на този магазин.На 5 минути ти е сигурно Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 21, 2013 Share Posted August 21, 2013 Ние пък купуваме мляко от един човек, който продава от някаква цистерна тук на Събота пазара. Дори е по-евтино от купешкото. Това като на майка ми ѝ се занимава да го вари де. Иначе си купуваме купешко. Дедо млекомата на младежка е Тук на мястото на този магазин.На 5 минути ти е сигурно Камионче, което продава мляко е точно на гърба на снимката, която си показал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted August 21, 2013 Share Posted August 21, 2013 А верно Е тя тая снимка е от доста време минали са на по-легален бизнес Едит:Как се казва оригинала на това? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.