Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Единственото, което бъркат в млякото е вода.

.....

@Виден, не, знам как се прави. Не е нужно да съм имал, но съм бил. И к'во? Знам точно какво има вътре. Не ми пречи по никакъв начин.

Определено някой неща не са ти ясни или са, но се правиш, че не са.

То и млякото от 9ст дето го продаваха в Карфур не пречи, ама а ходи го яж де...

Не бе, споко, има и "сирене" за 2.60 килото  :laughing:

Аз ги усещам къде са тупалкали в сирене за 8+ лева килото, но като видя ХОРА да си купят от тая гнас, на мен ми става лошо....

Не бе, споко, има и "сирене" за 2.60 килото  :laughing:

Аз ги усещам къде са тупалкали в сирене за 8+ лева килото, но като видя ХОРА да си купят от тая гнас, на мен ми става лошо....

Крайностите никога не са за препоръчване.На Тертер като е 15 кинта кг. да не би да си заслужава парите?

Надъхвам се да плувам. Тъкмо се прибираме от 2 часа плацикане + парна баня в една спичка. Пускам сърч за басейни в София - 20 лв вход, 15 лв, 9 лв.... Сауната - още толкова. Много е, по дяволите :( Има и разни по 4-5 лв, ама са на майната си, а и кой знае в какво състояние са. 

Защо нямам кинтиииииии!?!?!?!?!

П.С. Ако някой търси дебело жиголо, да ми драсне на ЛС.

П.П.С. На Тертер сиренето хич не ми харесва!

И аз искам да ходя да плувам. Тук опциите са само 2 - Новотел и Тримон. Всяка една от опциите ти струва минимум 15 лева с карта. Е, как да стане?

Винаги може и за 9 лева, но ще си с още 7-8-9 души в коридор, половината от които не могат да плуват, и става абсолютна катастрофа. Няма "ефтинко" за плуване в Пловдив. В Софето сигурно е още по-скандално.

А САУНА ЗА КАКВО ТИ Е?!

6лв открития в Дианабад.Един колега ходи там и каза,че не е толкова зле.

А тука на селския пазар,който правят всяка събота,се оказа,че доматите са същите гмо-та като в магазина,но на 2на цена.Еми как след това да не им теглиш една майна ;)

Едит:4евро кило картон.Еми аз по-хубаво да ям месо :lol:

Крайностите никога не са за препоръчване.На Тертер като е 15 кинта кг. да не би да си заслужава парите?

Не точно, но е близко до истината. Пак му е изтокано маслото де.... Няма сега да обяснявам как се вижда масленост без уред...

=======================

Борисе, ти си плувал? DID THEY ALERT TOKYO?!?!?!?

Без млечни дори не мога да си представя от къде ще ти дойде протеина за каквато и да е мускулна маса. 2 грама на килограм, сам си смятай. :)

Ти наистина ли мислиш,че в мляко верея има мляко ? 2 седмици стоя в хладилника и след това му нямаше нищо.А нормланото на 4тия ден е готово.

Ти правиш ли разлика между UHT и прясно мляко?

П.П.С. На Тертер сиренето хич не ми харесва!

На Тертер тебешира да си го ядат те. На harmonica био сиренето е супер винаги (опитай се да не гледаш цената обаче). На забърдо общо взето също е ок повечето време, особено овчето. Смес на маджаров също не е лошо повечето време.

И аз искам да ходя да плувам. Тук опциите са само 2 - Новотел и Тримон. Всяка една от опциите ти струва минимум 15 лева с карта. Е, как да стане?

140лв на месец с карта. Пълен достъп до фитнес, сауна и басейн. Всеки ден. Ако ходиш почти всеки ден излиза към 4-5лв/ден

Не е вярно. Тези легенди можеш да ги разхождаш някъде другаде. :)) Единственото, което бъркат в млякото е вода. Нека да знам как се прави и нека да виждам какъв му е ефекта.

А относно здравословен - не съм здравословен, просто имам цел.

Въглехидратна напитка, която пречи на 6-pack-а.

кви легенди бе пич.

не ти говоря за ония небивалици плъзнали из интернет че млякото е вредно и не трябва да се приема дори напротив , аз протеиновите шейкове ги пия с мляко , по обяд бодвам едно кисело и като цяло ям доста млечни продукти но се старая да са домашни.

млякото от магазина няма много общо с млякото като цяло , радвам се че знаеш какво прави научил си си урока.

EDIT: Това е за дедо:

Всеки ден?! Кой може да плува всеки ден, чуваш ли се какво говориш :lol:

За злобила: Напълно наясно съм какво има в него, как се прави и т.н.

Абе големи разбирачи на мляко имало тука...всъщност май не само на мляко, гледам всеки работи я в завод за млека, я в някое министерство, я в публичен дом или пък поне е собственик на футболен клуб или отбор във F1...

Я кажи как прясно мляко в кутия има срок на годност 2 седмици? 

УХТ-то го оставяме , то там е ясна работата.

Баща ми ходи в Новотела но мисля плащаше около 70лв/месечно , може и да бъркам ще го питам утре.

Едит : Аз бих работил в публичен дом.

Някой с връзки? :grin:

Кого питаш за млякото? Ако е мен - аз не разбирам, пък и пия марка, дето се разваля като го оставя извън хладилника. Пък и чух, че напоследък кравите не ги доели, а ги изтръсквали, понеже направо падало сухо мляко...

Ти правиш ли разлика между UHT и прясно мляко?

На Тертер тебешира да си го ядат те. На harmonica био сиренето е супер винаги (опитай се да не гледаш цената обаче). На забърдо общо взето също е ок повечето време, особено овчето. Смес на маджаров също не е лошо повечето време.

140лв на месец с карта. Пълен достъп до фитнес, сауна и басейн. Всеки ден. Ако ходиш почти всеки ден излиза към 4-5лв/ден

На Тертер хич не е тебешир. На маджаров нещата не оправдаха безумната си цена - пълен резил. Ще те науча и на сирене, споко, няма да ти кажа какво е и откъде е  взето... 

кви легенди бе пич.

не ти говоря за ония небивалици плъзнали из интернет че млякото е вредно и не трябва да се приема дори напротив , аз протеиновите шейкове ги пия с мляко , по обяд бодвам едно кисело и като цяло ям доста млечни продукти но се старая да са домашни.

млякото от магазина няма много общо с млякото като цяло , радвам се че знаеш какво прави научил си си урока.

Васкооооо - пий си питието бе :)

Всеки ден?! Кой може да плува всеки ден, чуваш ли се какво говориш :lol:

За злобила: Напълно наясно съм какво има в него, как се прави и т.н.

Има хора, могат - но да им пИкам на плуването като им знам пиенѝето...

Наясно си, колкото аз с обогатяването на урана...

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...