Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

WTF?! Аз? Трол? Пич, ти живееш на друга планета.

Не-е-е,просто трябва да се измени дефиницията на трола та да не попадаш вътре...  :laughing: 

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Troll is everybody except this guy, Psihara, from a tiny little forum in Bulgaria. He is not a troll.

Ама аз наистина не съм трол. Освен когато не си говорите за политика, казарма, компютри, на Галя циците, и т.н.

Младеж, не се научи с тия гарги...

znqx.jpg

Няма да казвам колко и какво месо има в гърнето засега, че Ники като се събуди ще му прималее... 

Младеж, не се научи с тия гарги...

Няма да казвам колко и какво месо има в гърнето засега, че Ники като се събуди ще му прималее... 

Що бре Видене?Да няма и някоя палачинка с мед вътре? :lol:

Не искам да има файда пред женските, пред мъжките или пред когото и да било. Абсолютно всичко го правя за собствено удоволствие, каса бира, и баса с Гено. Вие някога сте били слаби, аз никога не съм бил. Вие някога сте били и силни, аз никога не съм бил. Единственото, което съм имал, е било акъл. Сега го нямам, но за сметка на това смятам да се придържам твърдо към "по-добре здрав и прост, отколкото само прост". Работи добре за някои индиви от и извън форума. Ще взема пример.

Не искам да има файда пред женските, пред мъжките или пред когото и да било. Абсолютно всичко го правя за собствено удоволствие, каса бира, и баса с Гено. Вие някога сте били слаби, аз никога не съм бил. Вие някога сте били и силни, аз никога не съм бил. Единственото, което съм имал, е било акъл. Сега го нямам, но за сметка на това смятам да се придържам твърдо към "по-добре здрав и прост, отколкото само прост". Работи добре за някои индиви от и извън форума. Ще взема пример.

яко да е да си умен

по-яко да имаш големи бицепси

:lol:

Не Ред Бул, не Пит Бул, ами Монстър оф таурин. Се едно има разлика. Иска да каже, че не мо'е да фирка на работа к'вото требе. 

Тц. Чийт Дринк е течността, която монтираш у тялото си освен мляко и вода. (Освен ако не си жена, тогава монтираш още 1 вид, или ако не играеш от другата страна на оградата, където има 1 сурия кандидати от форома, но се опъват още)

бахта в здравословния тип

млякото ако не си го купуваш от някоя баба е най-големият чийт дринк който не трябва да попада в тялото ти..... 

бахта в здравословния тип

млякото ако не си го купуваш от някоя баба е най-големият чийт дринк който не трябва да попада в тялото ти..... 

Не е вярно. Тези легенди можеш да ги разхождаш някъде другаде. :)) Единственото, което бъркат в млякото е вода. Нека да знам как се прави и нека да виждам какъв му е ефекта.

А относно здравословен - не съм здравословен, просто имам цел.

Продължавам да не разбирам концепцията "cheat drink"...

Въглехидратна напитка, която пречи на 6-pack-а.

Ти наистина ли мислиш,че в мляко верея има мляко ? 2 седмици стоя в хладилника и след това му нямаше нищо.А нормланото на 4тия ден е готово.

Не е вярно. Тези легенди можеш да ги разхождаш някъде другаде. :)) Единственото, което бъркат в млякото е вода. Нека да знам как се прави и нека да виждам какъв му е ефекта.

НЕ - не знаеш как се прави и НЕ - не си имал мандра. Познай кой е имал. Пак се фантазираш като с министерствата. 

Да, убеден съм. За 3 дни се разваля. Моля ви се, такива разбирачи от алкохол, мляко и т.н. - мерси съм. Както един ден каза Гадо (и още седи в подписа на чистачите) ((перефразирам)) - отново говорят само тези, които не разбират, а тези, които разбират - мълчат. Бил съм в повече заводи, отколкото повечето от вас могат да изброят. Знам кое как се прави. Аман. (тук изключвам Гадо и Виден поради разбираеми причини)

@Виден, не, знам как се прави. Не е нужно да съм имал, но съм бил. И к'во? Знам точно какво има вътре. Не ми пречи по никакъв начин.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...