galaxi Posted August 21, 2013 Share Posted August 21, 2013 WTF?! Аз? Трол? Пич, ти живееш на друга планета. Не-е-е,просто трябва да се измени дефиницията на трола та да не попадаш вътре... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted August 21, 2013 Share Posted August 21, 2013 Хот-дог, минерална вода и Булфорум. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted August 21, 2013 Share Posted August 21, 2013 Troll is everybody except this guy, Psihara, from a tiny little forum in Bulgaria. He is not a troll. Ама аз наистина не съм трол. Освен когато не си говорите за политика, казарма, компютри, на Галя циците, и т.н. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 21, 2013 Share Posted August 21, 2013 Младеж, не се научи с тия гарги... Няма да казвам колко и какво месо има в гърнето засега, че Ники като се събуди ще му прималее... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted August 21, 2013 Share Posted August 21, 2013 Не се научи с тия прасета... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 21, 2013 Share Posted August 21, 2013 Ми не стаа плоча с тия гарги, момче, иска врат, иска уши, крака, шкембета, бири... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted August 21, 2013 Share Posted August 21, 2013 Младеж, не се научи с тия гарги... Няма да казвам колко и какво месо има в гърнето засега, че Ники като се събуди ще му прималее... Що бре Видене?Да няма и някоя палачинка с мед вътре? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted August 21, 2013 Share Posted August 21, 2013 Аз не искам плоча, а плочки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 21, 2013 Share Posted August 21, 2013 Знам - яж гарги! Дано има файда пред женските поне хахахахахахах Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted August 21, 2013 Share Posted August 21, 2013 Не искам да има файда пред женските, пред мъжките или пред когото и да било. Абсолютно всичко го правя за собствено удоволствие, каса бира, и баса с Гено. Вие някога сте били слаби, аз никога не съм бил. Вие някога сте били и силни, аз никога не съм бил. Единственото, което съм имал, е било акъл. Сега го нямам, но за сметка на това смятам да се придържам твърдо към "по-добре здрав и прост, отколкото само прост". Работи добре за някои индиви от и извън форума. Ще взема пример. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 21, 2013 Share Posted August 21, 2013 Е чек'са - как така не си бил... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted August 21, 2013 Share Posted August 21, 2013 Не искам да има файда пред женските, пред мъжките или пред когото и да било. Абсолютно всичко го правя за собствено удоволствие, каса бира, и баса с Гено. Вие някога сте били слаби, аз никога не съм бил. Вие някога сте били и силни, аз никога не съм бил. Единственото, което съм имал, е било акъл. Сега го нямам, но за сметка на това смятам да се придържам твърдо към "по-добре здрав и прост, отколкото само прост". Работи добре за някои индиви от и извън форума. Ще взема пример. яко да е да си умен по-яко да имаш големи бицепси Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 21, 2013 Share Posted August 21, 2013 Каза Васко! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted August 21, 2013 Share Posted August 21, 2013 Turn off this option! iPhone Turn off this option! - now Free Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 21, 2013 Share Posted August 21, 2013 АХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted August 21, 2013 Share Posted August 21, 2013 Аз го пия, защото ми е единственото cheat drink, което мога да си позволя. А что ето cheat drink? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 21, 2013 Share Posted August 21, 2013 Не Ред Бул, не Пит Бул, ами Монстър оф таурин. Се едно има разлика. Иска да каже, че не мо'е да фирка на работа к'вото требе. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted August 21, 2013 Share Posted August 21, 2013 Тц. Чийт Дринк е течността, която монтираш у тялото си освен мляко и вода. (Освен ако не си жена, тогава монтираш още 1 вид, или ако не играеш от другата страна на оградата, където има 1 сурия кандидати от форома, но се опъват още) Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted August 21, 2013 Share Posted August 21, 2013 бахта в здравословния тип млякото ако не си го купуваш от някоя баба е най-големият чийт дринк който не трябва да попада в тялото ти..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 21, 2013 Share Posted August 21, 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 21, 2013 Share Posted August 21, 2013 Продължавам да не разбирам концепцията "cheat drink"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted August 21, 2013 Share Posted August 21, 2013 бахта в здравословния тип млякото ако не си го купуваш от някоя баба е най-големият чийт дринк който не трябва да попада в тялото ти..... Не е вярно. Тези легенди можеш да ги разхождаш някъде другаде. Единственото, което бъркат в млякото е вода. Нека да знам как се прави и нека да виждам какъв му е ефекта. А относно здравословен - не съм здравословен, просто имам цел. Продължавам да не разбирам концепцията "cheat drink"... Въглехидратна напитка, която пречи на 6-pack-а. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted August 21, 2013 Share Posted August 21, 2013 Ти наистина ли мислиш,че в мляко верея има мляко ? 2 седмици стоя в хладилника и след това му нямаше нищо.А нормланото на 4тия ден е готово. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 21, 2013 Share Posted August 21, 2013 Не е вярно. Тези легенди можеш да ги разхождаш някъде другаде. Единственото, което бъркат в млякото е вода. Нека да знам как се прави и нека да виждам какъв му е ефекта. НЕ - не знаеш как се прави и НЕ - не си имал мандра. Познай кой е имал. Пак се фантазираш като с министерствата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted August 21, 2013 Share Posted August 21, 2013 Да, убеден съм. За 3 дни се разваля. Моля ви се, такива разбирачи от алкохол, мляко и т.н. - мерси съм. Както един ден каза Гадо (и още седи в подписа на чистачите) ((перефразирам)) - отново говорят само тези, които не разбират, а тези, които разбират - мълчат. Бил съм в повече заводи, отколкото повечето от вас могат да изброят. Знам кое как се прави. Аман. (тук изключвам Гадо и Виден поради разбираеми причини) @Виден, не, знам как се прави. Не е нужно да съм имал, но съм бил. И к'во? Знам точно какво има вътре. Не ми пречи по никакъв начин. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.