Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Да ми се махаш с тоя ПС3 :moon:

И не е като да нямаш пари. Я ми изкарай едни 600 лева и ще ти направя компютър мечта! :)

Иначе за ПС3 такива прИмоции няма. Май в ПССторе пускат гювеч от време на време, ама ти си май хакер и достъп до там нямаш + това пак имаше някакъв месечен/годишен абонамент, но не съм много запознат, та може и да те лъжа :)).

И ко да го правя тоя компютър после? Да си цъкам нета и дизайните на него? На мен само едно видео от тия дето ги продаваш ще ми свърши работа да си играя игри, но след като съм играл излегнат пред телевизора, някакси не ми върви да седна пак на тоя стол през 20" монитор.

Само Видеото е повече, но това е друга тема на разговор.

Аре бе, някой не иска ли лаптоп, че искам нов?

Sothbiss-a продава видеокарти за по 300лв в раздела за Продажбите, които ще подкарат всяка една от тия, а и от новите игри.

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Бяхме малки :)

Дам, нещо което не може да се чуе/види тези дни.Както и това:

https://www.humblebundle.com/

Налазвайте, докато трае промоцията. Можете да си вземете тези невероятни заглавия за смешни пари. BF3 + 6 страхотни игри за 4.80$ :thumbsup:

Супер, налазих и аз ;)

Thanks for supporting the Humble Bundle! Please check your email for more information.

P.S. Сега видях, че и хардуерците са налазИли ;)

Интересно ако беше сънувал Адриана Лима :D.

Щеше да си разджурка... боба. Кво толкоз па да ти е интересно? :))

Все пак човек се чувства далеч по-комфортно сред близки нему същества.

(тва за фосилите и мастър Йода :)) )

И ко да го правя тоя компютър после? Да си цъкам нета и дизайните на него? На мен само едно видео от тия дето ги продаваш ще ми свърши работа да си играя игри, но след като съм играл излегнат пред телевизора, някакси не ми върви да седна пак на тоя стол през 20" монитор.

Връзваш си картата към телевизора? Много е сложно :). Аз вкъщи съм го мислел този вариант, но лошото е, че ТВ-то и комповете ми са в две различни стаи и става трудно.

Чудно ми е какъв компютър-мечта ще сглобиш за 600 лева?

Щото на мен само дъно и процесор, дето съм загледал ще ми излезнат горе-долу толкоз...

Явно не гледаш на правилните места :).

Ето ти ориентировъчни цени на нови части:

ЦПУ 4ядрен АМД ФМ2 сокет - 150 лева

дъно: бюджетно 70-80 лева

Карта: 7850, в момента на едно място ги има на адската промоция, която ще трае още малко - 250 лева

рам: 4ГБ - 50 лева

захранване бюджетно: 30 лева

хард 500гб - 80 лева

640 лева НОВО, да не ти казвам, ако се разровя за същите пари втора ръка + остатъчна гаранция каква машина мога да направя :). На горния комп няма да има игра, която да не тръгне на high настройки...

КО? НЙЕ! :))

Галя, жива да си дето ми напомни за Орбитал!!! Веднага си пуснах HALCYON и настръхнах! Трябва да си изровя старите дискове с МР3... 

Иначе, когато добихме достъп до МТV във времената, когато беше нещо класно, тогава хит беше:

https://www.youtube.com/watch?v=ZX0mcases4M

За "когато бях малък" мога да покажа касетки TDK на Жан Мишел Жар и BASF chromdioxide на Бийтълс...

Пламен не го закачайте, той е от тая група:

https://www.youtube.com/watch?v=8hsD1VNsc2U

Той затова явно си ги събира. Те със сантиментална стойност били.

Не, не, той не ги събира, той си ги пази от едно време... :laughing:  :laughing:  :laughing:  

Не, не, той не ги събира, той си ги пази от едно време... :laughing:  :laughing:  :laughing:  

Не си прав. Хората на младини са безразсъдни и не оценяват това, което имат. Като минат една възраст, при нормалния човек около 30 години, при пламен около 30 000, започват да оценяват това, което едно време са пропилели и ги налягат сантиментални стойности. Затова сега си събира това, което едно време не е опазил.

Галя, жива да си дето ми напомни за Орбитал!!! Веднага си пуснах HALCYON и настръхнах! Трябва да си изровя старите дискове с МР3...

И на ето това бях малка. Пускаха го постоянно по някаква кабеларка. Едновременно ме плашеше (образно казано) и отнасяше надалеч.

Връзваш си картата към телевизора? Много е сложно :). Аз вкъщи съм го мислел този вариант, но лошото е, че ТВ-то и комповете ми са в две различни стаи и става трудно.

Карта: 7850, в момента на едно място ги има на адската промоция, която ще трае още малко - 250 лева

хард 500гб - 80 лева

640 лева НОВО, да не ти казвам, ако се разровя за същите пари втора ръка + остатъчна гаранция каква машина мога да направя :). На горния комп няма да има игра, която да не тръгне на high настройки...

КО? НЙЕ! :))

Това е бюджетен компютър - не мечта! Може да е мечта за някой дето си няма. На мен мечтания ми започва с видео от gtx760 нагоре. Може и > 1-на :)

ето ви едно по-свежо старо :)

Оле, вярно. Хубави времена бяха :) Бях на 14-15 :grin:

хард 500гб - 80 лева

Ъм, явно мечтите ни са различни.

И... моята машина е по-мощна от описаната от теб :) И не е баш мечтата ми :)

Примерно нещо i5, i7 отключено, стабилно клокърско дъно и за сега ще си остана с 8GB RAM и АКИ 6850 :)

не ми се работи ! 

станахме двама...като си мисля, че по тоя показател няма човек на света, който да ме бие :)...но пък този пост не се връзва с последния ти от оная тема за политиката...питай ме мене аз ще ти кажа. вече 6ти месец ми е болно :D

Бяхме дърти..."...въпрос на гледна точка" (Айнщайн, Обща теория на относителността, стр. 312, 22-ри ред). :grin:

и теб те е прехапало някое куче :D

Аре бе, някой не иска ли лаптоп, че искам нов?

На 15 януари имам РД, но пък ако си такъв готин пич, може и сега да ми подариш стария ти. Много ще ти благодаря :D

аз на това бях малък

едит: Вече 10та година съм на 17 майна :D

Ядосвам си се как може да реагирам толкова женски в някакви тъпи ситуации. Отидох в една железария да купя две батерии и бях забравила да взема изхабените, но реших, че ще се опитам да обясня на човека как изглеждат и ако не ги позная с гледане, ще се посмеем и ще си тръгна. А той като ми се развика, като взе да хвърля разни видове батерии по тезгяха с думите: "Хайде де, познай си ги, хайде! Така се познават те!" Още малко не ме наби. И аз излязох от магазина и по пътя за вкъщи се разревах... И сега седя и си се чудя на акъла защо рева... Женска му работа. Пък и жегата явно си казва думата.

То това трудно може да се контролира. Като ти се развика някой, да си преглътнеш сълзите. То си идва инстинктивно. Голям праз, пък и ти. Не се ядосвай, ами пий една студена вода и се стегни :)

Тези по-леки парчета също много ги въртях в онези времена :) Като второто си е направо с адски сантиментална стойност.

http://www.youtube.com/watch?v=Y_vR5aqlG4Q

Това е бюджетен компютър - не мечта! Може да е мечта за някой дето си няма. На мен мечтания ми започва с видео от gtx760 нагоре. Може и > 1-на :)

Да бе, 600+ лева бюджетен комп :). Този, където съм го дал е точно mid ranged gaming rig. Бюджетен е нещо до 300-400 лева с вградените му там карти и т.н.

Ъм, явно мечтите ни са различни.

И... моята машина е по-мощна от описаната от теб :) И не е баш мечтата ми :)

Примерно нещо i5, i7 отключено, стабилно клокърско дъно и за сега ще си остана с 8GB RAM и АКИ 6850 :)

Буквалист. Още първия път под мечта имах предвид машина за малко пари, която ще подкара игрите от пакета, който дадох и от който вукса се оплака, че няма да му вървят.

Иначе ти имаш Феном 965 + 6850 и ако според теб Athlon 750 + 7850 е по-зле, няма какво да спорим повече. :)

Ядосвам си се как може да реагирам толкова женски в някакви тъпи ситуации. Отидох в една железария да купя две батерии и бях забравила да взема изхабените, но реших, че ще се опитам да обясня на човека как изглеждат и ако не ги позная с гледане, ще се посмеем и ще си тръгна. А той като ми се развика, като взе да хвърля разни видове батерии по тезгяха с думите: "Хайде де, познай си ги, хайде! Така се познават те!" Още малко не ме наби. И аз излязох от магазина и по пътя за вкъщи се разревах... И сега седя и си се чудя на акъла защо рева... Женска му работа. Пък и жегата явно си казва думата.

Сама си си отговорила: "Женска му работа."

А за мен машината е това         27421485_7_585x461.jpg

не ми се работи ! 

И на мен.Ебаси еднообразието всеки ден...Чудя се колко тъп трябва да е човек,че да работи като пощальон 10 години О.о

Шефа одеве ни видял на камерите с един колега, че сме си разменили 2 изречения на БГ език и ни прати да си ходим в къщи по-рано и утре да не ходим на работа, за да сме си помислили дали ще го направим пак...

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...