RaptoR Posted August 20, 2013 Share Posted August 20, 2013 Намирането на качествена албанска музика е равно на мисия невъзможна. След преслушване на 15-тина кючека, се спрях на някаква тяхна "чалга" певица (Шкурте Гаши) с 1-2 по-баладни песни. Народни албански песни нЕма. @нетруут - видях Тирана и друг техен град - Дуръс и мнението ми за тях си остава почти същото - адските цигани. Въпреки че очаквах нещата да са по-зле... А ти кому чепа държиш там се пита в задачата??? Не съм алергичен към оси. Разбрах го по трудния начин За пръв път в живота ти? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted August 20, 2013 Share Posted August 20, 2013 За пръв път в живота ти? Оса - да. Пчели са ме жилили няколко пъти, но оси до сега не бяха. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 20, 2013 Share Posted August 20, 2013 Добре бе мачо.....Аз?! Мачо?! НЕЕЕеееееехахахахахахахахахахахахах :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted August 20, 2013 Share Posted August 20, 2013 Някъв нов некрофил броди из Евр.. ъъ форума. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted August 20, 2013 Share Posted August 20, 2013 Бяхме малки Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 20, 2013 Share Posted August 20, 2013 Бяхме малки Аз явно не съм бил, защото тая песен за първи път я чувам. Аз на тия бях малък. http://www.youtube.com/watch?v=so9DBHCo64Q http://www.youtube.com/watch?v=qmsbP13xu6k Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted August 20, 2013 Share Posted August 20, 2013 Вече осъзнат :0 http://www.youtube.com/watch?v=6RI9wVgOO1s Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 20, 2013 Share Posted August 20, 2013 Отпуска - мотпуска. Чудя се дали да вадя спирта от камерата, или да почакам да стане прилично време Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted August 20, 2013 Share Posted August 20, 2013 Няма какво да чакаш....Действай... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 20, 2013 Share Posted August 20, 2013 Някъв нов некрофил броди из Евр.. ъъ форума. Следващите 2 седмици няма да броди....пак ще си пише, но ще чака неопределено време да излезе поста му... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 20, 2013 Share Posted August 20, 2013 Покажете ми бе. Някои хора следят 4 теми в тоя форум, а не всичките като вас. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted August 20, 2013 Share Posted August 20, 2013 https://www.humblebundle.com/ Налазвайте, докато трае промоцията. Можете да си вземете тези невероятни заглавия за смешни пари. BF3 + 6 страхотни игри за 4.80$ Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted August 20, 2013 Share Posted August 20, 2013 Аз явно не съм бил, защото тая песен за първи път я чувам. Обади лаф 2001 година сигурно не си бил малък, ама аз бях Точно това парче го въртяха супер много време по MTV (ако не се лъжа). Едва ли е било по VH1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted August 20, 2013 Share Posted August 20, 2013 https://www.humblebundle.com/ Налазвайте, докато трае промоцията. Можете да си вземете тези невероятни заглавия за смешни пари. BF3 + 6 страхотни игри за 4.80$ Момче, ще ме вкараш в излишни разходи...Как можа?Как? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 20, 2013 Share Posted August 20, 2013 Бяхме малки Бяхме дърти..."...въпрос на гледна точка" (Айнщайн, Обща теория на относителността, стр. 312, 22-ри ред). Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 20, 2013 Share Posted August 20, 2013 Момче, ще ме вкараш в излишни разходи...Как можа?Как? Тия игри дори нямам достатъчно juice в компютъра да ги изиграя, но за $5 ще взема да ги купя.. Що не са за PS3... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted August 20, 2013 Share Posted August 20, 2013 Само тези игри ли са? Няма ли да пуснат и други? Това за 1-ви път го виждам... Няк'ва конкуренция на Steam Sales явно.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 20, 2013 Share Posted August 20, 2013 Аз те на туй бях малък http://www.youtube.com/watch?v=Xcf2UAVQq9I Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 20, 2013 Share Posted August 20, 2013 Аз те на туй бях малък http://www.youtube.com/watch?v=DqDeH3hwxfwp This video is currently unavailable. Искаш да кажеш, че е било преди ерата на Интернет? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted August 20, 2013 Share Posted August 20, 2013 Само тези игри ли са? Няма ли да пуснат и други? Това за 1-ви път го виждам... Няк'ва конкуренция на Steam Sales явно.... За момента са само тези, но може да пуснат други. Трай за хубост . Иначе от ЕА за първи път правят такова нещо, явно нещо са се размекнали. Я напазарувах едно пакетче и пуснах кода за Бърнаут в един друг форум, че ми се повтаря, а БФ3 ще го подаря на братчеда да поцъка, че и той ми се повтаря. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 20, 2013 Share Posted August 20, 2013 За момента са само тези, но може да пуснат други. Трай за хубост . Иначе от ЕА за първи път правят такова нещо, явно нещо са се размекнали. Я напазарувах едно пакетче и пуснах кода за Бърнаут в един друг форум, че ми се повтаря, а БФ3 ще го подаря на братчеда да поцъка, че и той ми се повтаря. На другата страница имаше някви инди заглавия... Няма ли подобно нещо и за PS3? Други сайтове има ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted August 20, 2013 Share Posted August 20, 2013 Ако пуснат нещо с ME, задигам го ВЕДНАГИЖ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted August 20, 2013 Share Posted August 20, 2013 На другата страница имаше някви инди заглавия... Няма ли подобно нещо и за PS3? Други сайтове има ли? Да ми се махаш с тоя ПС3 И не е като да нямаш пари. Я ми изкарай едни 600 лева и ще ти направя компютър мечта! Иначе за ПС3 такива прИмоции няма. Май в ПССторе пускат гювеч от време на време, ама ти си май хакер и достъп до там нямаш + това пак имаше някакъв месечен/годишен абонамент, но не съм много запознат, та може и да те лъжа . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 20, 2013 Share Posted August 20, 2013 Чудно ми е какъв компютър-мечта ще сглобиш за 600 лева? Щото на мен само дъно и процесор, дето съм загледал ще ми излезнат горе-долу толкоз... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted August 20, 2013 Share Posted August 20, 2013 Само Видеото е повече, но това е друга тема на разговор. Аре бе, някой не иска ли лаптоп, че искам нов? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.