Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Не е т'ва лечението. Ама дядо пак чул, недочул.

Проблемът е с всички мишки с контролери Омрон и се получава заради износване на една от пластмасовите движещи частици. И не се оправя с нов бутон, а с хартийка на 1 конкретно място.

И да, казвам го толкова сигурно, защото вече 3-та скъпа мишка лекувам така.

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Жената само ме тормози да отслабвам, ти как мислиш ще тръгне да ми прави палачинки. 

Ей ги моите палачинки:

awox.jpg

Влезнаха без да ги усетя с 2 бири!

...

АХ ТИ ГАД МРЪСНА ДОЛНА НЕДНА ТАКАВА!!! Искаш целия да се олигавя!

Теди ми ги разправяше тези, не съм се занимавал лично, защото не имал подобен проблем. Точно за омроните нещо беше но не съм задълбавал и не искам. Ако искаш питай Теди да ти обясни тази история за смяната, но в последното съм 100% сигурен

В новата хижа ли сте или на вила? Егати, лятото си минава, аз не съм се качил да пия 7-8 бири горе....

В хижата с басейна сме,в края на седмицата пък заминаваме на вила в Бойково. Това лято не мога да се оплача от почивки,чак прекалихме! Ами,заминавайте,тези жеги са ужасно изтощителни,не е да се стои в града...

Не е т'ва лечението. Ама дядо пак чул, недочул.

Проблемът е с всички мишки с контролери Омрон и се получава заради износване на една от пластмасовите движещи частици. И не се оправя с нов бутон, а с хартийка на 1 конкретно място.

Дай малко повече информация?Отваря ли се мишката и къде е това G място :D

Не знам дали става въпрос за същия проблем, просто самото копче (лявото) има нещо като луфт (празен ход) под 1мм при натискане.Чак след това се осъществява самото натискане на копчето.

Ники, спокойно можеш да кажеш на жена си, че ще си останеш трътльо :) Колкото и да те убеждават разни фармацефтични и псевдо-фармацефтични компании - смъкване на кила без да си дадеш зор няма.

И между другото пържолките са едно от нещата, които влиза по-често в менюто ми, откакто обръщам внимание на едни определени радиуси :)

Добре дошъл. Мен от както съм се върнал от морето не ми се работи. Ама няма начин, днеска сам в офиса... ще умра. Даже няма и работа впрочем, ако имаше щеше по-бързо да ми мине деня... ся само ще блея.

АХ ТИ ГАД МРЪСНА ДОЛНА НЕДНА ТАКАВА!!!

'Модераторът' спокойно взима едно гребло и ги прасва по главите:

-За обида - бан!

;) :)

яко.

току що спечелих за пореден път 920 000 паунда от Английската Лотария , някой ще ми каже ли как да спра да печеля че вече няма къде да ги държа тия пари ?

яко.

току що спечелих за пореден път 920 000 паунда от Английската Лотария , някой ще ми каже ли как да спра да печеля че вече няма къде да ги държа тия пари ?

Не става, явно са те абонирали, затова по-добре ги препращай на някого...може и на мен, ама след като ги изтеглиш. :evil

Във връзка с горното бях мернала някъде из фб ето това:

"Всеки ден получавам около 30 мейла, които ми предлагат да увелича пениса си с 2 сантиметра за седмица. Изчислих, че ако отговоря на всичките, след една година ще ми е дълъг около 34 метра." :)

Ники, спокойно можеш да кажеш на жена си, че ще си останеш трътльо :)

Добре бе мачо, няма никога да мога да се меря с теб, нито пък имам желание. Сега по-спокоен ли се чувстваш?

И благодаря за съветите, не е като да си ме светнал за нещо, което не знам, но пък никога не е излишно да ми го напомниш, пък и аз съм известен че забравям...

Но си мислия, че май е ок да си позволи човек да хапне палачинки един път на месец. Не че ядох, само ми се искаше - така и не се наканих ама карай.

Във връзка с горното бях мернала някъде из фб ето това:

"Всеки ден получавам около 30 мейла, които ми предлагат да увелича пениса си с 2 сантиметра за седмица. Изчислих, че ако отговоря на всичките, след една година ще ми е дълъг около 34 метра." :)

Един ден си седим в офиса и колега получава точна такъв имейл. Направи следният коментар: Как по дяволите тези знаят, че ми е малък...

Намирането на качествена албанска музика е равно на мисия невъзможна. След преслушване на 15-тина кючека, се спрях на някаква тяхна "чалга" певица (Шкурте Гаши) с 1-2 по-баладни песни. Народни албански песни нЕма.

@нетруут - видях Тирана и друг техен град - Дуръс и мнението ми за тях си остава почти същото - адските цигани. Въпреки че очаквах нещата да са по-зле...

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...