Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

П.П. И днешно време е модерно да се пише рокажиЙ!

Издребняваш вече. Няма ли да зачекенш Гримджаура, дето се бие в гърдите постоянно и коригира хората за щяло и нещяло, как беше писал "със" там дето не му е мястото преди няколко дни?

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

За едно "й"?! ДядоМраз и Винила не знаят дали съществуват знаци в тая държава, а половината форум пише по-поляната, а ти се хващаш за "й"?!

За едно "й"?! ДядоМраз и Винила не знаят дали съществуват знаци в тая държава, а половината форум пише по-поляната, а ти се хващаш за "й"?!

yes.gif

Като няма пи*ка и ММО да си играе, човек без работа... Не се вижда, че в три от 5 поста беше направил елементарни грешки, добре че Мидекс ги затри.

@Antares

рокажиЙ, претенциЙ

Хайде, да имаш работа за следващите 30мин.

ЕДИТ:

Някой май се разсърдиии :lol: Нищо, поплачи си - може пък да ти мине :)

Много, та с кеф ще го преместя от единия крачол в другия...  :laughing: ПоздравЙ

Не знаех, че в ММО-тата има полов живот :woot

Ред: Не, моля те, разкажи ми още за половия ми живот :lol:

Това дали е истина?

http://bg.kolektiva.net/travel/test-drajv-chehija-11067.html

Много ме сърбят пръстите....

не и на тая цена

с един приятел гледахме такива с тест драйв в Испания , около 1300лв излиза цялата работа

@exabyte, смятай колко жалко човечЕ си, та да правиш такива силни напъни да се заядеш с мен. И то за какво - за това, че съм те подиграл за малоумна грешка, която допускаш от както пишеш във форОма :)

И намери баш за какво да се заядеш - за това, че цъкам игри. Ще ти издам една тайна - не ме е срам от това :) Да се беше постарал малко повече, знам, че толкова можеш, но ако трябва - потърси помощ - Psihara^^, например, има доста какво да сподели по темата със заяждането ;)

Нищо де - продължавай да дерзаеш - току виж ти хрумнали някакви простотий :)

Стига с тези запетайки де. Нищо чак толкова фрапиращо неразбираемо няма, ако ги изтърва. Да пишеш Е вместо Я или Й на края на думата е къде къде по-груба грешка. И си слагам запетайките, когато смисъла зависи от тях.

ПС: За какви палачинки говориш?

Нека те самоцитирам:

С което смятам да сложа краЙ на темата, докато не ти доскучае и не намериш някое Й в моЙ пост.

И тогава ти казах, че приемам критики, но не и от хора като теб, присмял се хърбел на щърбел ;)

простотий :)

При положение, че на другите ти места в поста, наблягаше с големи букви на по-странното или нарочно грешно писане, това нормално 'й' как да го разбираме? ;)

На почивка сме пак, но за разлика от първата, тук на Равнища е значително по-хладно вечер, снощи направо си мечтаех за кожух!!! Мразя жегата, но не обичам и да мръзна...

В новата хижа ли сте или на вила? Егати, лятото си минава, аз не съм се качил да пия 7-8 бири горе....

За тези, които каза, че си сънувал....

Правени лично? С много масълце и мляко, а не с олио и намазани с малко маргарин отгоре като купешките?

ПФУ че съм лакомник, пак ми текнаха лигите... взема накрая да си направя едни палачинки лично :)

недей бе, дедо.

отдай се на мързела.

ко ти трябва да се мориш? д

друго си е да се разлагаш лежерно в хиперергономичният си престол и насред всичките му допълнителни екстри и финтифлюшки.

а и за кво ти е жена ако не я ползваш по предназначение?

Правени лично? С много масълце и мляко, а не с олио и намазани с малко маргарин отгоре като купешките?

ПФУ че съм лакомник, пак ми текнаха лигите... взема накрая да си направя едни палачинки лично :)

Интересно ако беше сънувал Адриана Лима :D.

отдай се на мързела.

Това за съжаление ми се случва доста рядко и обикновенно се хваля тука. 

Пък и друго си е като си го направиш сам както ти е кеф.

Жената само ме тормози да отслабвам, ти как мислиш ще тръгне да ми прави палачинки. 

тихо и на нея ще и намери кусур....

нищо чудно :lol:

Някой има ли идея как седят нещата с гаранцията при мишките?

Примерно, ще ми признаят ли гаранция за "разхлопан" бутон или трябва на цяло да не работи (става дума за мишка над 100лв, за да не каже някой, купи си нова).

По принцип производителя дава някаква гаранция за броя кликания на по-хубавите мишки, та може и да ти я зачетат. Ако не ти я зачетат тук, направо се свържи с производителя по мейл. Много често те ги заменят за разлика от нашите доставчици.

Logitech имаха някакъв странен проблем с double click (ти кликаш 1 път мишката отчита 2). Лечението е да смениш ключето, но понеже е в гаранция имало доста случаи хората направо пращат на Logitech мишката, те им връщат нова неразпечатана.

Нищо не пречи да отидеш в сайта на производителя и да отвориш support case. Пък те ще ти кажат какво да правиш после.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...