Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Не съм говорил за зимно време, при намалената видимост няма спор. И нямам проблеми с пускането им. 

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Гледам заформили сте поредната дискусийка за дневните светлини, ама що си пускате и нервите не мога да схвана...Лично мен не ме касае дали ще ме карат да ги включвам 24 или 36 часа в денонощието, понеже дневните ми са с диоди и имат пренебрежимо малка консумация. Друг е въпросът доколко една кола става по-видима в ярък слънчев ден например, но не смятам да наливам допълнително масло в огъня...щом има изискване, спазвам го. То и глобалното затопляне май ще се окаже пълен фарс, понеже казаха, че скоро щял да настъпи поредния мини-ледников период, ама карай... :)

Това, че включените фарове не могат да превъзпитат идиотите на пътя не може да бъде НИКАКЪВ аргумент за отмяната на въпросното правило. Изобщо що за "ЛОГИКА"? За превъзпитаването и възпирането на идиотите си има съвсем други мерки.

ПП. Е с колко се вдига разхода бе и за това ли има "статистики"? :Facepalm: :lol:

Сарказъм беше това. Само казвам.

Паразити да търся ли?

Повърнах си в устата. Без майтап. Снощи препих и чиния пълна с "вкусотии" беше точно капката, която преля чашата.

-----------------------

Втори път ми се случва да си харесам някоя девойка и нейна приятелка да ми каже "не се занимавай, не ти трябва".

Почвам да се нервя лекичко, защото все се случва с тия, които ми харесват най-много.

Е пък защо трябва да слушаш пък и да се доверяваш на нейна приятелка?!И каква е тая приятелка дето няма да вдига положително рейтинга на дружките си?!

Втори път ми се случва да си харесам някоя девойка и нейна приятелка да ми каже "не се занимавай, не ти трябва".
Почвам да се нервя лекичко, защото все се случва с тия, които ми харесват най-много.

Може да го е казала от чиста женска злоба. Или да те харесва тя, и само за да те няма нейната приятелка. Нормално е, жени сме :)

А и така обезценява самата себе си, в смисъл, че е приятелка на момиче без голяма стойност. Значи тя е подобна, ако не същата...

бааахти конспирацията.....

в00kсе кво те боли бе еВи наред ония от горе не иска снимки или психопрофили , бройки иска бройкиии

бааахти конспирацията.....

в00kсе кво те боли бе еВи наред ония от горе не иска снимки или психопрофили , бройки иска бройкиии

Той тоя ценз го няма още. Ся в момента още кара курса - "Как да си забършем кифла, без да ореваваме орталъка после".

П.п. И, ъъъ..., Видене в предното си мнение имам предвид държава, която може да ни купи и продаде нейде около 2538764409908753 пъти с все всичките ни не парламенти, дупетати, евнуси гъзолизци и редови ибрикчии. Така, че сравнението ти със сламените колиби е да речем..., леко неуместно ;) Капиш?

Достатъчно е един поглед да се види в кои държави ги имат тия фарове и ти става ясно, че технологично напредналите държави няма такива неща изискани от закона, но пък за сметка на това на бившия комунистически блог и още една две държави я има тя схема. Пък тез в Италия и Австрия с бана на DRL с ебаси кроманьонците. Така че Видене, тая съпоставка дето я правиш със сламените къщи е поредното плюнчене без никав смисъл.

Хосте, не съм се оплакал от разхода ми с вкл. светлини, просто го има в схемата, колкото и да не искаш да го приемеш. Пак повтарям: ЗА МЕН НЯМА ЯСНА И ДЕФИНИРАНА ПОЛЗА ОТ ТИЯ ФАРОВЕ. Кое е трудното да го разберете това?

и за мен. но всъщност полза има - за лобито на вносителите и дистрибуторите на горива.

ама не очаквай дискусия, щото тукашните всичкознайци са особено добри и начетени профайлъри, които могат да съставят пълна история на мизерното ти съществуване само на база 2 до 3 твои думи.

немалка част освен това са и преуспели мултихилярдери, за които икономията е ерес нечестива. Колите си ги сменят всеки ден или максимум веднъж седмично като всяка следваща трябва да е по-показна, шумна и неикономична, защото всеки трябва да знае кой е истинския гъзар.

а гийковете ще се позоват на фундаменталните физични закони, ама без да посочват кой точно,  т.е. на всичките едновременно, щото те - фундаменталните физични закони са само 2-3 и няма нужда да се уточнява кой е. Все някой ще да е верния. Ако много настояваш ще вмъкнат и няколко "квантови" или "нано" прилагателни, за да те ошемотят.  А че всъщност се обсъждат социални норми, психофизиологични ефекти, анатомични особености на хомо сапиенса и разни други доста неточни науки, няма никакво значение към проблема, 'щото т'ва е фундаментален физичен закон!

а сега глей къв сеир ще направят останалите 2 групи, които нарочно пропуснах :)

но всъщност полза има - за лобито на вносителите и дистрибуторите на горива.

И Илюминатите! Без тях - за къде?!

П.П. Ти не беше ли обявил, че няма да пишеш във форума? Така, за протокола питам. Или ти мина цупенето?

П.П. Ти не беше ли обявил, че няма да пишеш във форума? Така, за протокола питам. Или ти мина цупенето?

Пуснах ви малко в отпуска. свърши.

инджой сега!

Не мога да разбера какво сте се натопорчили на Румен след като е прав. 2+2 е 4 колкото и оригинални мохабети да съчините. А това със съвета за продаване на МПС-то няма да го коментирам щото не съм дорасъл още. Като си купя Ролс, тогава ще се класирам сред хората имащи право на глас. Аз също споделям, че няма смисъл от карането на фарове през деня в ясен слънчев ден. А за зимата...със или без закон те фаровете си се пускат. А аз какво да кажа като всяка трета кола при мен кара или БЕЗ фарове през ноща, или на ДЪЛГИ. Побеснявам от яд, святкам, мигам...няма брате - они си рупат.

Заеби бе, Стефчо! Тук се са сбрани инДжинери - автомобилостроители, физици и хора де си не знаят кинтите, та играят на фунийки с тях :) 

П.п. Сигурно господа инженерите и физиците ще получат ускорен сърцетуп ако случайно разберат, че кола карана с пуснати фарове, отворени прозорци и поусилена музика дава разход с около 12-15% по-висок при тестово шофиране, спрямо каране на същата, но затворена и всичко изключено. Ама карай, де... Те в тоя спор дребните експериментално доказани факти не предат. Не е като да са фууундаментални закони на физиката.

Отиде още 3 дни препирни на тема "има ли смисъл да пускаме фаровете през деня"...

Я някой да обясни колко по-хубав е windows от linux или примерно NVidia от ATI (XBOX срещу PS3 някак не е толкова интересно като че ли).

Аз пък имам нещо по-интересно поне за мен за споделяне  :))

В TED вече има 1366 видеа със субтитри на родния език.А в Wikipedia вече 151 080 статии на български.Който иска може много да научи.

Двама мои любимци разкриват част от работния си процес  :thumbs-up: :

David Blaine http://www.ted.com/talks/david_blaine_how_i_held_my_breath_for_17_min.html

Mike Rowehttp://www.ted.com/talks/mike_rowe_celebrates_dirty_jobs.html

И аз пак не схванах спора за какво точно е ?

Пречи ви че трябва да направите половин оборот с ръка и да си включите фаровете или принципно не ви кефи да карате на фарове ? 

От любов към спорта е.

16888 глупости съм изписал в този форум. УЖАС!

Можеш и още! Ама старание му е майката :))

Ти си някакъв уникум, честно... А знам , че не си глупав....

П.п. И, ъъъ..., Видене в предното си мнение имам предвид държава, която може да ни купи и продаде нейде около 2538764409908753 пъти с все всичките ни не парламенти, дупетати, евнуси гъзолизци и редови ибрикчии. Така, че сравнението ти със сламените колиби е да речем..., леко неуместно  ;) Капиш?

Не, не - съвсем уместно е, капиш? То не е стойностно, а смислово. Мога да дам още примери ако е нужно на някой невдянал.

и за мен. но всъщност полза има - за лобито на вносителите и дистрибуторите на горива.

Чинел на месеца, НЕ, на годината до момента.   :Facepalm:

ТРИ пъти дотук - тотален рекордьор в тая схема! През годините не е имало друг подобен... 

тва беше раптора   :online2long:

Мне - аз не писах 2-3-4 седмици в тази тема, както бях споменал.

Раптора каза, че няма да пише тук, но той и не го прави. Само дава квалификации, а то т'ва не е много писане.

Щом казваш...

А аз какво да кажа като всяка трета кола при мен кара или БЕЗ фарове през ноща, или на ДЪЛГИ. Побеснявам от яд, святкам, мигам...няма брате - они си рупат.

Стефчо, време е да ми кажеш в кое гето си, брат, почвам да се притеснявам! 

А аз какво да кажа като всяка трета кола при мен кара или БЕЗ фарове през ноща, или на ДЪЛГИ. Побеснявам от яд, святкам, мигам...няма брате - они си рупат.

А обясниха ли ти че могат да си карат в която лента им е кеф без да се притесняват, че до тях има друг серсем каращ със същата скорост, а ти не можеш да ги изпревариш отникъде? Но това да се движиш в дясна лента го няма - кара се в "най-удобната" и никой нищо не може да ти каже. И по-добре не мигай - само по-отмъстителни стават и ти пречат повече

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...