Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Външният габарит на телефона няма почти никаква разлика с моето Галакси, както е с кожуха. Да - дисплеят е по-голям, но на мен лично това никога не би ми попречило. И в момента стигам четирите ъгъла на корпуса.  

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Външният габарит на телефона няма почти никаква разлика с моето Галакси, както е с кожуха. Да - дисплеят е по-голям, но на мен лично това никога не би ми попречило. И в момента стигам четирите ъгъла на корпуса.

S4: 136.6 x 69.8 x 7.9 mm

Note 2: 151.1 x 80.5 x 9.4 mm

Между 6 и 7см на ширина. Верно има разлика ама чак пък драстична. Пък и щом не ти пречи големината. Май и като процесор беше по-добър. Пък навигацията на този телефон е просто 1 път :)

Яааааааааа телефон с хардуерни КОПЧЕТАААААА!!! УРА! Най-накрая

http://www.gsmarena.com/samsung_i9295_galaxy_s4_active-5446.php

S4: 136.6 x 69.8 x 7.9 mm

Note 2: 151.1 x 80.5 x 9.4 mm

Между 6 и 7см на ширина. Верно има разлика ама чак пък драстична. Пък и щом не ти пречи големината. Май и като процесор беше по-добър. Пък навигацията на този телефон е просто 1 път

:)

Предвид механиката на движенията, вече МНОГО голямата ширина на Ноут изисква пръсти с 4-5 санта по-дълги. Или както казах - ръката на Любо Ганев.... Между другото аз визирах разликите между моето Галакси и съответно С4 и Ноут 2. Не знам чий хардуеър е по-добре, но С4 изглежда невероятно визуално. А Ноут е по-голям екран и това е супер за апликациите, но вече минава границата към таблет...  

Приеха бюджета. Хайде сега, всички дружно да си заврем главите в гъзовете.

Ред. По-точно - одобриха новия заем.

В интерес на истината - да. Сега да видим - гражданска война или масова емиграция...

Да бе...А Възродителният процес със какво завърши? Или си прекалено малък, та не помниш.

Божичкоооо, с това ли ви успокояват преди лягане?!??!?!?!!! Ние да не сме Китай или Турция, че да нямаме външни дългове?! :lol: Придържай се към казармата или литературата.

Иване...гледай си лицевите опори. Па кат си толкоз начетен - спокой ме ти преди лягане - сипи ми една биричка, погали ме по косматите ташаци...Мое и на ушенце да ми помъркаш :P

Малкото диване подлуди баба си и направо я докара до ръба на нервна криза - дотам че да ми звъни изнервена и да ми крещи "ела си го вземи това чудо" :)

Не знам дали да не го пусна в темата с хвалбите :rofl:

Аз като й разправям, че няма подход и с настояване само работите не стават, тя ми се прави на много "пекана", ама уцели малкия в настроение и той й сипа с черпака.

Звучи странно, но майка ми колко пъти съм й казвал, че правилния подход е точно на 180 градуса спрямо това, което прави, тя се има за права и то при всички ситуации, че дори не допуска възможността да е в грешка (Галя не се обиждай ама в случая ми напомняш на нея или поне аз така си мислех)... А ужким бабите трябва да са по-търпеливи, уравновесени (все пак предполага се да са излезли от критическата)

ПС: Доколкото разбрах ей това клипче е имало доста основно участие в изнервянето на бабата:

Нямам да цитирам, че нямам време. Рапторе и S4 и Note 2 са огромни...неудобно големи за ТЕЛЕФОН. Ако му сложиш кейс на S4 и тогава ще ти трябват 2 ръце и лост от първи род, за да го вадиш от джЕба :D :D. Това какво може и с какви параметри е телефона е съвсем отделна тема. Аз все още не съм си взел S4...щото всеки път като го взема(имам колеги с такива)...ми огромен е да го еВа :D

Mного се радвам, че не караме през деня на фарове. Това си е една малка простотийка. А хоста с неговите 3 тира ме съсипа. 110% от хората ще се изнервят от тия тирове, но никой не те гони, че да ги изпреварваш на ВСЯКА цена.

Хей, крушо.... :rofl: .Бахахахахахахаха

Малкия се скъсва да се хили, баба му вече подскача 15см като го чуе това :) Но определено днес човека си беше поставил за задача да я дразни и тормози и я изпълни много успешно. Защо баба му се връзва е друга тема

Не се притеснявай - той фитила мигновенно се удължава като станеш родител. Някои хора сме много по-нервни по начало ама спрямо собствения ти калпазанин отношението по начало е по-специално. Пък и винаги си има правилен и грешен подход. И определено крясъците "престани бе" или "направи каквото ти казвам" не само не действат ами имат обратен ефект. Последното откога го говоря на майка ми...

Не, че мен не ме е дразнел - напротив, номера е да намериш правилния подход, а повярвай ми - това на моменти е изключително трудно, защото изотвътре ти идва да го хванеш и да размажеш диваненцето от бой ама нито ще доведе до желания ефект, на него след малко ще му мине, ама на теб ще ти е гадно после целия ден

Ааа тия ремаркета за децата са супер добри :) Но в България нямат приложение.Ще му замине на човек детето под някоя кола :( 

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...