Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Тяхна реклама, която ми харесва е онази със снимка на едно от момичетата, които сега по TLC ги дават в Детски конкуси за красота и текст нещо от сорта - за да не се случват бетствия :) Карам по памет.

Готина е :) За разлика от рекламите на Perwoll, в които мацките, отиващи на дискотека си носят една трилитрова разфасовка на омекотителя. Анегеле, ти ходиш по барове. Има ли мацки, които да мъкнат омекотители и ти шепнат нежно в ухото: "Запазва черното наистина черно" :grin:

Сигурно не, но най-вероятно е пълно с мацки в цикъл с бели панталони клечещи се я на дансинга, я на янкой пилон :)

Най-много ме кефи момиче, което е по-пълно и от мен да се лепне с бял, но не само бял, а бял САТЕНЕН панталон, дето не само си личи якият целулит, но и гинеколигичен преглед с поглед можеш да и направиш. Бляк. Нещата имат граници.

Днес една бременна пък се беше пльоснала почти по цици в магазина. И с прозрачна пола. Е, бива, бива, ама чак толкова не бива. И тази майка ще ми става и ще възпитава в морални ценности...

Тяхна реклама, която ми харесва е онази със снимка на едно от момичетата, които сега по TLC ги дават в Детски конкуси за красота и текст нещо от сорта - за да не се случват бетствия :) Карам по памет.

Honey Boo Boo?

Анегеле, ти ходиш по барове. Има ли мацки, които да мъкнат омекотители и ти шепнат нежно в ухото: "Запазва черното наистина черно" :grin:

Не.

Сигурно не, но най-вероятно е пълно с мацки в цикъл с бели панталони клечещи се я на дансинга, я на янкой пилон :)

Не.

Хора, някой от вас забеляза ли колко е топло навън. Излезнах и щях да получа топлинен удар докато се задейства климатика в колата. АЗ дето обичам топличко. Тези  50+ градуса някак много ми идват и на мен (никой не може да ме убеди че е било по-малко... поне на слънце, особенно на бетона около гаража ми фурната ряпа да яде). 

Но мацка да покаже шише с перилен препарат в бар ще избие рибата просто. Особенно ако прошепне някому нещо подобно.

ПС: Зелеви сърмички!!! Ке умрем за тях :) Да си ядат македонците наденицата, сърмичките rulez!

ПС2: ИСКАМ ОЩЕ БИРААААААА

Хора, някой от вас забеляза ли колко е топло навън. Излезнах и щях да получа топлинен удар докато се задейства климатика в колата. АЗ дето обичам топличко. Тези  50+ градуса някак много ми идват и на мен (никой не може да ме убеди че е било по-малко... поне на слънце, особенно на бетона около гаража ми фурната ряпа да яде). 

...

Разполагам с метеоданни в реално време от район около града и сега температурата е 25,5 градуса. Заради бетонните сгради - акумулатори на топлина допускам, че температурата в града е с до 2 градуса отгоре.

Щом дядо се оплака от горещината - ще се мре.

Малко на опратно за вица с лапландците и ниските температури - 50+С, Ники разкопчава едното копче на жилеткта/пуловера :)

Разполагам с метеоданни в реално време от район около града и сега температурата е 25,5 градуса. Заради бетонните сгради - акумулатори на топлина допускам, че температурата в града е с до 2 градуса отгоре.

Сега е супер. Аз за около 4-5 следобед говорех. То до към 3 спах, та какво е било не знам. Помня, че се събудих по едно време и инстинктивно усилих климатика в коридора, пуснах 1 вода и си легнах пак ;)

Щом дядо се оплака от горещината - ще се мре.

Малко на опратно за вица с лапландците и ниските температури - 50+С, Ники разкопчава едното копче на жилеткта/пуловера :)

Хахахахахаха няма майтап :)

Чудя се дали да си взема HTC One или да продължа да си ползвам S3-ката? На пръв поглед и пипане телефона изглежда страхотно. От друга страна пък не виждам с какво ще се подобри чак толкова ежедневния ми мобилен експириънс, че да си заслужава разхода. Баси дилемата. :lol:

Оф, недей, че моя китаец почна сериозно да ми лази по нервите и сериозно се замислям за нещо сериозно едносимкартово и понеже галактическите самсунзи хич не ме кефят като дизайн, експериите ми се струват керемиди, може и да грабна някое HTC... Ама няма да е това, щото толкова голям дисплей просто ми е неудобен - обичам тилифоня да го ползвам с една ръка...

Чудя се дали да си взема HTC One или да продължа да си ползвам S3-ката? На пръв поглед и пипане телефона изглежда страхотно. От друга страна пък не виждам с какво ще се подобри чак толкова ежедневния ми мобилен експириънс, че да си заслужава разхода. Баси дилемата. :lol:

Брат ми е с такъф телефон. Определно е много мазен и бърз във всичко. Камерата му е един път. Минуса за мен е, че грее бая при по трудоемка работа.

Брат ми е с такъф телефон. Определно е много мазен и бърз във всичко. Камерата му е един път. Минуса за мен е, че грее бая при по трудоемка работа.

Точно щях да пиша че последното HTC което имах така грееше, че една игра на angry birds не можех да направя в кенефа спокойно. Ангел да каже за неговия аз моя не издържах и го дадох на сестра ми.

Тя между другото ми се оплака тези дни, че нещо бил станал на жълти петна екрана ...

Друг мой приятел се оплаква от проблеми с обхвата след едно изпускане и много наш човек техник му е казал че като е отварял такива HTC-та (One X) отвътре сглобките хич не били читави. Половината неща давали контакт на магия общо взето (което обяснява защо като седна на него и леко се осуче телефона в следствие на това после се рестартираше)

Иначе софтуера на HTC е по-добър от на самсунга (ако изобщо го ползваш техния TouchWiz де)

Оф, недей, че моя китаец почна сериозно да ми лази по нервите и сериозно се замислям за нещо сериозно едносимкартово и понеже галактическите самсунзи хич не ме кефят като дизайн, експериите ми се струват керемиди, може и да грабна някое HTC... Ама няма да е това, щото толкова голям дисплей просто ми е неудобен - обичам тилифоня да го ползвам с една ръка...

вЕрвай ми с голямото се свиква. Някак по-удобно е да са по-големи бутоните и да ги нацелваш по-лесно. И клавиатурата е по-удобна като е по-голяма. С една ръка можеш единствено нокия с копчета да ползваш при това със затворени очи даже, тези са по-удобни големи.

Но HTC-тата се приготви не просто да ти греят а да ти парят.

Днес една бременна пък се беше пльоснала почти по цици в магазина. 

Жега, Галя. И хормони. Ще разбереш, някой ден.

вЕрвай ми с голямото се свиква.

вЕрвай ми, сега съм с 4,2" дисплей, от няколко месеца съм с него и не съм свикнал.

Пожелавам на шофиращите без фарове през деня такива хемороиди да им излязат,че национална кръводарителна кампания да направят за тях!

Тихо, че сега 3ма философа ще ти скочат, как фарове през деня било даже по-кофти. При въвеждането на това изискване преди няколко години аз обяснявах, че автомобили с фарове ги виждам далече по-лесно (зад мен в огледалото) отколкото без ама ми обясниха, че трябвало да се прегледам и да не карам полу-заспал..

вЕрвай ми с голямото се свиква. Някак по-удобно е да са по-големи бутоните и да ги нацелваш по-лесно. И клавиатурата е по-удобна като е по-голяма. С една ръка можеш единствено нокия с копчета да ползваш при това със затворени очи даже, тези са по-удобни големи.

Свиква се не ами се свиква!!! Сега се облизвам като гледам С4, а пък силно ме влече и Ноут 2. Него вече с една ръка няма да мога да управлявам обаче, докато с С4 няма такива грижи... Ама тоя голям екран е като магнит... :laughing:  

Определено същинска глупост е да караш на фарове през деня. Освен минуси никакъв плюс няма това. Че и статистиката показва това и колко държави са се отказали от тази "предпазна мярка"

Хърватска дневните светлини са отменени от 2009 г, заради липса на ефект.

В Австрия дневните светлини са отменени от 2008 г - поради ръст на инцидентите от 12.2 %, след въвеждането им.

В Полша - след въвеждането на дневните светлини през 2007 г инцидентите са скочили с 5.7 %....

В САЩ през 2008 г Агенцията по сигурността на трафика праща в Сената заключение, че "дневните светлини нямат статистически никаква значима полза"!

В Бг: 

"Понеже КАТ използват тези цифри за мерило на ефективността на работата си, нека да отбележим, че преди да ни накарат да държим фаровете включени загиналите на година бяха 960, 943 и 957, а след това скочиха на 1043, 1006 и 1061. 
Лобистите, които прокараха идеята "с фарове да предотвратим 15% от инцидентите и смъртните случаи" и законодателите, които го гласуваха след това постигнаха увеличение от 8.1%.

http://www.peticiq.com/a/44057

Забележи ти сива кола на Пловдив - Първомай в 3 часа следобед преди да предприемеш изпреварване на 2-3 тира каращи в колона към Турция... ае моля ти се.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...