Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

ше те разочаровам ама отлив няма.

Не ме разочароваш - жена ми работи в една от най-големите туристически фирми, смятам, че съм по-наясно с путкопотока у нас...А за платежоспособността на тези утайки има мноооооооооооооого да се говори. Защото таргет групите, носещи най-големи приходи не са те. А семействата. 

И адската гъзария неска - слиза бесния селяндрак от черното БМВ с бира в ръка...После що мрели хора....

Ред. Ето ти статистически данни какви народи идват у нас...И си прави сметка за какво идват. Виж и при кои е намалял процента.

http://www.mi.government.bg/files/useruploads/files/turism_-_statistika_i_analizi/2013jan-junebalancemay2013.pdf

ЖЕГА Е!

Ама като гледам и теб те е напекло. Правилния израз беше "изперкахме отново" :)

Пламене, оправи на Виден поста, моля те :lol:

Аз ше ходя с яке на работа, че е 18 или 16 градуса вечерта...а преди 2 седмици беше 28 или 30...да му го втъкна с финес на времето.

Не ме разочароваш - жена ми работи в една от най-големите туристически фирми, смятам, че съм по-наясно с путкопотока у нас...А за платежоспособността на тези утайки има мноооооооооооооого да се говори. Защото таргет групите, носещи най-големи приходи не са те. А семействата. 

Това ли е,което чета и си имал пред вид?! :laughing: 

Защото таргет групите, носещи най-големи приходи не са те. А семействата.

Ако можеш сега да ми обясниш, защо Слънчев Бряг от луксозен семеен курорт се превърна в смръдливия пренаселен "град" за алкохолен туризъм?

Защото нощния живот в Сл. Бряг няма нищо общо с този на другите места, а нощният живот стимулира употребата на алкохол.

а разрешено ли е вече да ползваме почти нецензурни думички?

или нежните душици се изнесоха най-сетне и ще да продължаваме с обогатяването на речниковия запас на младежта?

Това ли е,което чета и си имал пред вид?! :laughing:

Ми почти - аз така наричам клиентопотока.

Ако можеш сега да ми обясниш, защо Слънчев Бряг от луксозен семеен курорт се превърна в смръдливия пренаселен "град" за алкохолен туризъм?

Ангел ти е отговорил доста смислено. Има други дестинации, които си остават добри места за семейна почивка - Равда например.

а разрешено ли е вече да ползваме почти нецензурни думички?

Не е.

Да не мислиш, че ми се разминава безнаказано?

Не е.

Да не мислиш, че ми се разминава безнаказано?

Ошамарват си те, ама на тъмно ли, ве?

Ъъъ... Имах предвид,че лопата (а.к.а. Кюрек) приложена сублумбално в 99% от случаите би трябвало да решава проблема :))

Дебел ми е черепа...Трябва чук... :mellow: Абе, секси скелет такъв, беше споменавал нещо за индукционка...

Дебел ми е черепа...Трябва чук... :mellow: Абе, секси скелет такъв, беше споменавал нещо за индукционка...

Теб черепът сублумбално ли ти е поставен ве, смотан?

1150928_561009643961109_199892093_n.jpg

И тия калъфи от Митбъстърс доказаха, че захар в резервоара нищо не прави...Разбиха ми сърцето направо..

А те какво са очаквали да прави? :mellow:

В прочем ето други хора какво правят и как обществата им работят:

j6bqc.jpg

This bridge connects Denmark and Sweden. They made part of the bridge go underwater to let ships pass.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...