Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Тоя сайт имаше ужасно забавно епизодче за това как да играеш Dungeons & Dragons и други подобни ролеви игри на хартия покварява и е в служба на дявола и как води до самоубийства.

Честно ли има някакви слънчеви изригвания ?! Аз се чувствам като луд тия дни! Не мога да спя нормално...изнервен съм... :angry1

Meh :sayjin

Фанатици.

Lol, шибани сектанти.

Беше интересно, когато в един форум ( пълен с всякакви такива идиоти ), казах, че нямам нищо против гейовете, стига да не парадират със своята сексуална ориентация. Естествено от моя пост нататък всеки взе да ми налива как нямало да отида в рая, как съм одобрявал сатанинските дела. а, у, бълийв ин джизъс, господ казал това, господ каза онова, след като им казах, че даже не съм кръстен ( за което бях наречен "нагъл езичник" ) успях да осъзная до каква степен религията промива и днес хорските мозъци.

Жалко, наистина :/.

76944745aj2.jpg

OMG!

Най-готиното в последната постната картинка е, че човекът, който явно е археолог и държи кост също е в кюпа на злото. Вероятно защото казва, че е имало динозаври и човекът е еволюирал от маймуната. Не виждам как наличието на динозаври противоречи на нещо казано в библията, но ей на.

http://www.chick.com/reading/tracts/1104/1104_01.asp

Тва вече избива на религиозен шовинизъм O.o .

Хахха, защо ме каратя да ровя сайта сега!

* Do you know the devil's Top Secret plan?

* Why are teens ending it all?

* Is "Dungeons & Dragons" more than just a game?

* Why are teens murdering their friends?

Shot Himself In The Head

The parents of a 17-year-old boy watched their son calling up D & D demons only moments before he took his own life by shooting himself in the head.10

I CAN'T HELP BUT WONDER, майна! Защо 17-годишният ви син има оръжие, драги родители? Защото татко не го държи заключен? Защото малкият може да си го купи евтино на улицата?

Once he had been tricked into the occult through D & D, Sean's satanic beliefs led him to recruit his friends to form a coven, drink blood during rituals and pledge to "serve only Satan" in a blood pact.

Dungeons and Dragons is one of Satan's sneakiest tactics, leading a long parade of unsuspecting souls down the stairway to hell.

WHEN YOU PLAY BALDUR'S GATE YOU PLAY WITH DEMONS! WHEN YOU PLAY NEVERWINTER NIGHTS YOU FORNICATE WITH THE HORNED ONE! WHEN YOU PLAY PEN-AND-PAPER DUNGEONS & DRAGONS, YOU LET SATAN SODOMIZE YOU!

......

Аз самият съм вярващ. Не просто вярващ като "Каква религия изповядвате?" "Ами християнин съм." Чел съм пасажи от библията и накратко мога да кажа, че съм вярващ. Но цялото съдържание на този сайт е толкова гнусно, че всички в мен се обръща. Още по-зле ми става като си помисля, че в Щатите има хора, които ще налапат това като топъл хляб. Да, светът е сериозно объркан и доста гнусен. Но не е това начинът.

[Edit] Ахахахгахгсха! Това обяснява много неща... Дами и господа, Джак Чик, автор на сайта, комиксите и публикациите! (човека отляво)

kbqe0w.jpg

:ph34r: :lol: [/Edit]

Всъщност основното, което е заложено във всяка една религия е простичкото 'Бъди добър човек'. Останалото е пълнеж. И се разваля.

Най-лесно се насажда нетърпимост към другия, към различния. Много по-трудно е да разбереш, отколкото да заклеймиш с едно 'не става'.

Стругацки:

Бедата е, че човекът или поне масовият човек с лекота преодолява тази своя потребност от знания. А според мен такава потребност въобще няма. Човек има потребност да разбира, а за това не са необходими знания. Хипотезата за бога например дава с нищо несравнимата възможност абсолютно всичко да се разбира, без абсолютно нищо да се осъзнава... Дайте на човека съвсем опростена система за света и тълкувайте всяко събитие въз основа на този опростен модел. Такъв подход не изисква никакви знания. Няколко заучени формули плюс така наречената интуиция, така наречената практична пресметливост и така наречения здрав смисъл...

Нека просто бъдем добри хора... :)

Усмихнат ден на всички!

UK National Lottery Board,

P O Box 1010 Liverpool,

L70 1NL UNITED KINGDOM

(Customer Services)

Ref no. : L/200-26937

Batch no. :2008MJL-21

FINAL NOTIFICATION

We are pleased to inform you that your e- mail address has won the

UKNational Lottery. Therefore you have been approved for alump sum

payout ??1,000,000.00 (GBP) One Million Pounds in the UK National

Lottery program held on 6th of February 2008.The online cyber lotto

draws was conducted from anexclusive list of 250,000 email addresses

of individual and corporate bodies picked by an advanced automated

random

computer search from the internet, no tickets were sold. After this

automated computer ballot,your e-mail ID emerged as one of the winners

in the category ///A///.

You are therefore been approve to a lump sum of ?1,000,000.00(GBP).

To file and claim your winning, please contact our Fiduciary Agent for

the processing of your winning particulars, with the following

information?s

below.

To file for your claim, please contact our

United Kingdom Lottery Fiduciary

Contact Person: Mr Dave Walker

EMAIL: Mr_davewalker@hotmail.co.uk

Tel: +44-70457-50394

Provide him with the information below:

1.Full Name:.........

2.Full Address:......

3.Status:.............

4.Occupation:.......

5.Age:.................

6.Sex:.................

7.Country:...........

8.Tel.Number:.......

9 Valid ID card ......

Congratulations once more from all members

and staff of this program.

Sincerely,

Mrs. Rose Wood

UK ONLINE COORDINATOR

© uknational lottery 2008

UK National Lottery

yessss... спечелих 1 000 000 паунда... моят е-майл е спечелил сред 250 000 други... днес явно ми е ден... отивам да пусна едно тото :lol:

Днес беше найстина изнервен ден , много нервни много викане по улиците , всички да ти викат че не си си пил апчААААта не е лесно.

След това на работа и сега ми минава през гърлото една блага ракияааа, много кеф .

След малко като я пийна смятам да си лягам че да съм бодър Монцер утре :P

Четири часа жулене на камъни, чистене, миене, но съм изключително доволен от резултатът... цихлидарникът ми изглежда възможно най-добре за обемът си.

Отново големи благодарности на R_a_p_t_o_R, без който това нямаше да стане в близките 1-2 месеца :beerchug

Винаги можеш да си я махнеш с пиячка....сам :bgrin:

тва пробвам, обаче съм зел малко- само литър бира и свършва след 10тина минути и ша трябва да си легна недопил :bgrin:

иначе ми минава през главата, че много глупости правя на лайфовете в спортингбет кат съм на компа :laughing:

Айдеее смених първата цифра дейбааа... одъртяххххх :lol: :lol: :beerchug

Честито! Всичко най-хубаво и наздраве! :beerchug :)

Само да кажа едно якоооо Наздраве на Белов...

относно някои други раЛти , Host.bg падна :lol: , няколко сайта не ги отваря ,поне да знам че няма да имам толкова работа утре :P

Пак съм загрял , но тоз път с ракия , ох якоооо Наздраве за Белов и останалите който паднаха в боя ...........

Айдеее смених първата цифра дейбааа... одъртяххххх :lol: :lol: :beerchug

Пожелавам ти цялото щастие на света! И да спреш да ме мразиш, там за което си ме мразиш. :)

Хм... нещо се е сбъгясало...

Тотално редактирано:

Жив и здрав да си! Желая ти още много пъти да сменяш цифрата, всеки от които да те заварва по-щастлив. И ако те влече - може и още една отпред да сложиш :)

Само да кажа едно якоооо Наздраве на Белов...

относно някои други раЛти , Host.bg падна :lol: , няколко сайта не ги отваря ,поне да знам че няма да имам толкова работа утре :P

Пак съм загрял , но тоз път с ракия , ох якоооо Наздраве за Белов и останалите който паднаха в боя ...........

Мерси Питбуле! Наздраве и на теб! Живи и здрави!

Пожелавам ти цялото щастие на света! И да спреш да ме мразиш, там за което си ме мразиш. :)

Не те мразя бе пич! Просто си ме подразнил с някои твои мнения и т.н :) Мерси за пожеланието

Айдеее смених първата цифр%E

Мерси Antares!

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...