RaptoR Posted August 14, 2013 Share Posted August 14, 2013 Жега + спряна вода = FUCK EVERYONE! ХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХА И все пак - БИРА! Оправя настроението, ПОНЕ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted August 14, 2013 Share Posted August 14, 2013 Не, просто хората в тая държава не знаят как се прави търговийка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 14, 2013 Share Posted August 14, 2013 Знаят! Знаят принципа "Прееби другарче" ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted August 14, 2013 Share Posted August 14, 2013 Аха Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 14, 2013 Share Posted August 14, 2013 Ама после фалират и реват! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 14, 2013 Share Posted August 14, 2013 Ей сега гледах нашумялото клипче с мутрите и колите...Колко вредно за бизнеса е това, горките тъпанари така и не го осъзнават.....Имам усещането, че много скоро май ще заприличаме на Сомалия в бизнес-отношение. Особено с отлива на туристи от България, нестабилното икономическо положение и дълбока политическа криза...Време му е на тоя народ за събуждане...или "клане и главня".... Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted August 14, 2013 Share Posted August 14, 2013 Я го постни за хората без суратбук да видя какво е? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted August 14, 2013 Share Posted August 14, 2013 Българинът НЕ Е търговец. В Турция, понеже се отиде с личната кола вместо в автобуса, при една разходка се спря на заведение. Тъста поиска бира - май Ефес, и човека вътре - ок, няма проблеми заповядайте. И отиде до съседния магазин и купи, щото точно тази не предлагаше. Но не върна клиентите и си направи оборот. А тука сме както се каза -прееби бунака дето се е излъгал да си купи нещо от мен. Че да не завтори повече. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 14, 2013 Share Posted August 14, 2013 Я го постни за хората без суратбук да видя какво е? Има го във гадния вбокс...аз там го гледах... Българинът НЕ Е търговец. Бил е. Сега е мошеник на дребно...в манталитета... Пример - някъв пич одра колата, докато беше паркирана пред блока и вика - поемам разходите, застраховката го покрива, както си трябва между бели хора. Тоя идиот(баджанака) вика - имам един приятел, има същия цвят броня и счупен халоген, дайте да ги сменим, че да вземете повече пари....Едва се сдържах да не му разбия физиономията...Само го напсувах... Та това ни е залегнало в манталитета..."Не сме народ, а мърша". Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 14, 2013 Share Posted August 14, 2013 Не, просто хората в тая държава не знаят как се прави търговийка. При положение, че куцо и сакато продава нещо в тая държава... Поне се опитват, но то от манталитета се отразява на много други места, включително и в уменията да правиш бизнес. Ей сега гледах нашумялото клипче с мутрите и колите...Колко вредно за бизнеса е това, горките тъпанари така и не го осъзнават.....Имам усещането, че много скоро май ще заприличаме на Сомалия в бизнес-отношение. Особено с отлива на туристи от България, нестабилното икономическо положение и дълбока политическа криза...Време му е на тоя народ за събуждане...или "клане и главня".... Е пусни линк де. Тоя vbox го отварям само погрешка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 14, 2013 Share Posted August 14, 2013 http://vbox7.com/play:74925d53a5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 14, 2013 Share Posted August 14, 2013 Има го във гадния вбокс...аз там го гледах... Ще може ли нещо линкче за по-мързеливите? http://vbox7.com/play:74925d53a5 Това някой го пусна преди 2 седмици Бил е. Сега е мошеник на дребно...в манталитета... Пример - някъв пич одра колата, докато беше паркирана пред блока и вика - поемам разходите, застраховката го покрива, както си трябва между бели хора. Тоя идиот(баджанака) вика - имам един приятел, има същия цвят броня и счупен халоген, дайте да ги сменим, че да вземете повече пари....Едва се сдържах да не му разбия физиономията...Само го напсувах... Та това ни е залегнало в манталитета..."Не сме народ, а мърша". Хайде да не генерализираме толкова. Познавам и другия вид хора. Верно малко са, но точно тези свестните, които познавам успяха именно, защото не се опитваха да минават "тънко" и да прецакат отсрещната страна. Мисленето "дай да взема парите сега пък после ще видим" винаги е било пагубно за всеки бизнес и е признак, че скоро ще фалира/затваря. Както и огромните отчаяни намаления и разпродажби. Ей това му е хубавото на пазарната икономика. Като не те кефи даден производител/търговец - отиваш при другия. Не е като да нямаш избор Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted August 14, 2013 Share Posted August 14, 2013 Това някой го пусна преди 2 седмици Искат го отново - пускат го отново! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 14, 2013 Share Posted August 14, 2013 Не знаех, че за него говорят. Тези си плачат големите застрахователни компании да ги погнат за умишлени щети. Щото ако бяха ударили моята кола, аз каско имам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 14, 2013 Share Posted August 14, 2013 Яко. Айде поздрав за vinyl-а и RaptoR-чо.https://www.youtube.com/watch?v=1oweUN8cmZI Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 14, 2013 Share Posted August 14, 2013 Изперкали сте отново! ЕДИТ: Ангеле, чудя се де ли си бил и кво си правил, га слушахме Blanc&Jones Благодаря за поздрава, разбира се Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 14, 2013 Share Posted August 14, 2013 ЖЕГА Е! Ама като гледам и теб те е напекло. Правилния израз беше "изперкахме отново" Пламене, оправи на Виден поста, моля те Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 14, 2013 Share Posted August 14, 2013 Изперкали сте отново! ЕДИТ: Ангеле, чудя се де ли си бил и кво си правил, га слушахме Blanc&Jones Благодаря за поздрава, разбира се Бате, помня баща ми как беше купил някакви миксирани дискове с олд скуул транс и докато бяха на работа с майка ми аз ги въртях на уредбата. Тая песен от тогава не я бях слушал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 14, 2013 Share Posted August 14, 2013 Бате, помня баща ми как беше купил някакви миксирани дискове с олд скуул транс и докато бяха на работа с майка ми аз ги въртях на уредбата. Тая песен от тогава не я бях слушал. В тоя момент е редно да се извиниш на Румен Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted August 14, 2013 Share Posted August 14, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=c0i88t0Kacs Ммм да за жалост няма да ми тръгне Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted August 14, 2013 Share Posted August 14, 2013 Ангеле, верно ли е това, което написа :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 14, 2013 Share Posted August 14, 2013 НЕ! Редно е да ти се извини, ръка да ти целуне Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 14, 2013 Share Posted August 14, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=c0i88t0Kacs Ммм да за жалост няма да ми тръгне Не знам вече колко пъти съм се заканвал, че ще ъпгрейдна машината за дадена игра. За тази обаче съм готов да живея на стар хляб и вода, само и само да мога да я цъкам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted August 14, 2013 Share Posted August 14, 2013 Не знам вече колко пъти съм се заканвал, че ще ъпгрейдна машината за дадена игра. За тази обаче съм готов да живея на стар хляб и вода, само и само да мога да я цъкам Ми сменяй част по част бре, пиленце. Кой те кара да ъпгрейдваш наведнъж? Плюс това има 2-3 сайта, в които се продават много части втора ръка с остатъчна гаранция. И ако си поставиш за цел, можеш да сглобиш супер машина за половината пари, за които се продава в магазина. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted August 14, 2013 Share Posted August 14, 2013 . Особено с отлива на туристи от България, нестабилното икономическо положение и дълбока политическа криза...Време му е на тоя народ за събуждане...или "клане и главня".... ше те разочаровам ама отлив няма. дори напротив в момента по Черноморието има ОГРОМЕН брой чуждестранни туристи , много по-голям от друга година, друг въпрос е че са най-големите скъсаняци и утайки..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.