mIRCata Posted August 9, 2013 Share Posted August 9, 2013 преди време голяма фирма за ремонти в щатите беше дала статистиката на проблемите по марки и НР бяха лидер по проблеми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted August 9, 2013 Share Posted August 9, 2013 Я тука пишещите с лаптопи с отделна карта да изкажат мнение. Греят ли ви пущините? Тротлинг, мотлинг, джогинг, такива неща? @дедо - ти от коя марка си най-доволен и от коя най-недоволен. Асус го остави настрана обаче, фенбой такъв Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 9, 2013 Share Posted August 9, 2013 Преди година тръгнах да купувам лаптоп на братми и стигнах до заключението, че всички имат едни и същи компоненти вътре. Та избора ми се изясни от 2 фактора. а) Съпорт; б) Дизайн. ...като в общия дизайн включвам и дизайна на охлаждането, който е много важен. @Sothbiss, ти пък намери кого да питаш за лаптопи....ей сега дедо ще ти думне някой 5к-моделов лаптоп, но и няма да пропусне да го оплюе преди това...най-вече, че не му претоплял достатъчно кафето. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 9, 2013 Share Posted August 9, 2013 Сега ще каже MacBook без изобщо да забелязва, че видеокартата му е по-слаба от на моя телефон. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted August 9, 2013 Share Posted August 9, 2013 ...като в общия дизайн включвам и дизайна на охлаждането, който е много важен. Да, определяно нямам предвид как изглежда. Включвам стабилност, трайност, надежност... Kак да го нареча, направията на купето/шасито . Защото там се виждат инженерните иновации и решения на различните марки. Но парадокса в моя случей е, че преди месец и нещо си купи HTC One една идея по-скъп от лаптопа Та сега рядко го засичам на лаптопа. Иначе доколкото знам, играе некви игри, не знам точно кой но не се е оплакъл от засичане. Аз лично съм го ползвал за HD рендеринг и нямам проблеми там, никви Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 9, 2013 Share Posted August 9, 2013 Аз съм с Лениво, само че е с обикновено, интелско видео. Добра машинка, идеална за работа. С дребното допълнение, че се прецака буксата на зарядното, което олигофрените от гаранционния сервиз обявиха за изгоряло дъно и ме лишиха за седмица и нещо от него, за да подменят... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted August 9, 2013 Share Posted August 9, 2013 Sothbiss-e моя най-много съм го напъвал като цъках NFS The Run,картата извади къмто 90 градуса и го спрях.Стайната температура беше 28 градуса зимата на парно.на макс Иначе нормално като цъкам лиги държи към 50 градуса на процесора Само да спомена,че съм с ъпгрейднат хард WD Scorpio Black. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 9, 2013 Share Posted August 9, 2013 @дедо - ти от коя марка си най-доволен и от коя най-недоволен. Асус го остави настрана обаче, фенбой такъв Apple разбира се. После гледай Lenovo X1-Carbon Евентуално новия Razer Blade който още не е излезнал би бил върхът Сега ще каже MacBook без изобщо да забелязва, че видеокартата му е по-слаба от на моя телефон. Що не си гледаш работата. Дали да не изровя как ме питаше да ти дам стария Air? @Sothbiss, ти пък намери кого да питаш за лаптопи....ей сега дедо ще ти думне някой 5к-моделов лаптоп, но и няма да пропусне да го оплюе преди това...най-вече, че не му претоплял достатъчно кафето. Имам подобен HP който искам да го ударя в главата на някой от инженерите им Link to comment Share on other sites More sharing options...
zweti_lettera Posted August 9, 2013 Share Posted August 9, 2013 Откакто излязох в отпуск преди няколко часа, се разсипах от тичане по задачи. Започвам да си мисля, че на работа ми беше по-добре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted August 9, 2013 Share Posted August 9, 2013 дядо, моля разкажи повече за Твоето гадно HP, което е толкова ужасно зле, че още бачка под безжалостната експлоатация на жена ти и сина ти сигурен съм че малко хора са разбрали за него, а всички трябва да знаят. онтопик: защо тази година пропуснахте да си сравните доходите? къде остана спора за заплатите и защо са толкова ниски в БГ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted August 9, 2013 Share Posted August 9, 2013 asasine 4rd! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted August 9, 2013 Share Posted August 9, 2013 Ракията стои над политиката! Ракия е имало преди нас, ще има и след нас! https://www.youtube.com/watch?v=frCtUsaOgas Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 9, 2013 Share Posted August 9, 2013 дядо, моля разкажи повече за Твоето гадно HP, което е толкова ужасно зле, че още бачка под безжалостната експлоатация на жена ти и сина ти Бачка то. Ти на това бачкане ли му викаш? Ми попитаха ме - казвам. Пък и толкова съм им крив на HP за този модел, че където намеря място им правя антиреклама. Не може топ модел за такива пари да е толкова некадърен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 10, 2013 Share Posted August 10, 2013 Има един такъв момент, в който се събуждаш натопорчен да го изтресеш на целия свят с отскок, стипца и шкурка... http://www.youtube.com/watch?v=RjwISSAWdws Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 10, 2013 Share Posted August 10, 2013 Абе ти бира нямаш ли??? ======================================= Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 10, 2013 Share Posted August 10, 2013 Свърши. Имам да точа длета и да правя щихели, та не ми е до пиене. Тва не значи, че съм в по-добро настроение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 10, 2013 Share Posted August 10, 2013 Що не си гледаш работата. Дали да не изровя как ме питаше да ти дам стария Air? Аз за Епъл нищо не казвам. Просто видеокартите са зле, защото са напълно ненужни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 10, 2013 Share Posted August 10, 2013 Аз за Епъл нищо не казвам. Просто видеокартите са зле, защото са напълно ненужни. MacBook e на Apple А видеото е достатъчно добро за мен и SC2 върви задоволително добре за да го разцъквам чат-пат. На мен ми стига и съм доволен. За геймъри си има други лаптопи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 10, 2013 Share Posted August 10, 2013 Ем че нали баш за игри ставаше въпрос бе, шушумиго, к'во се обаждаш пак чул-недочул Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted August 10, 2013 Share Posted August 10, 2013 Всъщност правилният израз беше - ....А за мазохисти си има други лаптопи....Не знам колко точно трябва да си увреден ментално за да си причиняваш подобни страдания, като се звериш като някое шимпанзе в пощенската картичка наречена - МОНИТОР Лаптопите са за РАБОТА! А за хоум ентъртаймънт е нужно нещо поне тридесет инчово с подобаващ херцаж и съответната, солидна видеокарта. Начи... колкото пъти чуя израза - геймърски лаптоп, толкова пъти не мога да сдържа цвиленето си.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 10, 2013 Share Posted August 10, 2013 Как може една сапьорска лопатка да струва 80 кръгли лева? Да си я завре напряко в гърлото, деба и капута... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted August 10, 2013 Share Posted August 10, 2013 http://www.messynessychic.com/2012/11/20/made-in-china-european-clone-towns/ - китайци. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 11, 2013 Share Posted August 11, 2013 На това му се вика лежерна скара.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 11, 2013 Share Posted August 11, 2013 Това е скара менте. Като не е на дървени въглища никаква скара не е!!! И мога ли да те запитам, защо гледаш толкова сърдито все едно ще набиеш някой? Бирата ли е била топла? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 11, 2013 Share Posted August 11, 2013 Имах безумен скандал с "партньори", но СЛЕД снимката. Така че не съм толкова лош още... И какво не разбра от "лежерна"? Принципно токови, газови и т.н. скари не ги признавам. Но на 40 градуса (29 горе на Извор), да паля огън - ай сиктир, ако се сещаш. И туй беше в четвъртък, сега е над 30 горе... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.