w00x Posted August 8, 2013 Share Posted August 8, 2013 Нема се засягаш, аз съм те виждал какво представляваш. Въпросът е, ако някой, който не те е виждал, само чете тука, какво си представя. Ето това би било интересно.... Както за всеки от нас, впрочем... Това ми беше идеята. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 8, 2013 Share Posted August 8, 2013 Доживях да видя българин да честити байрям -> цъкване на името на профила -> премахване от приятели -> сигурни ли сте...еми ДАА. Дигнах кръвна захар преди лягане да ГЕ Аз вчера изтрих един отявлен... социалист. Ако всеки каже представата си за мен на Пешо и той направи една ОБЩА карикатура въз основата на ВСИЧКАТА получена информация, ще се получи едно много гротескно създание, която най-вероятно няма да има почти нищо общо с реалността. Не мога да рисувам толкова добре... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 8, 2013 Share Posted August 8, 2013 Добавете това: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted August 8, 2013 Share Posted August 8, 2013 Интересно. Аз честитих Байряма на моите колеги от Турция, и също съм отявлен социалист. Не сте ме изтрили. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted August 8, 2013 Share Posted August 8, 2013 Що за уйобище е това? (към Аню) Интересно. Аз честитих Байряма на моите колеги от Турция, и също съм отявлен социалист. Не сте ме изтрили. Ти, драги ми Иване си отявлен Джак Ръсел! А те както е известно са абсолютни сладури, та поради тази причина и така.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 8, 2013 Share Posted August 8, 2013 Главата ще му обръснем на "И"...Поне идеята е такава...А ако и главата си е обръснал, ще му го намажем с...гранафурин. Аз се заемам да го осигуря Ако можеш да намериш хайде да ми намериш 1-2 шишенца от това, че ми трябва. Жена ми вика, че било много хубаво пък са го спрели от производство Аз вчера изтрих един отявлен... социалист. Afx? Момци, знаете ли какво е чувството да се събудите и да сте напълно наясно, че имате 10 задачи, но физически можете за идните 24 часа (не просто 8) да направите в най-добрия случай половината... и след около 10 часа да установите че сте завършили и 10тата... ей това просто е уникално!!! Героизъм в мирно време... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 8, 2013 Share Posted August 8, 2013 Ще потърся адреса на аптеката. Чудно, че не го правят в Плд...Аз си държа винаги едно шишенце в хладилника... Ред. За да не се занимаваме с глупости и двамата, намираш в Плд аптека, където правят капки и мехлеми и си поръчваш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
avelina Posted August 8, 2013 Share Posted August 8, 2013 Ще потърся адреса на аптеката. Чудно, че не го правят в Плд...Аз си държа винаги едно шишенце в хладилника... Ред. За да не се занимаваме с глупости и двамата, намираш в Плд аптека, където правят капки и мехлеми и си поръчваш. И мен ме интересува. Вълшебно лекарство направо. Жалко, че го спряха от аптечната мрежа!!! Казват, че и във ветеринарните аптеки го имало под името "Гранулин", но не знам, доколко има разлика в съставките. И на мен спешно ми трябва, че мъжът ми с неговия хроничен гърлобол се измъчи с какви ли не лекарства, то поне да имаше ефект... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 8, 2013 Share Posted August 8, 2013 Значи, търсите в Пловдив аптека/и, които правят микстури. Около 3лв излиза шишенцето. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 8, 2013 Share Posted August 8, 2013 И за какво се използва това? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted August 8, 2013 Share Posted August 8, 2013 Антисептично. Безценно при възпалено гърло, също и за третиране раничките при детските шарки - да не ги разчесват и респективно да не останат белези.А е спряно от аптечната мрежа поради чудовищното съотношение ефективност/цена и прави скъпите боклуци непродаваеми. И за съжаление това важи и за множеството познати от миналото и изпитани родни лекарства, за които е непосилно да се инвестира в скъпа регистрация на лекарства с ниска пазарна цена. Познайте от три пъти кой има интерес процедурата да е скъпа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 8, 2013 Share Posted August 8, 2013 Пешо, днес се сетих за Биструп. Препоръчвам го на всички, гениален карикатурист е. Изпуснал си едно 'д'... ...имам 2 оригинални сборника с негови карикатури още от детството си, сигурно вече са се превърнали в антикварна ценност. --------------------------------- Преди малко като се прибирах по главната, на всеки 5 метра щях да се спъна в поредната тълпа цигани...явно е заради байряма и са идвали от служба в джамията... ...а между другото не знам защо сме приели да изричаме байрям, след като се пише байрам, но вероятно и двете са правилни, по същия начин както например 'айран' и 'айрян'... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 8, 2013 Share Posted August 8, 2013 Абееее! Пиьене да имааааааааааааа!!!(дфеба и солените кюфтета!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 9, 2013 Share Posted August 9, 2013 Жоро хич да не се скатава, ами да е жив и здрав, прав здрав и корав и несбъднати мечти да не остави _______________ Ред: Киро и той да не се скатава между капките, ми и той да е жив и здрав Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted August 9, 2013 Share Posted August 9, 2013 Пробвах Crysis...Баси тъпнята... Коя от всичките, че тя не е само една. И ако не се лъжа я цъкаш от лаптоп. Може ли да врътнеш един 3dmark11 (DL), че съм решил нещо топлап да взимам уж за повечко пари, ама още се чудя, та събирам мнения. Вчера тествах един служебен hp650 с вградено видео - пълна скръб. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted August 9, 2013 Share Posted August 9, 2013 Пиши ми на лично. Любителски се занимавам да пиша ревюта (катастрофални) за гейминг лаптопи. Кажи какво те интересува, ще ти разкажа всички. Нищо, че не те харесвам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 9, 2013 Share Posted August 9, 2013 Може ли да врътнеш един 3dmark11 (DL) Нямаш ядове, само да го инстална. Специално за дедо, дето толкова врещи...Ето това са членове от НК, по които могат да бъдат подведени ВСИЧКИ наши политици от началото на демокрацията. И това са САМО общите положения, без да задълбавам в престъпленията по служба, подкуп и прочие. Чл. 37. (1) Наказанията са: 1. (нова - ДВ, бр. 50 от 1995 г.) доживотен затвор; 1а. (предишна т. 1 - ДВ, бр. 50 от 1995 г.) лишаване от свобода; 2. (нова - ДВ, бр. 92 от 2002 г.) пробация; 2а. (предишна т. 2 - ДВ, бр. 92 от 2002 г., отм. - ДВ, бр. 103 от 2004 г., в сила от 01.01.2005 г.) 3. конфискация на налично имущество; 4. глоба; 5. (отм. - ДВ, бр. 92 от 2002 г.) 6. лишаване от право да се заема определена държавна или обществена длъжност; 7. лишаване от право да се упражнява определена професия или дейност; 8. (отм. - ДВ, бр. 92 от 2002 г.) 9. лишаване от право на получени ордени, почетни звания и отличия; 10. лишаване от военно звание; 11. обществено порицание. (2) (Изм. - ДВ, бр. 153 от 1998 г.) За най-тежките престъпления, които заплашват основите на републиката, както и за други особено опасни умишлени престъпления като временна и изключителна мярка се предвижда доживотен затвор без замяна. Чл. 103. (Доп. - ДВ, бр. 75 от 2006 г., в сила от 13.10.2006 г.) Който, изпълнявайки държавна служба или поръчение пред чуждо правителство или международна организация умишлено ги води във вреда на републиката, се наказва с лишаване от свобода от десет до петнадесет години, както и с лишаване от права по чл. 37, ал. 1, т. 6 и 9. Чл. 107. Който с цел да отслаби властта или да й създаде затруднения разстройва или подравя промишлеността, транспорта, селското стопанство, паричната и кредитната система, други стопански отрасли или отделни стопански предприятия, като използува държавни учреждения, стопански предприятия или обществени организации, като възпрепятствува тяхната дейност, или като не изпълнява възложените му важни стопански задачи, се наказва за вредителство с лишаване от свобода от три до десет години, а в особено тежки случаи - с лишаване от свобода от пет до петнадесет години. Чл. 196а. (Нов - ДВ, бр. 89 от 1986 г., изм. - ДВ, бр. 10 от 1993 г., изм. - ДВ, бр. 75 от 2006 г., в сила от 13.10.2006 г.) За кражба в особено големи размери, представляваща особено тежък случай, наказанието е лишаване от свобода от десет до двадесет години и конфискация на цялото или на част от имуществото на виновния. Чл. 201. (Изм. - ДВ, бр. 28 от 1982 г., в сила от 01.07.1982 г., изм. - ДВ, бр. 10 от 1993 г., доп. - ДВ, бр. 50 от 1995 г., частта "като се разпореди с тях в свой или в чужд личен интерес" обявена за противоконституционна, РКС № 19 от 1995 г. - ДВ, бр. 97 от 1995 г., изм. - ДВ, бр. 75 от 2006 г., в сила от 13.10.2006 г.) Длъжностно лице, което присвои чужди пари, вещи или други ценности, връчени в това му качество или поверени му да ги пази или управлява, се наказва за длъжностно присвояване с лишаване от свобода до осем години, като съдът може да постанови конфискация до една втора от имуществото на виновния и да го лиши от права по чл. 37, ал. 1, точки 6 и 7. Чл. 202. (1) За длъжностно присвояване наказанието е лишаване от свобода от една до десет години: 1. ако за улесняването му е извършено и друго престъпление, за което по закон не се предвижда по-тежко наказание; 2. (Изм. - ДВ, бр. 28 от 1982 г., в сила от 01.07.1982 г.) ако е извършено от две или повече лица, сговорили се предварително. (2) За длъжностно присвояване наказанието е лишаване от свобода от три до петнадесет години: 1. (изм. - ДВ, бр. 92 от 2002 г.) ако е в големи размери, 2. (изм. - ДВ, бр. 92 от 2002 г.) ако представлява опасен рецидив или 3. (нова - ДВ, бр. 92 от 2002 г.) ако присвоените средства са от фондове, принадлежащи на Европейския съюз или предоставени от Европейския съюз на българската държава. (3) (Изм. - ДВ, бр. 28 от 1982 г., в сила от 01.07.1982 г., изм. - ДВ, бр. 92 от 2002 г., изм. - ДВ, бр. 103 от 2004 г., в сила от 01.01.2005 г.) В случаите на предходните алинеи съдът лишава виновния от права по чл. 37, ал. 1, т. 6 и 7. Съдът може да постанови и конфискация по ал. 1 до една втора, а по ал. 2 - на част или на цялото имущество на виновния. Чл. 203. (1) (Изм. - ДВ, бр. 89 от 1986 г., изм. - ДВ, бр. 75 от 2006 г., в сила от 13.10.2006 г.) За длъжностно присвояване в особено големи размери, представляващо особено тежък случай, наказанието е лишаване от свобода от десет до двадесет години. (2) (*) (Изм. - ДВ, бр. 92 от 2002 г.) Съдът постановява конфискация на цялото или на част от имуществото на виновния и го лишава от права по чл. 37, ал. 1, точки 6 и 7. Чл. 219. (Изм. - ДВ, бр. 28 от 1982 г., в сила от 01.07.1982 г.) (1) (Изм. - ДВ, бр. 62 от 1997 г., изм. - ДВ, бр. 26 от 2010 г.) Длъжностно лице, което не положи достатъчно грижи за ръководенето, управлението, стопанисването или запазването на повереното му имущество или за възложената му работа и от това последва значителна повреда, унищожение или разпиляване на имуществото или други значителни щети на предприятието или на стопанството, се наказва с лишаване от свобода до шест години и глоба до пет хиляди лева. (2) (Изм. - ДВ, бр. 95 от 1975 г., изм.- ДВ, бр. 28 от 1982 г., в сила от 01.07.1982 г., изм. - ДВ, бр. 62 от 1997 г., изм. - ДВ, бр. 26 от 2010 г.) Който въпреки задълженията си не е упражнил достатъчен контрол върху работата на лица, на които е възложено управлението, разпореждането или отчитането на обществено имущество, и от това са последвали значителни щети на предприятието или на стопанството, се наказва с лишаване от свобода до шест години и глоба до пет хиляди лева. (3) (Изм. - ДВ, бр. 75 от 2006 г., в сила от 13.10.2006 г., изм. - ДВ, бр. 26 от 2010 г.) Ако деянието по предходните алинеи е извършено умишлено и не съдържа признаците на по-тежко престъпление, наказанието е лишаване от свобода от две до осем години, като съдът може да постанови лишаване от право по чл. 37, ал. 1, точка 6. (4) (Нова - ДВ, бр. 28 от 1982 г., в сила от 01.07.1982 г., изм. - ДВ, бр. 75 от 2006 г., в сила от 13.10.2006 г., изм. - ДВ, бр. 26 от 2010 г.) За престъпление по предходните алинеи в особено големи размери, представляващо особено тежък случай, наказанието е по ал. 1 и 2 - лишаване от свобода от три до десет години, а по ал. 3 - лишаване от свобода от три до дванадесет години, като в тези случаи съдът постановява и лишаване от права по чл. 37, ал. 1, точки 6 и 7. Чл. 220. (1) (Изм. - ДВ, бр. 75 от 2006 г., в сила от 13.10.2006 г., изм. - ДВ, бр. 26 от 2010 г.) Длъжностно лице, което съзнателно сключи неизгодна сделка и от това произлезе значителна вреда за стопанството или за учреждението, предприятието или организацията, които то представлява, се наказва с лишаване от свобода от една до шест години, като съдът може да постанови лишаване от право по чл. 37, ал. 1, точка 6. (2) (Нова - ДВ, бр. 89 от 1986 г., изм. - ДВ, бр. 75 от 2006 г., в сила от 13.10.2006 г., изм. - ДВ, бр. 26 от 2010 г.) В особено тежки случаи по предходната алинея наказанието е от три до десет години лишаване от свобода, като съдът постановява и лишаване от права по чл. 37, ал. 1, точки 6 и 7. (3) (Нова - ДВ, бр. 62 от 1997 г., отм. - ДВ, бр. 101 от 2001 г.) Ред. Ето ти резултата от теста...Ако ти говори нещо...на мен - нищо. Ред.2 Баси дългия пост стана... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 9, 2013 Share Posted August 9, 2013 Коя от всичките, че тя не е само една. И ако не се лъжа я цъкаш от лаптоп. Може ли да врътнеш един 3dmark11 (DL), че съм решил нещо топлап да взимам уж за повечко пари, ама още се чудя, та събирам мнения. Вчера тествах един служебен hp650 с вградено видео - пълна скръб. Недей бе. Така като те гледам с какъв хардуер боравиш, след точно 1 година (че и по-малко) като не можеш да го ъпгрейдваш какво ще правиш? Продажбата на тоя лаптоп ще е на много по-голяма загуба от продажбата на видео карти. Седи си на гъза. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted August 9, 2013 Share Posted August 9, 2013 Пиши ми на лично. Любителски се занимавам да пиша ревюта (катастрофални) за гейминг лаптопи. Кажи какво те интересува, ще ти разкажа всички. Нищо, че не те харесвам. Няма какво да те флудя на лично. Направо кажи какво мислиш за тоя лаптоп. По принцип знам, че няма да имам проблем с плейването на fHD филми, но как стои въпросът с игрите? Супер предубеден съм към допълнителното видео, защото не искам през 2 дена да е в сервиза. Ред. Ето ти резултата от теста...Ако ти говори нещо...на мен - нищо. Мерси, на мен ми говори . Картата е слабичка. Недей бе. Така като те гледам с какъв хардуер боравиш, след точно 1 година (че и по-малко) като не можеш да го ъпгрейдваш какво ще правиш? Продажбата на тоя лаптоп ще е на много по-голяма загуба от продажбата на видео карти. Седи си на гъза. Абе и аз съм пред много голяма дилема, защото пари за лаптопи не обичам да давам, ама тоя вкъщи е бая стар и насича на fHD картината, та мисля или да взимам нещо с вградено видео (докъм 600 лева) или като оня горе - Леновото. Иначе да, много съм претенциозен откъм хардварето и съм графиксwhore , ама за да стане тоя филм при лаптопите трябва да се изръся поне 3 хилки, което е out of my league и търся компромисен вариант. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted August 9, 2013 Share Posted August 9, 2013 Много е зле. Точка. А и за тези пари можеш да си вземеш 2-ра ръка с малко оставаща гаранция някакво ЖИВОТНО. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 9, 2013 Share Posted August 9, 2013 Коя от всичките, че тя не е само една. И ако не се лъжа я цъкаш от лаптоп. Може ли да врътнеш един 3dmark11 (DL), че съм решил нещо топлап да взимам уж за повечко пари, ама още се чудя, та събирам мнения. Вчера тествах един служебен hp650 с вградено видео - пълна скръб. HP - НИКОГА ВЕЧЕ!!! След провала им с моя Elitebook тази фирма не искам да я погледна. Не може лаптоп за над 4000лв да има толкова много проблеми вкл. изключително бързото му прегряване. За размера и тежестта на захранването не искам и да почвам да говоря. За това, че изкарва на батерия около час при малко по-голямо натоварване също... Няма какво да те флудя на лично. Направо кажи какво мислиш за тоя лаптоп. По принцип знам, че няма да имам проблем с плейването на fHD филми, но как стои въпросът с игрите? Супер предубеден съм към допълнителното видео, защото не искам през 2 дена да е в сервиза. 15" на 1366х768... много зле. Има разни ASUS и ACER доста по-свестни на около 1500лв Специално за дедо, дето толкова врещи...Ето това са членове от НК, по които могат да бъдат подведени ВСИЧКИ наши политици от началото на демокрацията. И това са САМО общите положения, без да задълбавам в престъпленията по служба, подкуп и прочие. Това сега е много по-различно от гражданска война. Да се сменят главните съдии и прокурори, защото те пазят тази сган и да се задейства съдебната система е нещо, за което и от ЕС ни критикуват и настояват. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 9, 2013 Share Posted August 9, 2013 Да се сменят главните съдии и прокурори Което само с кръв може да стане. Що още няма осъдени? http://www.youtube.com/watch?v=p7BSvJGstKA Определено се вманиачавам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 9, 2013 Share Posted August 9, 2013 Аз съм също доста против НР. Като може би трябва да се вметне, че на работата ми работя изцяло със НР сървъри. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 9, 2013 Share Posted August 9, 2013 HP - НИКОГА ВЕЧЕ!!! След провала им с моя Elitebook тази фирма не искам да я погледна. Не може лаптоп за над 4000лв да има толкова много проблеми вкл. изключително бързото му прегряване. За размера и тежестта на захранването не искам и да почвам да говоря. За това, че изкарва на батерия около час при малко по-голямо натоварване също... Аз пък нямам такива наблюдения, поне съдейки от втория ми лаптоп HP, който взех тази година от форума...И той е с абсолютно същите данни като основния ми лаптоп - и двата са 17", и двата са с едни и същи процесори, и двата са с едни и същи външни видеокарти...абе...на данни са почти като близнаци, но HP-то има страхотна охлаждаща система, защото без значение колко дълго са натоварени и двете ядра, температурата му винаги е с около 10-15С по-ниска от на другия в същата ситуация, а същевременно вентилаторът му не се и чува даже....при еднаква големина е с поне половин килограм по-лек, матрицата му е по-добра....единственото, дето не ми харесва са разположението на конекторите и особено страничното такова за захранването, ама това мога да го преживея предвид останалите плюсове. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted August 9, 2013 Share Posted August 9, 2013 Преди година тръгнах да купувам лаптоп на братми и стигнах до заключението, че всички имат едни и същи компоненти вътре. Та избора ми се изясни от 2 фактора. а) Съпорт; б) Дизайн. В крайна сметка му вземах това: http://laptopbg.bg/product.php?ProductID=755 За по-малко от 1000 лв с двойно видео и опция за 8gb вместо 6gb RAM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.