RaptoR Posted August 7, 2013 Share Posted August 7, 2013 'същнос, цялата рецепта е:"Бой, глад, стригане, корав 'ляб, тесни обувки и тежка работа.". Тук ме изгуби тотално.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted August 7, 2013 Share Posted August 7, 2013 Ако Пеевски беше останал, щеше Цв. Цв. и Боко да са в затвора, и като revenge да има създадена ЗВЕРСКА дясна коалиция. Протестите щяха да са спонсорирани от новите милионерчета и до сега щяхме да имаме ново дясно правителство. Ама на.... "Разбиранията" ти за поликтика, ако изобщо можем да говорим за такива, са съизмерими с моите разбирания за свирене на цигулка. Усещам, че и на теб няма да давам министерство.... Сакън недей. Може да видиш как НАИСТИНА влизат хора в затвора. Имам дълъг списък! Освен това от ненавист към полИтиката като цяло, най-вероятно бих отказал. Аз пък искам министерство и нямам претенции кое, няк'во там...ако го получа, обещавам на Ваньо, че ще доноснича как съм слушал Виден да свири на цигулка. АХАХАХАХХ А54В К4ВХ5Х АВ4Х5 АВ45Х ЙАВ45Х ЙКАВ4Х5 АХВ45Х А5В4ХА4ХВ5 ХА4В5ХА 45ВХАХ45 ВХА4 5ВХА4В5 ХА4В5ХА 4В5ХАВ45 ЙКАВ45Х ЙКАВ45Х ЙАКВ45Х ЙКАВ4Х5 КЙАВ4Х5 ЙКАВ4Х5 АКВЙ45 ХАЙКВ45 ХАЙКВ45 ХАВ4ЙК5 ХКЙ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 7, 2013 Share Posted August 7, 2013 Не сте гледали "Бащата на войника", щяхте да разберете(горният цитат няма нищо общо с филма). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 7, 2013 Share Posted August 7, 2013 Някои не сте гледали "Бащата на войника", щяхте да разберете(горният цитат няма нищо общо с филма). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 7, 2013 Share Posted August 7, 2013 Извинявай, Метусаиле... Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted August 7, 2013 Share Posted August 7, 2013 Не, не става. Ако ставаше, всички щяха да са аполонци и да се разхождат голи лятото. Това става само във филмите и в хора, които са създали мускулна памет. Не може да си лежал 25 години и изведнъж да искаш да стане. Не става дума за мускули/релеф или поне аз така разбрах от разговора преди това. Също така и не става за 1,2,3,4,5,6 месеца.Ако искаш трайни резултати, трябва търпение и постоянство. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 7, 2013 Share Posted August 7, 2013 ...но в ученическите ми години, не можеше да се види повече от 1-2 деца с наднормено тегло в клас, докато сега ако има 1-2 слаби си е цяло чудо. Само дето тогава социалните мрежи бяха на пейката пред блока, мачовете се играеха на къра между блоковете, а не на плейстейшъна, гоненицата се играеше навън, а не на CS-а... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted August 7, 2013 Share Posted August 7, 2013 Най-тъжно ми е за младите момчета, които все пак правят нещо по въпроса, които имат по 15 неставащи от 16 момичета в класа. Те ще пренапишат поговорката "голям майстор на голям тезгях работи". И само за протокола, аз явно не съм голям майстор, щото съм пробвал голям тезгях, но .... Не работи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 7, 2013 Share Posted August 7, 2013 Подкрепям. Предпочитам да съм аматьор. Опитах се преди години да взема ценз за майсторство... не успях! Либидото ме предаде... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 7, 2013 Share Posted August 7, 2013 Не работи. не успях! Младежи! Няма не успях и не работи. Тва е резил! И както казва Фори:"Всеки може да ебе хубави жени(заради нежните перифразирам), но не всеки може да ебе грозни." Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 7, 2013 Share Posted August 7, 2013 С прасета не става... Каквото и да си пил - не става... Както и откъдето да го гледаш - не става... И да е тъмно, като пипне човек - пак не става... Някои работи просто не стават... Тежко и горко на падналите герои, които се борят с прасета... ЕДИТ: Наско, има огромна разлика между "грозни" и "дебели". В килограми се измерва! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 7, 2013 Share Posted August 7, 2013 Видене, ти мене не ме учи. Не е етично, иначе щях да ти покажа. То не беше прасе, а мечка Ама няма - няма! Ред. И не пипаш! Само отдалече го подаваш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 7, 2013 Share Posted August 7, 2013 Ниско самочувствие се нарича и не е геройство. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted August 7, 2013 Share Posted August 7, 2013 Няма грозни жени има слаби пиячи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 7, 2013 Share Posted August 7, 2013 Ами, вижте ся, аз пак казвам - в секса не целя да се доказвам като големия мъжкар, голямата работа и т.н. Ако ще ви напомпа самочувствието - ходете по кофите, по моргите, в терариумите, зоопарка - материал за доказване - бол. Аз нещата ги виждам другояче и предпочитам да правя секс с красиви и добре сложени момичета/жени. Все пак - в секса търся удоволствие, не самодоказване. Тук съм твърдо съгласен с Ангел! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 7, 2013 Share Posted August 7, 2013 ходете по кофите, по моргите, в терариумите, зоопарка - материал за доказване - бол. На чалгари ли ще се обиждаме? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted August 7, 2013 Share Posted August 7, 2013 Именно.Но си има и хора, които са за спорта...Шарен свят... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 7, 2013 Share Posted August 7, 2013 Стефчо е замесен! http://www.nenovinite.com/ne/obshtestvo/4479/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted August 7, 2013 Share Posted August 7, 2013 Ебаси слабата песен... Аз ги харесвам такива слаби песени С прасета не става... Каквото и да си пил - не става... Както и откъдето да го гледаш - не става... И да е тъмно, като пипне човек - пак не става... Някои работи просто не стават... Тежко и горко на падналите герои, които се борят с прасета... ЕДИТ: Наско, има огромна разлика между "грозни" и "дебели". В килограми се измерва! хахахахахахахаха щях да се задавя Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted August 7, 2013 Share Posted August 7, 2013 За всеки влак си има пътници и с всякакви жени става секс. Зависи от мъжа. И от жената. И от секса.... Ако не можете, това е ваш проблем. Отсега като не можете, не знам след 40 как ще сте... За Виден е ясно, къмто неговата възраст спира моженето май... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 7, 2013 Share Posted August 7, 2013 Да чукна на дърво засега нямам оплаквания. Но с прасета просто биологията ме спира. Което е нормално, разбира се. Искрени съболезнования, ако си сред падналите герои.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted August 7, 2013 Share Posted August 7, 2013 Вижте какво. Разни хора, разни идеали. Има хора, които обичат едри жени. Има и жени, които обичат едри мъже. Т'ва е. Аз не си падам по едри жени. Пробвал съм, не става. Има ли шкембе, не го вдигам. Самото усещане, когато го барнеш, е ужасно. Все едно си барам моето шкембе. Чувството е ужасТно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted August 7, 2013 Share Posted August 7, 2013 То и аз да имах такиви косми по шкембето и на мен щеше да ми е ужасТно кога си го барам. Хуу поне, че подобен ужасТ не се наблюдава и по женските шкембета (човече плюе в пазва) Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 7, 2013 Share Posted August 7, 2013 Обаче постоянно се редуват - някой влиза, удря тесла в на някой врата и излиза. Алооо, двамата перачи, ако ще давате пари по мивките ми кажете предварително! И да знаете, че от петък до понеделник ме няма. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted August 7, 2013 Share Posted August 7, 2013 Щом си ънавейлъбъл през уЙкендите, че те питам Септември - тогава ще съм отпуска и ще мога да дойда по всяко време Че иначе съм на работа, трябва се бачка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.