Grimjaur Posted February 7, 2008 Share Posted February 7, 2008 Moskva e mnogo mrusen grad...Wse edno sam v Sofia...Che i po-losho.Ama puk atmosferata e po-priatna - niama q taja iznervenost harakterna za Sf. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted February 7, 2008 Share Posted February 7, 2008 Джауре, от КГБ ли те дръпнаха! :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted February 7, 2008 Share Posted February 7, 2008 Успех на изпита и след това не карай пил! Мерси мерси... Взех си изпита :) и съм много доволен от себе си... И ще се постарая да не карам пил Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted February 7, 2008 Share Posted February 7, 2008 Охоооо честито ти за изпита . Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted February 7, 2008 Share Posted February 7, 2008 Мерси мерси... Взех си изпита :) и съм много доволен от себе си... И ще се постарая да не карам пил Честито и безаварийно !!! Дано да не ни погнеш с колата ни газиш Grimjaur дано да ти издържи черния дроб да направиш един списък с класиране на най-добра водка . Искам да свършва сесията .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jellybon Posted February 7, 2008 Share Posted February 7, 2008 най-накрая с Него Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted February 7, 2008 Share Posted February 7, 2008 За 1ви път през живота ми прибягвам до алкохола, за да се успокоя... Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted February 7, 2008 Share Posted February 7, 2008 Ето мисли ми минават през главата от една седмица насам всеки ден... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted February 7, 2008 Share Posted February 7, 2008 Психотроп, чукни! И аз искам да се напия, но трябва да работя ОЩЕ, та не може. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted February 7, 2008 Share Posted February 7, 2008 утре Имам изпит по винарство , а сега пия вино ей това става веднъж в живота, Наздравеееееееееееее и успех си пожелавам на себе сииииииииииииииии Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted February 7, 2008 Share Posted February 7, 2008 (I'm not) Come back to me, it's almost easy (Sad at all) Come back again, it's almost easy (You learned your lesson) Come back to me, it's almost easy (But first you fall) Come back again, it's almost easy Само тоя припев ми е в главата . Песента не ме кефи ама припева не ми мърда от мозъка . Днеска само това си пея . Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted February 7, 2008 Share Posted February 7, 2008 Надраве Стояне!И аз в момента се наслаждавам да прекрасно домашно червено винцеее Успех утре Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted February 7, 2008 Share Posted February 7, 2008 Ама как сте се влюбили в тоя алкохол , аз не мога да пия вече (от години не съм пил и сега просто ми е гадно като направя една глътка) ... а и миризмата на алкохол ми бие в носа и ми става неприятно . Карайте като мен , песни за адреналин и супер силно кафе по 12 часа на ден . И без това цигарите ме довършват ми колко му е повечето кафе ... поне мога да си стоя буден колкото си искам или колкото ми е нужно . п.п. Когато ми се приспи много си заспивам и на сутринта ме дигат да ги карам с колата къде ли не ама зора е докато се измия след толкова будуване за да се разсъня . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 7, 2008 Share Posted February 7, 2008 Лелееей! Айм дъ хепиест мен он ърт! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted February 7, 2008 Share Posted February 7, 2008 Надраве Стояне!И аз в момента се наслаждавам да прекрасно домашно червено винцеее Успех утре Благодаря Сашко , Наздраве и на теб Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted February 7, 2008 Share Posted February 7, 2008 Минава ми през ку*а за множеството безмозъчни същества, които ме обграждат. Евала на милиционерите, които решиха да ми проверят документите и бяха адски учтиви. Да са живи и здрави хората, с които може да се забавляваш без задни мисли. Сандала да се шиба. Дано някой ден осъзнае, че е пълна мижитурка и никога няма да постигне нещо съществено. Евала, тъпире. Радвам се, че никога няма да се сблъскам с теб отново. Радвам се, че съществуват хора, които цял живот ще тъпчат на едно място, защото нямат нормално мислене. В крайна смета- да се ши*ат мижитурките, да се е*а в тъпака, че им обръщам внимание. И честно казано-щастлив съм. Кофти е, че любимият човек не е до мен в момента, но пак съм щастлив. Знам какво искам... знам, че ще го постигна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted February 7, 2008 Share Posted February 7, 2008 Е*и му майката, слънчеви изригвания ли има тия дни? Всеки го тресе нервата гледам, мен включително. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted February 7, 2008 Share Posted February 7, 2008 То покрай тея изригвания всичко се скапва , интернета също ми се прецака ... опасна работа е това слънце . Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted February 8, 2008 Share Posted February 8, 2008 най-накрая с Него Е, това вече честито... Хубаво е такива неща да ти минават през главата...хубаво е... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted February 8, 2008 Share Posted February 8, 2008 Все още има добри хора. И то в София. Снощи с копчето тичахме, за да хванем един автобус, но го изпуснахме. И тъкмо се ядосвахме, когато едно момче се приближи и каза: "Това изпадна от вас". При което подава телефона на копчето. Евала на такива хора! Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted February 8, 2008 Share Posted February 8, 2008 Пия топло капучино, слушам Елвис Костело- идилия Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted February 8, 2008 Share Posted February 8, 2008 INNNNNDOOOOR FIREWORKS CAN STILL BURN YOUR FINNNGERS o/` o/` Браво, Велвет! Ще си сваля пак Костело! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted February 8, 2008 Share Posted February 8, 2008 Мамин златен бате Бойко - лидерът на де що има дясно на Земята, включително лидер на моите дясна ръка и десен крак - се заснел с бате си Ален Делон и естествено!!! 24 часа и Труд са ги изтипосали на първа страница, така че друго може да не се види, ама да се видят Бойко и неговия пръв приятел и сподвижник от братска Франция - Ален. Какво падение... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted February 8, 2008 Share Posted February 8, 2008 Що се гаргарите така с Бойко сега! Нямам много добра идея какви качества има като политик, но човека има ATTITUDE! Което ми харесва. Никой така или иначе няма политически качества в държавата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted February 8, 2008 Share Posted February 8, 2008 O, истината излезе наяве! Според потвърдена от първа ръка информация - не Бойко се е снимал с Ален Делон, а Ален Делон се е снимал с Бойко Борисов и даже на снимката личи, че го е гушнал и леко се е подпрял на масата - уж неглиже, ама иначе - от силното вълнение! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.