Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Моля те пробвай ги и ела пак да ми кажеш колко са ти неудобни

След това аз ще призная, че леко съм пресилил изказването "има една марка за очила", но е факт, че са най-удобните очила, които съм носил и пробвал.

Аз малко неща хваля и не мога да им намеря кусури. Тези очила са едно от тези неща. Прави си сметката.

Ники, докато не измислят очила "втора кожа", която да ти изчисли черепа в горната част и да се нагоди към нея, това дето разправяш е мисия невъзможна...

Ники, докато не измислят очила "втора кожа", която да ти изчисли черепа в горната част и да се нагоди към нея, това дето разправяш е мисия невъзможна...

Титаниеви рамки

Моля те пробвай ги и ела пак да ми кажеш колко са ти неудобни

Аз не казвам, че ще са ми неудобни, макар че съм почти сигурен. Мисля познавам главата си добре, поне засега. Повечето очила изобщо не ми стават, камоли да останат повече от 10 секунди на мен. 

Освен това как реши, че ще тръгна да търся очила, които не ме интересуват, при положение, че не отивам да видя любимите си. След като загубих като тъпак 2 чифта за ..... няма да казвам колко пари, се самонаказах да нося обикновени очила, като сегашните ми даже са подарък... Така че нямаш шанс да ходя да търся каквито и да е силуети...

Ники не, не си прав! Трябва да пробваш очила LAS, те са сред най-значимите открития на човечеството след огъня, колелото и бирата! Просто в обхват от три парсека няма по-добри очила! Ама и на маймуна, на игуана и на *** си да ги сложиш - идеално пасват!!!!!

@gado - никой не казва, че е постижение. Сега правя 3 цифрен брой набирания. Ставаше въпрос, че началото беше трудно. И съм напълно съгласен - физическата подготовка от казармата липсва. 

Тя така и така изчезва за нула време след казармата...

Бягайте да гледате Вучков как изпитва манИкенкИтИ... Жената разправя било забавно да му гледаш фиНОзомията... 

Аз съм с едни прекрасни пекани ушички и студена бира. Мисля да разхвърлям нЕкои пишман танкисти... 

Мани-мани....и на мен ми работи тиви-то на маникенкити...освен оная височката, останалите 3 бяха "фани едната-удари другата" - на всеки въпрос гледаха изключително умно с празен поглед стигащ до края на Вселената. :wacko:

Това е, докато пробваш силуетите... после разбираш че другите изобщо ама хич не те кефят

Не ме кефят на външен вид, та изобщо нямам и намерение да ги пробвам. Аз ако искам удобни очила, ще погледна Oakley. Въпреки, че и те имат няколко модела, които изглеждат доста добре.

Аз не казвам, че ще са ми неудобни, макар че съм почти сигурен. Мисля познавам главата си добре, поне засега. Повечето очила изобщо не ми стават, камоли да останат повече от 10 секунди на мен. 

Освен това как реши, че ще тръгна да търся очила, които не ме интересуват, при положение, че не отивам да видя любимите си. След като загубих като тъпак 2 чифта за ..... няма да казвам колко пари, се самонаказах да нося обикновени очила, като сегашните ми даже са подарък... Така че нямаш шанс да ходя да търся каквито и да е силуети...

Не знаеш какво губиш ;)

Ники, няма генерално удобни очила, така както няма две еднакви глави. 

За мен лично пък няма по-удобни от тези. Носех ги с гордост и за времето си бяха нещо страхотно. Още ме боли сърцето, че ги загубих... POLICE имаха УНИКАЛНИ модели през 90-те... 

на 18-ти век? :D

Тя така и така изчезва за нула време след казармата...

Бягайте да гледате Вучков как изпитва манИкенкИтИ... Жената разправя било забавно да му гледаш фиНОзомията... 

Аз съм с едни прекрасни пекани ушички и студена бира. Мисля да разхвърлям нЕкои пишман танкисти... 

Даа, бе! Изчезвала, ъхъ :)) Изчезва ако отпуснеш торба, цици и прочее атрибути на съвременния, излежаващ се на лейзи бой, мъж. :)

Даа, бе! Изчезвала, ъхъ :)) Изчезва ако отпуснеш торба, цици и прочее атрибути на съвременния, излежаващ се на лейзи бой, мъж. :)

от всички в тоя форОм аз съм най-мързеливия...добре, че съм готиничък иначе утече :D :D :D. и да, най-горд съм, че не съм загубил и секунда време в оная лайнарщина - казармата. Дето много хора се самозалъгват, че ставали мъже там.

А ти ставаш в 5.30 за физзарядка ли?  :laughing:  :laughing:  :laughing:

Ъхъ...

Освен това щурмувам и превземам три пъти Джендем тепе с пълно, бойно и плащ с противогаз при това. На връщане сборвам някоя мечка или ако такава липсва, някой от ранните влакове също върши работа  :shy:  Веднага след което спасявам по две изпаднали в беда девици (една след друга!), онождам три други (наведнъж и естествено след това вече не са девици). Прибирам се, акам, пия кафе, бръсна се и вече съм готов да отида и да се поизморя на бачкането....

Ехее.... Ама какво ли знаеш ти....

П.п. Към одевешните атрибути забравих да добавя и също така гъз, бузи и пингвин (може и плюшен)

Па ли за казарма? Тва си мислех одеве...Поне(ако махнем всичко останало) се научаваш да си миесш съдовете и да си оправяш леглото...Не знам как да нарека човек, дето го мързи да си раздига масата след ядене...

Това не се учи в казармата. На това му викаме възпитание. Аз си мия съдовете и си оправям леглото, че и боклука си хвърлям, а не съм бил заточен....заслужавам ли награда? :D

Хуу, де... Ква е хавата в тва, от страхотен и марков душ-гел, дет ухае толкова разкошно, че ти иде да си посегнеш...  да ти пари на гъза!? Или е някво дизайнерско решение това :mellow:

...щурмувам и превземам три пъти Джендем тепе с пълно, бойно и плащ с противогаз при това....

Което ми напомня каква гад ни бяха сложили за командир на взвода - един "фатмак" на срочна служба, който все още учеше в офицерското училище. Понеже в началото служех в Ст.Загора, а там също си имат доста хълмчета, няма да забравя как когато дойдеше поредния ден за "марш на скок", ние - натоварени до ушите с к'во ли не...от автомата до лопатата на кръста, че и с шинели от по няколко кила, а оная гад - с едно лекичко облекло, единствено с кобура на кръста и една кожена политкомисарска чантичка през рамо, припка като пеперудка около нас и вряска през цялото време "Не спирай, не спирай...който изостане, довечера наряд..." и все такива....и стигаме първия хълм, след което следва заповед: "Атака към върха - първите трима, които изкачат хълма в пълно снаряжение ги освобождавам от марш на скока за деня" - аз разбира си скъсвам гъза да драпам нагоре и не щеш ли, стигам трети, след което отдолу чувам далечно провикване "Заповедта се отменя - целият взвод продължава към следващия хълм"...деба и фатмака му, всеки ден садистично ни действаше...ама бързо му намерих цаката, понеже след 2 седмици случайно попаднах на едно познато старо куче, дето чакаше уволнение и като го привика един ден на задушевен разговор, оня така омекна в следващите дни, че след това целият взвод се чудеше да не са ни сменили командира на взвода с някой друг със същото лице без да сме разбрали. :lol:

Ай' стига пак сме захващали казармените теми, че баща ми навремето е карал 3 години ; аз - 2 ; ония след мен - 1, а тия, дето са на годините на сина ми - 0...и ей сега тия нулевите ще се разпискат, че пак сме се размечтали лирично. :laughing1:

Говорете бре...тъкмо ще ви кажа как с кеф си вях макарите по баровете, без да има миндили да ми казват какво да правя, как да го правя и в колко часа да го правя ;) :D

Което ми напомня каква гад ни бяха сложили за командир на взвода - един "фатмак" на срочна служба, който все още учеше в офицерското училище. Понеже в началото служех в Ст.Загора, а там също си имат доста хълмчета, няма да забравя как когато дойдеше поредния ден за "марш на скок", ние - натоварени до ушите с к'во ли не...от автомата до лопатата на кръста, че и с шинели от по няколко кила, а оная гад - с едно лекичко облекло, единствено с кобура на кръста и една кожена политкомисарска чантичка през рамо, припка като пеперудка около нас и вряска през цялото време "Не спирай, не спирай...който изостане, довечера наряд..." и все такива....и стигаме първия хълм, след което следва заповед: "Атака към върха - първите трима, които изкачат хълма в пълно снаряжение ги освобождавам от марш на скока за деня" - аз разбира си скъсвам гъза да драпам нагоре и не щеш ли, стигам трети, след което отдолу чувам далечно провикване "Заповедта се отменя - целият взвод продължава към следващия хълм"...деба и фатмака му, всеки ден садистично ни действаше...ама бързо му намерих цаката, понеже след 2 седмици случайно попаднах на едно познато старо куче, дето чакаше уволнение и като го привика един ден на задушевен разговор, оня така омекна в следващите дни, че след това целият взвод се чудеше да не са ни сменили командира на взвода с някой друг със същото лице без да сме разбрали. :lol:

Ай' стига пак сме захващали казармените теми, че баща ми навремето е карал 3 години ; аз - 2 ; ония след мен - 1, а тия, дето са на годините на сина ми - 0...и ей сега тия нулевите ще се разпискат, че пак сме се размечтали лирично. :laughing1:

Ония нулевите (дет се радват от факт, че са такива)  може да го духат, но нежно! Щот той мое да не е известен, ама не е и за един ден  :)

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...