RaptoR Posted August 6, 2013 Share Posted August 6, 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 6, 2013 Share Posted August 6, 2013 Е тва е майна. Никой не бачка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 6, 2013 Share Posted August 6, 2013 .... Аматьорите да не се обаждат, а да тренират! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 6, 2013 Share Posted August 6, 2013 Това е меко казано глупаво, да не говорим, че е и опасно. Никога не съм харесвал подобни наливания... Дори като съм жаден отпивам не повече от 4-5 глътки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 6, 2013 Share Posted August 6, 2013 Мммм дааааа....и аз винаги си панирам сирене с люти чушки когато ми се спи - след това няма никакво спане поне 5-10 часа (в зависимост от лютивостта на чушките). Ми ето - не съм единствен Да не говорим, че съм и гладен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted August 6, 2013 Share Posted August 6, 2013 П.П. Между другото що не пуснеш малко снимки да те видим докъде си се докарал? Ето една: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 6, 2013 Share Posted August 6, 2013 Найс...ама що не наблегнеш малко и на раменете...плуване нещо, туй-онуй... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted August 6, 2013 Share Posted August 6, 2013 Е тва е майна. Никой не бачка. Що бре, аз бачкам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 6, 2013 Share Posted August 6, 2013 Ми виж ги. Единия пече чушки, другия сънува бира... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted August 6, 2013 Share Posted August 6, 2013 Ааа да....., ама те по принцип не бачкат, не само днеска... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted August 6, 2013 Share Posted August 6, 2013 Найс...ама що не наблегнеш малко и на раменете...плуване нещо, туй-онуй... Седи гледай мача. Има време за всичко. Трябваха ми 4 месеца до 1-вото ми набиране. Време и постоянство. Аз тренирам 8 дни в седмицата. За плуване няма място в програмата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zweti_lettera Posted August 6, 2013 Share Posted August 6, 2013 @ Psihara Браво! Много воля, постоянство и търпение се искат за такова постижение!!! Сега остава "само" да поддържаш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted August 6, 2013 Share Posted August 6, 2013 Няяямам намерение да поддържам. Само ще надграждам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 6, 2013 Share Posted August 6, 2013 Седи гледай мача. Има време за всичко. Трябваха ми 4 месеца до 1-вото ми набиране. Време и постоянство. Аз тренирам 8 дни в седмицата. За плуване няма място в програмата. Как 4 месеца за едно набиране бе? Ти колко си се бил изоставил? Аз мога да направя поне 4 без проблем и ей сега. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 6, 2013 Share Posted August 6, 2013 Седи гледай мача. ... ...Само ще надграждам. Аз съм буквалист...и мачове не гледам...и не се казва "надграждам", а "ъпгрейдвам". П.П....и като казах буквалист - под "набиране" може и да е имал предвид едно такова на лоста, но по-вероятно визира времето за набирането между първата и втората снимка....сега ще чакаме трета, с второто набиране. Едит: Ангеле, тия 4 с една ръка ли ги правиш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted August 6, 2013 Share Posted August 6, 2013 Говоря за чисто набиране от вис. Ангеле, ти ако направиш 4 чисти поредни набирания от пълен вис, ще си обръсна гърдите във формата на "w" в твоя чест. Обещавам. Дума като ъпгрейдвам - няма. Както няма и инсталационна обиколка. За набиране на лост говоря. А колко съм се бил зарязал - много? Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted August 6, 2013 Share Posted August 6, 2013 След тоя пост може да закриете форОма. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 6, 2013 Share Posted August 6, 2013 Иване, пази раменете! Щом веднъж си вадил - риска да се повтори не е малък. Особено внимавай с упражненията, товарещи раменете в края на тренировка - тогава мускулите са уморени и почти не действат като щит. Потърси "bulletproof shoulders". А набиранията са доста по-трудно упражнениее, отколкото ми се виждаха първоначално. В най-силните си моменти съм правил 10, при това - без да се отпускам напълно до доло... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 6, 2013 Share Posted August 6, 2013 Говоря за чисто набиране от вис. Ангеле, ти ако направиш 4 чисти поредни набирания от пълен вис, ще си обръсна гърдите във формата на "w" в твоя чест. Обещавам. Дума като ъпгрейдвам - няма. Както няма и инсталационна обиколка. За набиране на лост говоря. А колко съм се бил зарязал - много? Хайде! Ама искам да си поддържаш гръдната фризура поне 6 месеца и да я показваш гордо. Ако не, може да си обръснеш главата в тая форма. W-то издълбано отзад на врата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted August 6, 2013 Share Posted August 6, 2013 Ангеле, ще изгориш като факла. А ако не успееш, какъв ще е орабтния бас? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 6, 2013 Share Posted August 6, 2013 Няма да изгоря като факла, защото много добре знам колко набирания съм правел. Аз може да имам шкембе, но съм си напълно в нормата на килограмите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 6, 2013 Share Posted August 6, 2013 Не по темата. Ангеле, за слънчевите очила има мноооооооооооооооооооого да се разбира. Но щом става въпрос за фешънки - взимай си каквито ти харесват. Поляризацията на слънчеви очила се проверява най-лесно, като си ги сложиш и погледнеш дисплея на телефона - ако ти го изкарва в леко зеленикав или тъмносив цвят - горе-долу става... Сори за кофти обяснението, ама е трудно да се опише. Също така отиваш в някоя оптика и ги молиш за тестер огледало. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 6, 2013 Share Posted August 6, 2013 Предлагам обратното да е същото. Ангел да си обръсне главата на И. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 6, 2013 Share Posted August 6, 2013 Как пък не. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted August 6, 2013 Share Posted August 6, 2013 Нека да е честно Ангеле, няма да бягаш, щом си сигурен в уменията си, какво ти пречи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.