RaptoR Posted August 5, 2013 Share Posted August 5, 2013 Мен пък всичко ме боли, но не ми пука особено. Но пък наистина Гено е достойна кауза! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 5, 2013 Share Posted August 5, 2013 Сигурно. Едва ли си като мен и Пешо с разтропани връзки... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 5, 2013 Share Posted August 5, 2013 Дай да не се надцакваме с дефекти като изкуфели старци, рано ни е още. =========================== http://www.youtube.com/watch?v=MWCxWDkKrhc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 5, 2013 Share Posted August 5, 2013 Дай да не се надцакваме с дефекти като изкуфели старци, рано ни е още. Рано ли, таман ви е време. А иначе Професора както винаги рулира - "зупа-дзупа-зупа-дзупа....транка-ланка-транка-ланка". Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 5, 2013 Share Posted August 5, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=34172ltXqw8 Parading goats are parading,Parading down the street.Parading goats are parading,Leaving little treats. КЛАСИКА!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 5, 2013 Share Posted August 5, 2013 Професора избуши кочината... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted August 5, 2013 Share Posted August 5, 2013 Професорът явно вече използва Корега или нещо по-сериозно, щото скоро не съм го виждал да му изскачат зъбките, докато се пени Да оставим на страна, че на тоя човек простотията, от вътре му иде и, че цялото ни шоуменско стадо да тича срещу него, пак няма да го стигнат Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 5, 2013 Share Posted August 5, 2013 Единствен Къци може да го доближи! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted August 5, 2013 Share Posted August 5, 2013 Единствен Къци може да го доближи! Тцъ! Къци си е натурално проЗ, а професорът това го е постигнал с усилен труд. Освен тва, Къци умее единствено да разказва... вицове, а г-н Професорът умее да лее простотия по абсолютно всякакви въпроси на абсолютно всяка, една, шибана тематика! Ай посочи ми друг такъв, ама наистина! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 5, 2013 Share Posted August 5, 2013 Аз затова казах, че може евентуално да го доближи. Той стигане НЯМА. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted August 5, 2013 Share Posted August 5, 2013 Те нали го разобличиха, че всъщност не е професор. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted August 5, 2013 Share Posted August 5, 2013 Те нали го разобличиха, че всъщност не е професор. Баа... кос-коджа ми ти мастит професор си е Бай Юлиан, ъхъм! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 5, 2013 Share Posted August 5, 2013 умее да лее простотия по абсолютно всякакви въпроси на абсолютно всяка, една, шибана тематика! Ай посочи ми друг такъв, ама наистина! Къв си некултурен, как пренебрегваш Аню...Ма...не, Аню има акъл в главата...Понякога... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 5, 2013 Share Posted August 5, 2013 Гледам си трети сезон на Етажна собственост и току що попаднах на страхотен лаф, много актуален в днешни дни. Радичев в ролята на Джамбазов си купува ракия и домат. Продавачът му иска 10.40. Парите не му стигат и той подменя домата с корнишон. Продавачът казва, че му го подарява и му иска 9.40 за ракията. Възмутен, Джамбазов казва, че миналия ден е била 8 лева. Продавачът обяснява, че вече това е цената, на която му я карат... Побеснял, Джамбазов казва: "Мамицата им! Не стига че ни ебават, ами ни държат и трезви да ни боли!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 5, 2013 Share Posted August 5, 2013 Хахахаххахаа това беше голям лаф Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 5, 2013 Share Posted August 5, 2013 И по-късно в серията още два велики лафа: 1. "Ние не пием , зашото искаме, а защото трябва!" 2. "Ракията е вазелин за народа!" (попилях се да се смея на тая серия - свариха ракия от шишарки в сауната на комплекса) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 6, 2013 Share Posted August 6, 2013 Освен ракия, от шишарките се прави и мед, между другото... Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted August 6, 2013 Share Posted August 6, 2013 При това много вкусен и полезен за дихателната система ако се не лъжа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted August 6, 2013 Share Posted August 6, 2013 Стига да са зелени Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 6, 2013 Share Posted August 6, 2013 Току що разбрах, че Vodafone Egypt са пуснали услуга, която да подсеща абонатите си за молитви... Че им е рамадан ся на мангалите... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted August 6, 2013 Share Posted August 6, 2013 На мюсюлманите имаш предвид? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 6, 2013 Share Posted August 6, 2013 Иване не знам за теб, но обикновено казвам точно каквото имам предвид. И не, нямам нужда от auto correct Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 6, 2013 Share Posted August 6, 2013 Расист much? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 6, 2013 Share Posted August 6, 2013 Колкото дедо с индийците Баси, как ми се спи...Отивам да си панирам сирене с люти чушки... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 6, 2013 Share Posted August 6, 2013 Баси, как ми се спи...Отивам да си панирам сирене с люти чушки... Мммм дааааа....и аз винаги си панирам сирене с люти чушки когато ми се спи - след това няма никакво спане поне 5-10 часа (в зависимост от лютивостта на чушките). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.