Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Викам да направим един луд уикенд с Галицин тук на село. Хем ще свършим и полезни неща покрай пиеньето. ..

Ейййй...не спряхте да мислите за това :hump: ....семейни хора сте все пак, одъртяхте и няма да ви дойде акъла в главите...а дали пък под "луд уикенд+останалите работи покрай пиеньето" нямате предвид :gayviolet: ..... :lol:

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Тва само на дръти гейюви кат теб и Дедо мое ви дойде в главите... Сигур, щот са ви засъхнали дръжчиците  :lol:  Ния ша пийм или както гласи сентенцията:"Га ми са ебе, по ми са пие".

За дедо не знам, аз от известно време съм се обрекъл на отшелничество - жена ми я няма, седя си в пещерата и не излизам, постя, щото ме мързи да излезна да си купя нещо...по някое време даже може и да ме канонизират...ако не се мумифицирам дотогава... :moon:

Е, къде повече? :D

Има, има...следващият стадий е фосил....даже мога предвидливо да легна до колекцията си, че да не ме местят после. :laughing1:

И след милион години ще има да се чудят кво е тваживотно с толкова зъби около него. Ще предположат че в последния стадий от живота са ти окапали и тогава си се фосилизирал :) :)

За дедо не знам, аз от известно време съм се обрекъл на отшелничество - жена ми я няма, седя си в пещерата и не излизам, постя, щото ме мързи да излезна да си купя нещо...по някое време даже може и да ме канонизират...ако не се мумифицирам дотогава... :moon:

Дотогава? Че ти си готов отдавна! На 450 изглеждаш по-млад от мен на 35!

Започвам да се съмнявам в Пламен... Да се провери дали няма роднини в Трансилвания! 

И ти изглеждаш млад, щото си опънал кожата... Гледах у фейсбука, ботокс ли си инжектираш не знам...

Абе, кога ще правим форомна сбирка?

..Да се провери дали няма роднини в Трансилвания! 

Нямам, там са роднините на малкия Стенли....а иначе на мен Конър Маклауд ми се пада брат'чет по бащина линия, та знам ли... :starwars:

Викам да му клъцнем вратняка и да му набием един колец...Тогава ще си проличи  :online2long:

От няколко месеца не бях влизал у вбоксаседем, та отварям го одеве, погледах малко, отчаях се и го затворих. До следващия път - около Коледа.

А Мидекс не знам защо го бъзикате така за годините. Ще ви видим вас като станете на 3956 лета как ще изглеждате. :moon:

Ето ви едно интересно клипче сега!

Бахти... не съм си мислел, че една толкова проста и обикновена рисунка може да отнеме толкова много време, за да се електронизира....

Пеше, не ми работи дясната китка и не си правя много експерименти, но одеве тествах - 1:22. Другата седмица като се пооправи малко, ще опитам по-сериозно.

http://www.bgstuff.net/za-jenata/dieti-za-jeni/8869-%D1%85%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B8-%D0%BA%D0%BE%D0%B8%D1%82%D0%BE-%D0%BD%D0%B5-%D1%82%D1%80%D1%8F%D0%B1%D0%B2%D0%B0-%D0%B4%D0%B0-%D1%8F%D0%B4%D0%B5%D1%82%D0%B5-%D0%BA%D0%BE%D0%B3%D0%B0%D1%82%D0%BE-%D0%BE%D1%82%D1%81%D0%BB%D0%B0%D0%B1%D0%B2%D0%B0%D1%82%D0%B5

Защо се позволява на такива хора да пишат статии или да ги превеждат (но тогава остава въпроса - защо глупавия американец я е написал)...

...а дали пък под "луд уикенд+останалите работи покрай пиеньето" нямате предвид :gayviolet: ..... :lol:

И кво... или просто та е яд?

...ако не се мумифицирам дотогава... :moon:

Че ти отдавна си се, бре! Нали не се потиш?

П.п. Или па аз просто да не съм чувал за мумии, дет са потят...

А Мидекс не знам защо го бъзикате така за годините. Ще ви видим вас като станете на 3956 лета как ще изглеждате. :moon:

Първо - ние никога не можем да докараме неговите години! 

Второ - никой не го бъзика - завиждаме му. 

Трето - ще се спиртифицираме много преди той да довърши мумифицирането. 

Един вид - все е 50 години пред нас  :laughing:  :laughing:  :laughing:

Ако на 1-ви септември извадя 4 плочки, печеля каса бира и Гено спира цигарите.

...и Midex става смъртен....ай стига с тия плочки вече, купи няколко фаянсови или теракотни по избор, лепи на необходимите места и се усмирявай вече! :woot

П.П. Между другото що не пуснеш малко снимки да те видим докъде си се докарал?

На пръчка е замязал. Плочки.... Резиллици.... Прави се една плътна, задрава, права бетонна плоча и се мирясва. 

Гадна работа, нали. BTW, аз съм казал десетки пъти, мисля че и тук съм го писал много пъти, но двата най-големи бонуса, които получих от цялата схема с тренирането са:

1. Спря да ме боли глава. (няма такова густу на тази планета....)

2. Пазаруването на дрехи се улесни милиони пъти.

Ем....при всеки различно...Явно, като ти е паднал естрогена, си е заминало главоболието :D Мен по-малко ме болят колената.

Явно, като ти е паднал естрогена, си е заминало главоболието :D

:P

Ваньо, внимавай да не качиш пак естрогена, че може да почнеш да овулираш. :laugh:

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...