Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Мъжете знаят защо

Мъъда. За сметка на това, пръдните са убийствени...

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Знаеш го ти... На Макавей макарите знаеш, ама от близо :)

Галине, сол от потни ташаци да ти съъне на устенцата... Кай ся, колко ракия ша искаш за следващия път.

Галине, сол от потни ташаци да ти съъне на устенцата... Кай ся, колко ракия ша искаш за следващия път.

Колкот ти е на сърце ве, майна :lol:  (голям съм пИдал, нали?)

Ама нека и оня селянин да се върне у градо и да вземем да спретнем нещо.

http://www.youtube.com/watch?v=sL-l4bZCkAw

Айде, здравеняци. Вие сте.

Казвайте по колко минути сте издържали.

Мхъ! Аз тва мога да го правя до хоризонта и обратно! ;)

Пфуф... Днес отидох на тренировки в 10 сутринта и чак сега се връщам от тенис залата. Незнам дали ще имам сили за утрешните тренировки. 

Има ли функция на форума, която да записва кога на gal4enceto ѝ идва и да ѝ спира акаунта за 5-7 дни?

Нещо с календара ще да е, но автоматизирано.

а сега бан на тоя няма ли да има?

говори за галченцето неприкосновено и даже намеква разни ужасни неща!!!

което не му пречи обаче, да е прав и тази цикличност в изблиците й да е отдавна установена.

ако аз го бях предложил вече щях да съм в отпуска.

Лелее... Mobo в къв кисел и черноглед Mobo се е превърнаалл...

Айде, здравеняци. Вие сте.

Казвайте по колко минути сте издържали.

45 секунди... Може би щях да ги докарам до минута и малко, но и глезена започна да ме боли, а на един крак е по-неудобно...

Готино предизвикателство :) Аз поднових тренировките (докато крака се стабилизира - само горна част) и по нататък може да опитам пак :)

Страхотно е. Прави го на 1 крак. Давай смело. :) Като започне 2-рата пауза и направо циците почват да ми парят. :lol: От приключилите успешно са само няк'ви гърджавелковци, които са сууууупер жилави и нацепени, и само някви здравеняци. Един нормален не съм видял да го направи.

Има ли функция на форума, която да записва кога на gal4enceto ѝ идва и да ѝ спира акаунта за 5-7 дни?

Нещо с календара ще да е, но автоматизирано.

Хаха, де да беше от мен*иса :) Ти започна с грубия тон и неуместните изводи. Аз няма да ти целувам краката.

Не знаех, че има цикличност в постовете ми с по-рязък тон. Може ли да я видя? Поласкана съм, че сте обърнали внимание на този мой цикъл!

Ако искаш ще ти казвам кога ми идва и можеш да си изключваш моите постове в тези дни. Можем да си споделяме и да сме си най-добри приятелки :)

Ангеле, напомняш ми на мацките, дето са толкова високо в облаците, че си вярват, че в кенефа серат цветя и рози. И го казвам не с цел да те обидя.

Стефи Фешън, объркал съм се.

Иване, тая сутрин - 50 секунди - отново на един крак... Колко минути правиш ти?

Колкот ти е на сърце ве, майна :lol:  (голям съм пИдал, нали?)

Ама нека и оня селянин да се върне у градо и да вземем да спретнем нещо.

Ракията е НАД политиката!!!

Оня селянин ще ти напудри ушите на тебе... Вземи ела с мен един път да оправим мотора, че ми писна разни келеши да ме занимават с невъзможна покупко-продажба. Последният даже беше селски туз, колекционер го раздава... Обещал съм ти, че ти ще си го караш после. В Пловдив пък имам друг проблем - 12-ката на мултисплита се обледява по собствено желание. Естествено като усети, че ще те викам и спря, но ако пак го направи ще я ритна! Все проблеми, изискващи ракия!!!  :laughing:  :laughing:  :laughing:

Ще видя септември колко пребиваване имам в Хаскьой и ще заделя известно време за алкохолизация.

Викам да направим един луд уикенд с Галицин тук на село. Хем ще свършим и полезни неща покрай пиеньето. Трябва и дървета за Евгени да изберем, не забравяй. 

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...