mIRCata Posted August 3, 2013 Share Posted August 3, 2013 От показаните горе съм с рутера на Алкател. Не се връзва към компа - отделно от него си работи. Включваш, оставяш някъде около теб и си бачка. Таблет, телефон лаптоп - всичко се връзва към него и си бачка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 3, 2013 Share Posted August 3, 2013 Малкото гадче вече откри химикалите и моливите...Чакам деня, в който ще се събудим оцветени... А за флашките, Пламене, мисля, че може и с необвързващ договор. Иди и питай на място. Някой приятел си беше вземал така, ама не помня оператора... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 3, 2013 Share Posted August 3, 2013 МТел напоследък все повече ме нервират. За съжаление имам още над година по договора... Досега съм бил доволен и не ми е пукало, не че сега сметката ми е проблем да я плащам, но след като на колега с точно толкова голяма група като моята са му дали ЗНАЧИТЕЛНО по-добра оферта, а след това ми излезнаха с номера: "ми то вие вече сте подписали договор, елате след година ако искате да предоговорим, а защо онази оферта е толкова по-добра не се наемам да коментирам"... а да ти *****бибип**** майката и всичките роднини... като ще е "да си гледал" другия път гарантирам вас няма да ви гледам хич Не подписвай никакви нови договори. Цените принципно са намалени, а сега чух се правят на ударени и прецакват хората - всички оператори. Моите вече изтекоха и мисля тази есен да си имаме разговори с М-тел. Видене бре, я ме открехни като по-задръстен в мобилните технологии, к'ви са тия компроматни "флашки", дето всички ги разправят от година-две? Ясно че става дума за някакъв мобилен интернет от различните мобилни оператори, но защо аджеба всички им викат флашки - не са ли всъщност някакъв вид модем (3G примерно), а да ги наричат "флашки" само защото приличат на флаш-памети и се пъхат на същото място като тях? Питам си най-сериозно, защото вероятно ще ми потрябва една такава джаджа... Флашка му викаме, защото точно така изглежда. Иначе е 3G модем (колко яко звучи)... Съветвам те педи да взимаш да отидеш на оня балкан с 3-те вида и да видиш коя работи. Навсякъде е различно. Тук на село М-тел е тотална боза. В момента пиша като подавам нет от телефона, защото флашката не се връзва с мрежата изобщо. А с нея сме гледали ютюб на беседката... За сметка на това с Вивателската флашка е много по-добре, макар че и тя често прекъсва. С нея съм играл World of tanks оттука. Направо се опулих. А за да взема едно такова, трябва ли задължително да сключвам годишен договор, защото ще ми е необходимо за не повече от 1 месец в годината...през останалите 11 изобщо не ми трябва... Тук не съм преглеждал нещата - аз имам флашки и от трите опратора, безплатни, с неограничен нет. Викаха ме да ми ги връчват. Раздават ги като бонбони общо взето. Глобулската е при баща ми, тя е май най-зле, но бидейки ТОТАЛНО рандъм работата им, не могада кажа със сигурност. В градовете всички работят, по курортите нито една не работи повече от 5 минути без да прекъсне. Мрежите се претоварват и е пълен въз. Не знам какъв интернет ти трябва, но да те предупредя, че този на Виваком е ужасен. Нашите са в момента с такава флашка на почивка и виждам голям зор да се свързвам с тях по скайпа. Ти си глЕм ентусиаст. Ако изобщо се връзмаш си е шампионска лига. Ако са някъде на курорт, то още една сюрия ползва клетката там и понеже сега всяка овца и всяко магаре е със смартфон, познай какво става. Принципно що се отнася до 3G мрежа в България - и трите оператора имат еднакво покритие - изискуемият минимум съгласно разпоредбите за лицензиране. Това са ми го казвали мениджъри и от Виваком, и от М-тел. Глобул ги нямам за доставчик изобщо и контактите ми там са почти нулеви, но хавата е същата. Затова флашките работят на различни места различно. Принципно извън града е абсолютна магия да имаш нет за нещо повече от това да браузваш. На морето забравяш за мобилен интернет. То и хотелския е мега зле, но мобилния буквално не работи. Не е като да не са наясно, нито да е толкова трудно да опънат оптиката и да сложат повече клетки, но явно не им е приоритет за да го правят. На морето в момента трябва да си радостен ако изобщо успееш да се обадиш по телефона (не скайп) Изсилваш се. На морето мрежата е безумно претоварена и наистина мобилен нет е като бяла лястовица. Мъки, мъки, мъки докато се закачи, идва ти да я сдъвчеш тая флашка, като се върже пили няколко минути и прекъсва... Безумие... Но за разговори проблеми никога не съм имал. Хотелски нет не ми се коментира - пуска се колкото да го има на брошурата. Между другото не само при нас мобилната мрежа е зле. Брат ми се оплаква, че в Лондон е толкова претоварена, че на практика е почти неизползваема... При нас разрешават и по-високи скорости (в смисъл като между костенурка и охлюв е работата, да не си помислите нещо). Малкото гадче вече откри химикалите и моливите...Чакам деня, в който ще се събудим оцветени... А за флашките, Пламене, мисля, че може и с необвързващ договор. Иди и питай на място. Някой приятел си беше вземал така, ама не помня оператора... Отиваш, батьовата, и купуваш са 6-7 лева флумастери, които се перат и мият с вода. Хората отдавна са го измислили. Всичко друго го скриваш от нея. И се молиш да не й хрумне да рисува по стените. За целта в нета има маса картинки за оцветяване - разпечатваш редовно и така. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted August 3, 2013 Share Posted August 3, 2013 Майка ми си взеха такава флашка преди около 3-4 месеца.Мисля,че е с 600мб.Като са в Калофер можем да си говорим без проблем дори и с видео.Миналата седмица тъй като беше края на месеца и си бяха изгърмели бързите мб-ти и лагваше.Бяха в баш най-дивите Родопи,село Ситово. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted August 3, 2013 Share Posted August 3, 2013 МТел напоследък все повече ме нервират. За съжаление имам още над година по договора... Досега съм бил доволен и не ми е пукало, не че сега сметката ми е проблем да я плащам, но след като на колега с точно толкова голяма група като моята са му дали ЗНАЧИТЕЛНО по-добра оферта, а след това ми излезнаха с номера: "ми то вие вече сте подписали договор, елате след година ако искате да предоговорим, а защо онази оферта е толкова по-добра не се наемам да коментирам"... а да ти *****бибип**** майката и всичките роднини... като ще е "да си гледал" другия път гарантирам вас няма да ви гледам хич а не се ли сети да им кажеш да приготви междувременно ХХ-те на брой заявления за преместване на номерата и да ти пусне фактура за оставащия брой абонаментни такси, които примерно Глобул ще ти осребрят след има-няма 2 обаждания? Виваком пък за двойната стойност на тая фактура ще ти връчат апарати-аванти. И тримата много обичат корпоративни местения. Най-много изведнъж да се окаже че можеш да сключиш нов договор при по-добри условия в мтел. На морето забравяш за мобилен интернет. То и хотелския е мега зле, но мобилния буквално не работи. Не е като да не са наясно, нито да е толкова трудно да опънат оптиката и да сложат повече клетки, но явно не им е приоритет за да го правят. На морето в момента трябва да си радостен ако изобщо успееш да се обадиш по телефона (не скайп) оптиката е отдавна опъната. тясно е в радиоинтерфейса, а и цената за новите клетки не помата, щото през останалите 9 месеца от годината ще висят ненатоварени, но пък ще смучат ток и поддръжка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted August 3, 2013 Share Posted August 3, 2013 ся съм с глобул нета на мтел определено беше по добър виваком не съм тествал чесно казано Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 3, 2013 Share Posted August 3, 2013 Нета на Глобул е ужасен. Направо ми иде да им ида в централния офис и пред тях да пусна тест на скоростта. Смотаняци. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 3, 2013 Share Posted August 3, 2013 ... Съветвам те педи да взимаш да отидеш на оня балкан с 3-те вида и да видиш коя работи. Навсякъде е различно.... Там за дето ми трябва Глобул почти нямат покритие и телефоните ловят мрежата на магия (ако успеят изобщо), така че остават останалите два ; от тях Виваком има по-силен сигнал (поне на чертички) от М-тел и затова се чудех дали нямат и пакети интернет, подобно на предплатените им карти за телефония - купувам си 3G-то, плащам си за месец или за заредени мегабайти и докато си ги изчерпя...после, пак плащам и пак ми ги зареждат...няк'ви такива схеми ми се въртят из главата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 3, 2013 Share Posted August 3, 2013 Благинка си е подложката за лаптоп Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted August 3, 2013 Share Posted August 3, 2013 Тия въпросни флашки ги наричат още "бисквитки", да ви светна Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 3, 2013 Share Posted August 3, 2013 Работата в хранителен магазин не ти се отразява добре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted August 3, 2013 Share Posted August 3, 2013 Бисквитката не е ли това ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 3, 2013 Share Posted August 3, 2013 Не, това е ъпгрейдвана 4G курабия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 3, 2013 Share Posted August 3, 2013 Там за дето ми трябва Глобул почти нямат покритие и телефоните ловят мрежата на магия (ако успеят изобщо), така че остават останалите два ; от тях Виваком има по-силен сигнал (поне на чертички) от М-тел и затова се чудех дали нямат и пакети интернет, подобно на предплатените им карти за телефония - купувам си 3G-то, плащам си за месец или за заредени мегабайти и докато си ги изчерпя...после, пак плащам и пак ми ги зареждат...няк'ви такива схеми ми се въртят из главата. Ако искаш мога да ти дам М-телската да тестваш с нея. Че и Вивакомската, стига да не я държиш с месеци, че ми трябва всяка седмица на село. Подозирам, че Виваком ще ти е решението... Но все пак трябва се тества. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 3, 2013 Share Posted August 3, 2013 Разбирам мъж да обръща огромно внимание на облеклото си. Разбирам мъж да се цапоти с гелове, кремове и т.н. Дори разбирам мъж да носи бижута и парфюм. Но когато видя мъж с дълги нокти...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 3, 2013 Share Posted August 3, 2013 а не се ли сети да им кажеш да приготви междувременно ХХ-те на брой заявления за преместване на номерата и да ти пусне фактура за оставащия брой абонаментни такси, които примерно Глобул ще ти осребрят след има-няма 2 обаждания? Виваком пък за двойната стойност на тая фактура ще ти връчат апарати-аванти. И тримата много обичат корпоративни местения. Най-много изведнъж да се окаже че можеш да сключиш нов договор при по-добри условия в мтел. Много солено ще е. От двегодише договор още не е минала първата година. Не ми е проблем да им давам по 100 кинта отгоре всеки месец. Даже преди този договор сметките бяха по-високи с 2 телефона по-малко. Ще издържа още няколко месеца, но определео мисля да се ебавам после когато съм в позиция. Особенно след това "ми да си гледал". Поне не ми го казаха в прав текст, че сигурно щях да направя точно каквото беше написал ти, колкото ще да ми струва. Но когато видя мъж с дълги нокти...... Предполагам имаш предвид поддържани или говориш и за просто мърлячи като мен дето ги е домързяло да си ги изрежат няколко дни. Малко кофти се събира черно отдолу ама като вземе и мен да ме дразни ги режа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 3, 2013 Share Posted August 3, 2013 просто мърлячи като мен дето ги е домързяло да си ги изрежат няколко дни. Малко кофти се събира черно отдолу ама като вземе и мен да ме дразни ги режа +1. Колкото и шокиращо да звучи, на мен ми трябват дълги нокти, щото някои дребни детайли не мое да ги нагласиш даже с фина пинсета.....Кофти, ама се налага... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 3, 2013 Share Posted August 3, 2013 Остави си просто 2, или там колкото са ти нужни, а другите ги отрежи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 3, 2013 Share Posted August 3, 2013 На мен не ми се налага ама пусти мързел. Като вземе жена ми да бучи или да ми пречат ги режа ---------- Пламене, тези на Макс Телеком май са единствените свестни... където имат покритие. Щото тяхното е мноооого по-малко от на мобилните оператори. Но където имат - има. http://www.maxtelecom.bg/bg/coverage.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 3, 2013 Share Posted August 3, 2013 Дедо, ти сериозно ли? Аз ти разправям, че там дето съм Глобул ги няма, а ти ми даваш няк'ва карта с двайсетина петънца и то главно около градовете.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 3, 2013 Share Posted August 3, 2013 Уффф да. Не съм се събудил още Пък и почнахме вече да си мерим черното по ноктите с Атанас и се разсеях... За черното преди време си мислех като са ми в най-ужасно състояние да мина през МОЛ-а там нали в средата има едни момиченца дето правят маникюр - да ги пльосна ръката и да и кажа - режи! Колкото да й видя реакцията Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted August 3, 2013 Share Posted August 3, 2013 Ангеле, пий си хапчетата. Категоризации за мен не прави, ако обичаш, камо ли да ми казваш кое как ми се отразява. Магазинът, в който работя не е хранителен. И не съм си го измислила това за "бисквитки"-те аз. Това, че ти не си го чувал, е друг въпрос. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 3, 2013 Share Posted August 3, 2013 Има ли функция на форума, която да записва кога на gal4enceto ѝ идва и да ѝ спира акаунта за 5-7 дни? Нещо с календара ще да е, но автоматизирано. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 3, 2013 Share Posted August 3, 2013 Няма по-гнусна бира от Астика....Чак сега ме тресна махмурлука.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted August 3, 2013 Share Posted August 3, 2013 Няма по-гнусна бира от Астика....Чак сега ме тресна махмурлука.... Мъжете знаят защо, нали? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.