djadomraz Posted August 1, 2013 Share Posted August 1, 2013 Опитай се да предположиш Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted August 1, 2013 Share Posted August 1, 2013 дедо, заради тебе съм се разглезил много. Не трябваше едно време да те слушам колко хубави са ссд-тата. Сега когато на главния се конвертира нещо, някой друг седи на него, с две думи е неизползваем, използвам втория, където няма ссд и се чувствам ужасТно . Даже се замислям дали да не взема и за него едно ЕсЕсДе само не знам какво още. Ти си виновен за моето нещастие. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 1, 2013 Share Posted August 1, 2013 Опитай се да предположиш Ако не беше ламинирана, добра идея е да пише "не ме безпокойте" ; щом е ламинирана, още по-добра идея е да е с фамилията ви, но чак дотам не ми се вярва...ама пък може жената да си харесва фамилията и да й е приятно да я вижда по-често. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 1, 2013 Share Posted August 1, 2013 Друго е , но все пак табелка, закачена на врата... ОТ ВЪТРЕШНАТА СТРАНА??? WTF! дедо, заради тебе съм се разглезил много. Не трябваше едно време да те слушам колко хубави са ссд-тата. Сега когато на главния се конвертира нещо, някой друг седи на него, с две думи е неизползваем, използвам втория, където няма ссд и се чувствам ужасТно . Даже се замислям дали да не взема и за него едно ЕсЕсДе само не знам какво още. Ти си виновен за моето нещастие. А нали? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted August 1, 2013 Share Posted August 1, 2013 Той няма FB и няма как да следи събитията. Че аз като имам, да не ги следя?!? FB не е достатъчно условие Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted August 2, 2013 Share Posted August 2, 2013 Набърках се в скандален бас. Къде има кръстопът, че тряа да питам дявола т'ва он'ва.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 2, 2013 Share Posted August 2, 2013 Ако някой иска точки от играта на ЕКО, имам 9-10 залепени на брошурка. Обаждайте се. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 2, 2013 Share Posted August 2, 2013 Последни новини от албанската пещерно-водолазна експедиция на Пещерен клуб "Студене" Плевен.Днес 02.08.2013 год. Орлин Колов (Фори) и Александър Киров достигнаха 64м дълбочина в карстов извор Шеган (подводна пещерна система).Вчера бяха на 57м.Предишното българско постижение е 52м на Красимир Петков и Ивайло Вълчев (1994год.).Това до момента е най-дълбокото влизане на българи в пещера.Водата е била с температура 10 градуса. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 2, 2013 Share Posted August 2, 2013 Блокирах си Вивакомската флашка с грешни пинове. Много ясно, че нямам пук наоколо, а и кой знае къде е. Да видим как ще се представи М-телската флашка тази седмица... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 2, 2013 Share Posted August 2, 2013 Какво стана с тоя форум? Никой не пише... няма какво да се чете Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted August 2, 2013 Share Posted August 2, 2013 Емииии....ъъъъъ.... Ангел и Прометей (Психара) събират коври (или тама както им викат) по центъра или по морето с алфата... семейните като мен до одеве бяха на вечеря навън с познати... другите семейни вече са пияни или в леглото (чуждото или тяхното)... те така. Наздраве. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 2, 2013 Share Posted August 2, 2013 Какъв семеен си ти бре! ХАХАХАХА ================== Флашката на М-тел е пълен въз на село.... Мамка му и прасе! Друго си е да имаш флашка на някой без клиенти... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted August 2, 2013 Share Posted August 2, 2013 Не просто на Ментел интернета им е в ГЪЗЪ не че и с него не съм цъкал WOW Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 2, 2013 Share Posted August 2, 2013 Не се обаждай, където хал хабер си нямаш... Нещата при флашките са МНОГО относителни. А след масовото им раздаване хаосът е пълен. Така че на различни локации, различно реагират. Респективно някои нормални закономерности са в пълна сила. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 2, 2013 Share Posted August 2, 2013 МТел напоследък все повече ме нервират. За съжаление имам още над година по договора... Досега съм бил доволен и не ми е пукало, не че сега сметката ми е проблем да я плащам, но след като на колега с точно толкова голяма група като моята са му дали ЗНАЧИТЕЛНО по-добра оферта, а след това ми излезнаха с номера: "ми то вие вече сте подписали договор, елате след година ако искате да предоговорим, а защо онази оферта е толкова по-добра не се наемам да коментирам"... а да ти *****бибип**** майката и всичките роднини... като ще е "да си гледал" другия път гарантирам вас няма да ви гледам хич Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 2, 2013 Share Posted August 2, 2013 Видене бре, я ме открехни като по-задръстен в мобилните технологии, к'ви са тия компроматни "флашки", дето всички ги разправят от година-две? Ясно че става дума за някакъв мобилен интернет от различните мобилни оператори, но защо аджеба всички им викат флашки - не са ли всъщност някакъв вид модем (3G примерно), а да ги наричат "флашки" само защото приличат на флаш-памети и се пъхат на същото място като тях? Питам си най-сериозно, защото вероятно ще ми потрябва една такава джаджа... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 3, 2013 Share Posted August 3, 2013 Точно 3G е но сим картата е в нещо като флашка и като го ръгнеш в лаптопа и той го познава като мрежово устройство. Даже имаше едни вивакомски достатъчно е да му подадеш захранване и то ставаше като wifi рутер. Примерно това: http://www.vivacom.bg/bg/residential/devices/section/ustrojstva_za_prenos_na_danni/view/usb_hsdpa_modem_alcatel_x220_l/details Има още една камара такива: http://www.vivacom.bg/bg/residential/devices/section/ustrojstva_za_prenos_na_danni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 3, 2013 Share Posted August 3, 2013 А за да взема едно такова, трябва ли задължително да сключвам годишен договор, защото ще ми е необходимо за не повече от 1 месец в годината...през останалите 11 изобщо не ми трябва... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 3, 2013 Share Posted August 3, 2013 Май да. Поне на сайта не виждам да може без договор (което не значи, че не може, но има вероятност да е така) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 3, 2013 Share Posted August 3, 2013 За годишен дори най-вероятно ти дават безплатно 3G модемче от тях, но се чудя дали нямат опция аз да си го купя и да ми го обвържат с интернет само за месец или най-много два - просто е тъпо да ми трябва за 1/12-та от годината, а да сключвам целогодишен договор. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 3, 2013 Share Posted August 3, 2013 Емииии....ъъъъъ.... Ангел и Прометей (Психара) събират коври (или тама както им викат) по центъра или по морето с алфата... семейните като мен до одеве бяха на вечеря навън с познати... другите семейни вече са пияни или в леглото (чуждото или тяхното)... те така. Наздраве. Не позна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted August 3, 2013 Share Posted August 3, 2013 А за да взема едно такова, трябва ли задължително да сключвам годишен договор, защото ще ми е необходимо за не повече от 1 месец в годината...през останалите 11 изобщо не ми трябва...Не знам какъв интернет ти трябва, но да те предупредя, че този на Виваком е ужасен. Нашите са в момента с такава флашка на почивка и виждам голям зор да се свързвам с тях по скайпа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 3, 2013 Share Posted August 3, 2013 На морето забравяш за мобилен интернет. То и хотелския е мега зле, но мобилния буквално не работи. Не е като да не са наясно, нито да е толкова трудно да опънат оптиката и да сложат повече клетки, но явно не им е приоритет за да го правят. На морето в момента трябва да си радостен ако изобщо успееш да се обадиш по телефона (не скайп) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted August 3, 2013 Share Posted August 3, 2013 На морето в момента трябва да си радостен ако изобщо успееш да се обадиш по телефона (не скайп) Баси и клетъчната мрежа имат, ако не можеш едно обаждане да направиш. Иначе в моя случай става въпрос за Родопите, ама не знам каква е разликата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted August 3, 2013 Share Posted August 3, 2013 A.C.A.B...ей тва ми минава през главата в това число и военните миндили.....ааа да, за малко да забравя. С парите от глобата днеска(които не са малко), дано само лекарства да си купят :@ :@ :@ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.