Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

дедо, заради тебе съм се разглезил много. Не трябваше едно време да те слушам колко хубави са ссд-тата. Сега когато на главния се конвертира нещо, някой друг седи на него, с две думи е неизползваем, използвам втория, където няма ссд и се чувствам ужасТно :(. Даже се замислям дали да не взема и за него едно ЕсЕсДе :( само не знам какво още. Ти си виновен за моето нещастие. :(

Опитай се да предположиш

Ако не беше ламинирана, добра идея е да пише "не ме безпокойте" :P  ; щом е ламинирана, още по-добра идея е да е с фамилията ви, но чак дотам не ми се вярва...ама пък може жената да си харесва фамилията и да й е приятно да я вижда по-често. :)

Друго е , но все пак табелка, закачена  на врата... ОТ ВЪТРЕШНАТА СТРАНА??? WTF!

дедо, заради тебе съм се разглезил много. Не трябваше едно време да те слушам колко хубави са ссд-тата. Сега когато на главния се конвертира нещо, някой друг седи на него, с две думи е неизползваем, използвам втория, където няма ссд и се чувствам ужасТно :(. Даже се замислям дали да не взема и за него едно ЕсЕсДе :( само не знам какво още. Ти си виновен за моето нещастие. :(

А нали? :)

Той няма FB и няма как да следи събитията. :lol:

Че аз като имам, да не ги следя?!?

FB не е достатъчно условие :)

Последни новини от албанската пещерно-водолазна експедиция на Пещерен клуб "Студене" Плевен.Днес 02.08.2013 год. Орлин Колов (Фори) и Александър Киров достигнаха 64м дълбочина в карстов извор Шеган (подводна пещерна система).Вчера бяха на 57м.Предишното българско постижение е 52м на Красимир Петков и Ивайло Вълчев (1994год.).Това до момента е най-дълбокото влизане на българи в пещера.Водата е била с температура 10 градуса.

Блокирах си Вивакомската флашка с грешни пинове. Много ясно, че нямам пук наоколо, а и кой знае къде е. Да видим как ще се представи М-телската флашка тази седмица...  :laughing:

Емииии....ъъъъъ.... Ангел и Прометей (Психара) събират коври (или тама както им викат) по центъра или по морето с алфата... семейните като мен до одеве бяха на вечеря навън с познати... другите семейни вече са пияни или в леглото (чуждото или тяхното)... те така. Наздраве.

Какъв семеен си ти бре! ХАХАХАХА

==================

Флашката на М-тел е пълен въз на село.... Мамка му и прасе! Друго си е да имаш флашка на някой без клиенти...

Не се обаждай, където хал хабер си нямаш... Нещата при флашките са МНОГО относителни. А след масовото им раздаване хаосът е пълен. Така че на различни локации, различно реагират. Респективно някои нормални закономерности са в пълна сила.  

МТел напоследък все повече ме нервират. За съжаление имам още над година по договора... Досега съм бил доволен и не ми е пукало, не че сега сметката ми е проблем да я плащам, но след като на колега с точно толкова голяма група като моята са му дали ЗНАЧИТЕЛНО по-добра оферта, а след това ми излезнаха с номера: "ми то вие вече сте подписали договор, елате след година ако искате да предоговорим, а защо онази оферта е толкова по-добра не се наемам да коментирам"... а да ти *****бибип**** майката и всичките роднини... като ще е "да си гледал" другия път гарантирам вас няма да ви гледам хич

Видене бре, я ме открехни като по-задръстен в мобилните технологии, к'ви са тия компроматни "флашки", дето всички ги разправят от година-две? Ясно че става дума за някакъв мобилен интернет от различните мобилни оператори, но защо аджеба всички им викат флашки - не са ли всъщност някакъв вид модем (3G примерно), а да ги наричат "флашки" само защото приличат на флаш-памети и се пъхат на същото място като тях? Питам си най-сериозно, защото вероятно ще ми потрябва една такава джаджа...

Точно 3G е но сим картата е в нещо като флашка и като го ръгнеш в лаптопа и той го познава като мрежово устройство. Даже имаше едни вивакомски достатъчно е да му подадеш захранване и то ставаше като wifi рутер. 

Примерно това: http://www.vivacom.bg/bg/residential/devices/section/ustrojstva_za_prenos_na_danni/view/usb_hsdpa_modem_alcatel_x220_l/details

Има още една камара такива:

http://www.vivacom.bg/bg/residential/devices/section/ustrojstva_za_prenos_na_danni

А за да взема едно такова, трябва ли задължително да сключвам годишен договор, защото ще ми е необходимо за не повече от 1 месец в годината...през останалите 11 изобщо не ми трябва...

За годишен дори най-вероятно ти дават безплатно 3G модемче от тях, но се чудя дали нямат опция аз да си го купя и да ми го обвържат с интернет само за месец или най-много два - просто е тъпо да ми трябва за 1/12-та от годината, а да сключвам целогодишен договор.

Емииии....ъъъъъ.... Ангел и Прометей (Психара) събират коври (или тама както им викат) по центъра или по морето с алфата... семейните като мен до одеве бяха на вечеря навън с познати... другите семейни вече са пияни или в леглото (чуждото или тяхното)... те така. Наздраве.

Не позна. :(

А за да взема едно такова, трябва ли задължително да сключвам годишен договор, защото ще ми е необходимо за не повече от 1 месец в годината...през останалите 11 изобщо не ми трябва...

Не знам какъв интернет ти трябва, но да те предупредя, че този на Виваком е ужасен. Нашите са в момента с такава флашка на почивка и виждам голям зор да се свързвам с тях по скайпа. ;)

На морето забравяш за мобилен интернет. То и хотелския е мега зле, но мобилния буквално не работи. Не е като да не са наясно, нито да е толкова трудно да опънат оптиката и да сложат повече клетки, но явно не им е приоритет за да го правят. 

На морето в момента трябва да си радостен ако изобщо успееш да се обадиш по телефона (не скайп)

На морето в момента трябва да си радостен ако изобщо успееш да се обадиш по телефона (не скайп)

Баси и клетъчната мрежа имат, ако не можеш едно обаждане да направиш. Иначе в моя случай става въпрос за Родопите, ама не знам каква е разликата.

A.C.A.B...ей тва ми минава през главата в това число и военните миндили.....ааа да, за малко да забравя. С парите от глобата днеска(които не са малко), дано само лекарства да си купят :@ :@ :@

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...